- Emoji Skoru
- 225.786
- Puanlar
- 598
Sassy gergin bir kadındı, garip bir tribi vardı onun belliydi huzurlu biri olmadığı. Milana tam tersiydi. O kadın Milana olamaz.İşte onu da sanmıyorum. Çünkü dediğim iki çocuklu bir sürü sorumluluğu olan bir insanın böyle şeyler yapacağını sanmıyorum. Genelde böyle hikaye yazanlar kendi hayatında mutsuz olul hayalini yaşayanlar oluyor.
Tek kahve içme işi de değil çünkü aynı okuldaydılar çocuklar bahçede de karşılaşırdık. Az çok profili belli bir kadındı. Şu an 45 üstü yaşlarda bir kadının iki çocukla böyle şeylere vakit ayıracağını da sanmıyorum ben
Bence de olamaz. Hani aynı okulda olduklarından ortak arkadaşlar var, sosyal medyadan takipleşiyoruz hala. Hani 40+ evli iki çocuklu bir kadının böyle şeylerle kendini tatmin edeceğini hiç sanmıyorumzSassy gergin bir kadındı, garip bir tribi vardı onun belliydi huzurlu biri olmadığı. Milana tam tersiydi. O kadın Milana olamaz.
İşte onu da sanmıyorum. Çünkü dediğim iki çocuklu bir sürü sorumluluğu olan bir insanın böyle şeyler yapacağını sanmıyorum. Genelde böyle hikaye yazanlar kendi hayatında mutsuz olul hayalini yaşayanlar oluyor.
Tek kahve içme işi de değil çünkü aynı okuldaydılar çocuklar bahçede de karşılaşırdık. Az çok profili belli bir kadındı. Şu an 45 üstü yaşlarda bir kadının iki çocukla böyle şeylere vakit ayıracağını da sanmıyorum ben
Ya umarım doğru anlamışımdır. Mesela @accessdenied de sormuş. Yeşilçay ile sassy aynı kişi mi o kısmı bende anlamadım
O hakim de ayrı şok edici acaba o gerçekte neciydi. Yani nasıl bir cesaret aklım almıyor ya cidden sert kayaya çarpsan ne olacak
AmaBence de olamaz. Hani aynı okulda olduklarından ortak arkadaşlar var, sosyal medyadan takipleşiyoruz hala. Hani 40+ evli iki çocuklu bir kadının böyle şeylerle kendini tatmin edeceğini hiç sanmıyorumz
Bu tip zengin mutlu falan hayalini yazanlar genelde ergen yada ergenlikten yeni çıkan yalnız mutsuz insanlar oluyor.
Çocuklu insanın uğraşacağı şey değil
insanların sassyye inanmasının bir nedeni de milanaydı. Madem yüz yüze görüşmüşlüğün gerçek bir samimiyetin yok ne diye vatanı savunur gibi savunuyorsun elin dolandırıcısını:)) ailesini tanıyorum babasını biliyorum yardımcı oldu vs bir sürü mesajını hatırlıyorum. Kız zengin havalı profili çiziyor diye yancısı olmaya hevesli bi ablamızdıBence de olamaz. Hani aynı okulda olduklarından ortak arkadaşlar var, sosyal medyadan takipleşiyoruz hala. Hani 40+ evli iki çocuklu bir kadının böyle şeylerle kendini tatmin edeceğini hiç sanmıyorumz
Bu tip zengin mutlu falan hayalini yazanlar genelde ergen yada ergenlikten yeni çıkan yalnız mutsuz insanlar oluyor.
Çocuklu insanın uğraşacağı şey değil
Bence sassy kim ise çok akıllı bir kadındı. Söylediklerinde hep bir tutarlıl vardı. Babam cerrah dedi. Birisi hastayım dediğinde, raporunu yorumlatıyordu. Belki hemşire, belki sağlık sektöründe tanıdığın var.. ama kurduğu dünyayı destekleyen bir profil çizdi. Bir de gerçekte görüştüğü arkadaşı olunca insanlar şüphelenmedi haliyle.Bu linkteki sayfadan itibaren 10-15 sayfa kadar okudum ama bir şeyi anlamadım. Şimdi yazdığımız konudaki üyenin ifşası, kimliklerin birleştirilmesi sebebiyle hikayesindeki tutarsızlıkların daha fazla gizlenemez hale gelmesi yüzünden oldu. Nostalji trenindeki o sayfalarda ise bazı üyelerin çok ayrıntılı ifşaları var, bu kadarına şaşırdım. Acaba yazdıkları hikayenin dikkat çekmesi, fazla ayrıntıya girmeleri sebebiyle mi patladılar yoksa özel mesajlarla yazıştıkları ve gerçekte kim olduklarını anlattıkları üyelerle araları bozulunca mı ifşa oldular?
Ya olabilir benim de aklıma gelmedi değil açıkçasıYeşilçay Sassy'ye cevap vermiş ama belki iki ayrı üyeliği vardı, biriyle yazıp ötekiyle cevap verdi?
Bu on yıl boyunca siteye gerçekten hakim/savcı olan biri üye olmamış, bir kişi bile olsaydı sosyal medyada hakim olduğunu iddia eden biri garip garip şeyler yazıp mesleğin itibarını sarsıyor deyip şikayet ederdi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Gerçekten hakim/savcı olan biri belki de ya gerçek çıkarsa, ya arkası sağlamsa diye endişelenir, durup dururken başına bela almak istemezdi:)) Devir çok kötü:))
Cevap vermiş ona. @migrenimsi “Amerika’da kampüse 5 dk geç kaldıkları için alınmadıklarından şüphe etmiştim” dediği için o mesajı buldum.Yeşilçay Sassy mı?
Cevap vermiş ona. @migrenimsi “Amerika’da kampüse 5 dk geç kaldıkları için alınmadıklarından şüphe etmiştim” dediği için o mesajı buldum.
Onun hakkında konu açılmış. Başkasının sınav sonucunu paylaşmış. Ben o ara üyelik iptali yapmıştım. Egecell’in bana söylediği “Devlet çocuklarını senin elinden almalı” lafı üzerine kendimi zapt edemeyip başım belaya girsin istemedim. Zaten anonim bir platformda kendini hakim diye tanıtıp, bu kadar saldırgan ve hadsiz yorumlar yazması büyük çelişki.yalnız egecell hakim değildi fakeydi denmiş de baktığımda son mesajlarının olduğu konuda diploması hakimlik sınavı sonucu vs paylaşılmış kadın kendince kanıtlamış yani hem psikoloji sonrasında hukuk da okuyabilir okuyamaz mı sonrasında da başka bi mesaj çıkmadı nasıl oldu da kanıtlanmış oldu tam anlamadım başka bi konuda mı paylaşıldı sonrasında?
aa evet bu konuyu okuyunca netleşti teşekkür ederimmOnun hakkında konu açılmış. Başkasının sınav sonucunu paylaşmış. Ben o ara üyelik iptali yapmıştım. Egecell’in bana söylediği “Devlet çocuklarını senin elinden almalı” lafı üzerine kendimi zapt edemeyip başım belaya girsin istemedim. Zaten anonim bir platformda kendini hakim diye tanıtıp, bu kadar saldırgan ve hadsiz yorumlar yazması büyük çelişki.
Egecell eski mesajında isteyen sevsin isteyen sevmesin diyip 9yil sonra neden bu kadar saldirganlasti ? Belki yaşanılanlar dan dolayidir.
Ankara aslında küçüktür belli çevreler birbirini tanır . Mesela burada lgs grubunda tanıştığım arkadaşın arkadaşının çocukları şu an kızımın sınıf arkadaşları oldu . Kızımın kolejden arkadaşları da onun oğlunun okul arkadaşı olduYa olabilir benim de aklıma gelmedi değil açıkçası
Bir de sassy Ankara’da yaşadığını iddia ediyormuş. Ankara büyük ama küçük bir yer. Yani hep orada okumuş insanların birbirini bir yerden tanıma ihtimali çok yüksek. Benim üniversiteden bir arkadaşım eski flörtümle evlendi meselaKeşke o dönem kk’da olsaydım kesin stalklardım kim bu diye
Ben bir kez anneler grubunda hakim birine denk gelmiştim ama bu kadar aktif olup dikkat edebileceğini sanmıyorum insanların. Ben şu an çalışmıyorum işe dönsem bu kadar yazamam ve takip edemem sanırım
Fake di onlar da . Gerçek hakim burada diplomasını vs paylaşır mı ?yalnız egecell hakim değildi fakeydi denmiş de baktığımda son mesajlarının olduğu konuda diploması hakimlik sınavı sonucu vs paylaşılmış kadın kendince kanıtlamış yani hem psikoloji sonrasında hukuk da okuyabilir okuyamaz mı sonrasında da başka bi mesaj çıkmadı nasıl oldu da kanıtlanmış oldu tam anlamadım başka bi konuda mı paylaşıldı sonrasında?
okudukça şok oluyorum .Ya olabilir benim de aklıma gelmedi değil açıkçası
Bir de sassy Ankara’da yaşadığını iddia ediyormuş. Ankara büyük ama küçük bir yer. Yani hep orada okumuş insanların birbirini bir yerden tanıma ihtimali çok yüksek. Benim üniversiteden bir arkadaşım eski flörtümle evlendi meselaKeşke o dönem kk’da olsaydım kesin stalklardım kim bu diye
Ben bir kez anneler grubunda hakim birine denk gelmiştim ama bu kadar aktif olup dikkat edebileceğini sanmıyorum insanların. Ben şu an çalışmıyorum işe dönsem bu kadar yazamam ve takip edemem sanırım
Şaşırmayın burada hiçbirşeye . Biz borsa oynarken bir arkadaş edinmiştik yıllar önce. Arkadaş iki ayrı üyelikle kendisiyle sohbet edince yönetim ortaya çıkarmıştı.Evet, çok garip. Sassy 5 dakika geç kaldıkları için içeri alınmadıklarını yazmış, Yeşilçay da ona hak vermiş:)
Aynen öyle.Ankara aslında küçüktür belli çevreler birbirini tanır . Mesela burada lgs grubunda tanıştığım arkadaşın arkadaşının çocukları şu an kızımın sınıf arkadaşları oldu . Kızımın kolejden arkadaşları da onun oğlunun okul arkadaşı oldu
Ya hiçbir fikrim yok niye yapıyorlarokudukça şok oluyorum .neden böyle şeyler yapıyorlar bunlar başımıza bela olmaz dimi
Bana ozelden yazarmisin bi canımŞaşırmayın burada hiçbirşeye . Biz borsa oynarken bir arkadaş edinmiştik yıllar önce. Arkadaş iki ayrı üyelikle kendisiyle sohbet edince yönetim ortaya çıkarmıştı.