- Emoji Skoru
- 242.346
- Puanlar
- 1.723
Her içerik sahtedir diyemem ama isimler geçince ve bir üyenin yorumu sonrası olaylar o yoruma göre gelişince ciddi ciddi şüphe oluşuyor bende.İsimler de bir tuhaf oluyor zaten Mune ama ben sazan,inanıp yorum yapanlardanim. Yorumları okudukça oha yeşilcam filmi gibi noktasına evrildim ama sona gelememiştim,(40 sayfa yazmis vicdansızlar.)Uyandırdılar beni sonradan arkadaslar.
Tüm konuyu 7/24 takip edemesem de ara ara gelip okudum, konu sahibi kusura bakmasın ama okuduğum kadarıyla bile kafamda soru işaretleri oluşmuştu.
Mesela isimleri çok rahat zikredişi, eşiyle cinsel yakınlık kuramamaları ama üyeler yorum yapınca birden sorunun çözülmesi, önce boşanmak istemesi sonra durumu toparlamaları.
doktoranne_’nin dikkat edin abin bir şey yapmasın yorumundan 2 gün sonra aynı şehirde bile yaşamayan abinin sabahın bir vaktinde alkollü şekilde otoparkta darp etmesi, darp sırasında stanley termos diye detaylar verilmesi.
Allah korusun arabanın içerisinde sıkıştırılıp darp edilseniz olayın şokunu hemen atamazsınız termos markasını düşünecek halde olmazsınız, bilmiyorum bazı detaylar çok tuhaf gelmişti.