ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

İsimler de bir tuhaf oluyor zaten Mune ama ben sazan,inanıp yorum yapanlardanim. Yorumları okudukça oha yeşilcam filmi gibi noktasına evrildim ama sona gelememiştim,(40 sayfa yazmis vicdansızlar. 😅)Uyandırdılar beni sonradan arkadaslar.
Her içerik sahtedir diyemem ama isimler geçince ve bir üyenin yorumu sonrası olaylar o yoruma göre gelişince ciddi ciddi şüphe oluşuyor bende.

Tüm konuyu 7/24 takip edemesem de ara ara gelip okudum, konu sahibi kusura bakmasın ama okuduğum kadarıyla bile kafamda soru işaretleri oluşmuştu.
Mesela isimleri çok rahat zikredişi, eşiyle cinsel yakınlık kuramamaları ama üyeler yorum yapınca birden sorunun çözülmesi, önce boşanmak istemesi sonra durumu toparlamaları.

doktoranne_’nin dikkat edin abin bir şey yapmasın yorumundan 2 gün sonra aynı şehirde bile yaşamayan abinin sabahın bir vaktinde alkollü şekilde otoparkta darp etmesi, darp sırasında stanley termos diye detaylar verilmesi.

Allah korusun arabanın içerisinde sıkıştırılıp darp edilseniz olayın şokunu hemen atamazsınız termos markasını düşünecek halde olmazsınız, bilmiyorum bazı detaylar çok tuhaf gelmişti.

Her içerik sahtedir diyemem ama isimler geçince ve bir üyenin yorumu sonrası olaylar o yoruma göre gelişince ciddi ciddi şüphe oluşuyor bende.

Tüm konuyu 7/24 takip edemesem de ara ara gelip okudum, konu sahibi kusura bakmasın ama okuduğum kadarıyla bile kafamda soru işaretleri oluşmuştu.
Mesela isimleri çok rahat zikredişi, eşiyle cinsel yakınlık kuramamaları ama üyeler yorum yapınca birden sorunun çözülmesi, önce boşanmak istemesi sonra durumu toparlamaları.

doktoranne_’nin dikkat edin abin bir şey yapmasın yorumundan 2 gün sonra aynı şehirde bile yaşamayan abinin sabahın bir vaktinde alkollü şekilde otoparkta darp etmesi, darp sırasında stanley termos diye detaylar verilmesi.

Allah korusun arabanın içerisinde sıkıştırılıp darp edilseniz olayın şokunu hemen atamazsınız termos markasını düşünecek halde olmazsınız, bilmiyorum bazı detaylar çok tuhaf gelmişti.
Evet çok güzel tespitler.
Isim verilince acik acik o durum tuhaf geliyor bana özellikle,simdi suhedan ve gokhan yazınca illaki tanıyan çıkar, suhedan cok bilinen bir isim değil, meslekler belli zaten. Anonim bir forumda boyle asiri detaylar kim veriyorsa o genelde fake cikiyor. Sassy de roborock süpürge(bu konudaki stanley termos gibi),iste malakli köpek,babasının cok ünlü bir doktor olması vb detaylar vermişti hatırlıyorum o da tuhaftı bence ki patladı.
Bazi konular korkunç keşke gerçek olmasa diyoruz ama bile bile bu kadar dram yaratmak da ne bileyim.

Evet çok güzel tespitler.
Isim verilince acik acik o durum tuhaf geliyor bana özellikle,simdi suhedan ve gokhan yazınca illaki tanıyan çıkar, suhedan cok bilinen bir isim değil, meslekler belli zaten. Anonim bir forumda boyle asiri detaylar kim veriyorsa o genelde fake cikiyor. Sassy de roborock süpürge(bu konudaki stanley termos gibi),iste malakli köpek,babasının cok ünlü bir doktor olması vb detaylar vermişti hatırlıyorum o da tuhaftı bence ki patladı.
Bazi konular korkunç keşke gerçek olmasa diyoruz ama bile bile bu kadar dram yaratmak da ne bileyim.
Bu kadar ağır şiddet gören , iş yargıya da taşınacak , başka üyelerin konularına yorumları yağdırmış . Eli kolu tutmaz insanın , beyni durur aile içi şiddette . Bu da dikkatimi çekti

Ben diğer momu bilmem benim aklımda kalan devlet dairesini aile şirketi gibi maaile kullanan bir mom vardi hani,cocugu kocasıyla sevişirlerken görmüştü falan.
He onu biliyom, daire daire değil segz yuvası her bişey vardı. Orgy dairesi.

Onun da fake olduğu ortaya çıktı yıllar önce
Ay onun dışarıda görüştüğü burdan kankası vardı o da mı yalancıymış? Bi konusunda havluları tek kullanımlık kullanıyorlarmış sevgilisiyle kavga etmişler vs vs detaylar vardı aklımda kalmış:) üzdün be ünlü cerrah kızı. Bundan sonra her konuyu kurgu diye okucam

Hepinize merhaba arkadaşlar
20 günlük evliyim. Eşimle ailem vasıtasıyla tanıştık yapı itibarıyla eşim çok sakin ve uyumlu biridir ama ailemin özellikle babamın düşüncesiz davranışları sebebiyle evde huzursuzluk başladı
Ben evlenmeden önce maaşımdan biriktirip altın alıyordum eşimin de evlenmeden önce aldığı bir arabası vardı benim birikimimi de ekleyip daha iyi bir araba aldık . Düğün masrafı vs olmadı çünkü düğün yapmadık sade bir nikah yaptık. Benim evimi boşalttık eşyalarımı eşimin evine taşıdık eşya masrafımız da olmadı yani ailem benim için masraf yapmadı . İlk evliliğimde de ailemle çok problem yaşadığım için maddi hiçbir destek görememiştim babamın benim için yaptığı en büyük masraf avukat tutmasıdır onu da ilk maaşımla geri ödedim
Konuya dönecek olursak babam marangoz ve eski bir peouget partneri var sürekli malzeme taşıdığı için. Ablam ve abim şehir dışında yaşıyorlar annem de abimin bebeğine bakmak için gidiyor . Babam da gerek abimlere gerek sadece il merkezine olsun bizim arabayı alıp gitmek istiyo hayır diyemediğimiz için de veriyoruz. Neymiş onun arabası eskiymiş . Taş gibi araba sadece kereste vs taşındığı için görüntü itibarıyla bizimki gibi değil. Neyse biz balayından sonra ayvalığa gitmek için bu hafta için plan yaptık bir süredir eşimle ailevi sebeplerden gergindik rahatlamak istedik . Abimin bebeği rahatsızlanmış el ayak hastalığı mı ne kapmış yengemin de rapor hakkı kalmayınca annem çocuğa tek bakıyor. Babamın da içi rahat etmemiş oraya gitmek istemiş bizim arabayla tabi . Durumu anlattık tatile gideceğiz vs . Çocuk rahatsız siz ne düşünüyorsunuz vs diye ters yaptı telefonu suratıma kapattı
Olaylar bununla sınırlı değil ben nişanlıyken abimler yaşadığı şehirden daire almak istediler. Babamdan da tabi ki destek istemişlerdi ve babam acıpayamdaki tarlalarına kadar elde avuçta ne varsa verdi . Üstüne benim o güne kadar biriktirdiğim üç beş gramıma göz diktiler . Abim ben süedaya yine yaparım gram demiş . Düğün kapıda benden altın istiyorlar olaya bakın. Veremem dedim yengem beni engellemiş . Yine parayı çıkıştıramayınca kayınpederimi arayıp bana nikahımda takacakları burma bilezikleri istemiş babam. Ben sonra süedaya yaparım takıları şu an Ayhanın (abim) ihtiyacı var demiş . Nişanlım maalesef tüm bunlara şahit oldu. Babamla kayınpederim de uzaktan akraba . Allahtan kayınpederim hemen beni aradı . Biz takıları daha yapamadık düğünde alacaklarımızı toplayıp öyle yapacağız süedanın bileziklerini deyin baba dedim öylelikle savuşturdular babamı . Annem de maalesef aynı durumda teyzem kızı ve 2 torunu geçen hafta bizde kaldılar 3 gece . Evde yer olmayınca annem bize yollamış kapıdan çeviremedim .
Eşim en sonunda pes etti ve içinde ne varsa döktü . Ben böyle şeylere alışık değilim ailen bize ve sınırlarımıza saygı duymuyor buna bir çözüm bulman lazım ben konuşup kimseyi kırmak istemiyorum dedi . Ne diyeceğimi bilemedim o kadar haklı ki. Az önce babam beni yine arayıp tekrar arabayı istedi bebek rahatsız o iyileşene kadar ben annenle orda kalacağım acil bir durum olursa hastaneye götürebilmek için diyor çünkü abim de yengem de çalışıyor abim de işe arabayla gidiyor . Bana vicdan yaptırmaya çalışıyorlar. Ne kadar kalacaksın baba diyorum belli olmaz bebeğin durumuna göre değişir diyor otobüsle gidin siz diyor. Ben şimdi bunu eşime nasıl izah edebilirim mesela ? Abimle yengem gramlarını vermedin diye yüzüme bakmıyorlar yeğenimi bile annem görüntülü ararsa kaçak göçek görüyorum. Ama babam bundan önceki gidişinde abimi yengemi toplayıp denize götürmüş ‘benim arabamla’ . Hem yüzüme bakmıyorlar hem arabamda tepiniyorlar aklımı kaçıracağım
Bence haklısın, annen ve baban çüklü sendromuna yakalanmış durumda yani erkeğin canı can da kızınki patlıcan mı? Madem bebek var ikisi de çalışıyor servis veya otobüsle işe gidip arabayı babana bıraksınlar. Bundan sonra hiç vermezdim ben olsam arabamı. Ayrıca benim oğlum da 1 yaşlarında el ayak ağız hastalığına yakalandı abartılacak bir şey değil grip gibi sadece döküntülü bir hastalık. 1 hafta 10günde geçiyor ilk bir kaç gün ateş ve iştahsızlık oluyor o kadar. Sen çözemiyorsan eşin müdahale etsin diyeceğim bu sefer de onu kötü bilecekler. Acil mesafe koyun herkes ne kadar kendi yağında olursa o kadar iyi aile mevzularında. Ailen senden çok fazla fedakarlık bekliyor artık kullanma boyutunda.

Bence haklısın, annen ve baban çüklü sendromuna yakalanmış durumda yani erkeğin canı can da kızınki patlıcan mı? Madem bebek var ikisi de çalışıyor servis veya otobüsle işe gidip arabayı babana bıraksınlar. Bundan sonra hiç vermezdim ben olsam arabamı. Ayrıca benim oğlum da 1 yaşlarında el ayak ağız hastalığına yakalandı abartılacak bir şey değil grip gibi sadece döküntülü bir hastalık. 1 hafta 10günde geçiyor ilk bir kaç gün ateş ve iştahsızlık oluyor o kadar. Sen çözemiyorsan eşin müdahale etsin diyeceğim bu sefer de onu kötü bilecekler. Acil mesafe koyun herkes ne kadar kendi yağında olursa o kadar iyi aile mevzularında. Ailen senden çok fazla fedakarlık bekliyor artık kullanma boyutunda.
Arkadaşım niye yoruyorsun kendini 😂

Bu kadar ağır şiddet gören , iş yargıya da taşınacak , başka üyelerin konularına yorumları yağdırmış . Eli kolu tutmaz insanın , beyni durur aile içi şiddette . Bu da dikkatimi çekti
Evet belli ediyorlar ama yine de insan bir acaba mi diyor. Yazık yani kendileri bile inanıyor kendi yalanlarına artik,psikolojik vaka bunlar.

Ay onun dışarıda görüştüğü burdan kankası vardı o da mı yalancıymış? Bi konusunda havluları tek kullanımlık kullanıyorlarmış sevgilisiyle kavga etmişler vs vs detaylar vardı aklımda kalmış:) üzdün be ünlü cerrah kızı. Bundan sonra her konuyu kurgu diye okucam
Yalanlari sıra sıra dizmekle kalmamış,arkadaş yapmis kendine birde🤣

Back
X