- 11 Haziran 2018
- 33
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi samelin evren
-
17 yaşında ise evleneceğin" çocuk" sen kaç yasindasin be evladım.dogru polise dogru
bunu yapamiyorum cunku cocuk bana asik vazgecmiyor. Yasim 25 sikayete bulunmayi dusundum ama yapamadim siddet goruyorum17 yaşındaki biri zaten çocuktur ne evlenmesi ya gece gece sinirlerim tepeme çıktı...
Senin yaşın kaç kuzum bu bir suçtur lütfen aileni polise şikayet et.
25 yasindayim bu cocugun umruda degil17 yaşında ise evleneceğin" çocuk" sen kaç yasindasin be evladım.dogru polise dogru
Jandarmaya ihbarda bulunun, aile zoruyla çocuk yaşta bir erkekle evlendirileceğim diye.
Her şeyi bozar, sizi kurtarırlar.
25 yasindayim12 felan sanırım
Öyle şey mi olur çocuk değilsiniz siddet uygulayan ailense onları şikayet et lütfen.Bunu yapami
bunu yapamiyorum cunku cocuk bana asik vazgecmiyor. Yasim 25 sikayete bulunmayi dusundum ama yapamadim siddet goruyorum
Varki yasiyorumDalga mı geçiyorsunuz ya. Böyle bir şey bu zamanda mümkün mü Allah aşkına nerde yaşıyorsunuz?!
Çocuğa ablalık yaparsın diye mi evlendiriyorlar seni??? Allah akıl fikir versin şu ailelere.Arkadaslar daha once ailemin evlilik baskisi oldunu yazmistim. Simdiyse evlendiriliyorum bi care bulamiyorum gurucu usulu evlilige karsi degilim ama cocuk 17 yasinda ve en kutusu bir kizla nasil konusacagini bilmiyor ben acigim kapanmami istiyor bir turlu isinamiyorum konusmasi kelimeleri mesajda yazadiklari bana batiyor degil evlenmek yanna yana gelmek istemiyorum nefes allamiyorum derdimi anlatacak kimse yok annem babam benim dusuncelerimi ne hissetigimle ilgilenmiyorlar anlasmayi deniyorum olmuyor ona karsi cok isteksizim bugun hic bir mesajina cevap vermedim vermekte istemiyorum. Ailemi nasil ikna idilecegini bilmiyorum gercekten kaldiramiyorum yasadiklarimi burda yazimi kim okuyorsa lutfen care onersin napicagimi bilmiyorum
Bende oyle dusunuyorum deniycem en azinda konusmayi dinleyeceklerin sanmiyorum yineEvleneceğin kişi daha reşit bile değil yaptıkları suç ve sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama seni zorlamaları da ayrıca bir suç boyun eğme hayatını mahvetmelerine izin verme ailenle açık açık herşeyi konuş hiç çekinme anlamazlarsa yapman gerekeni biliyorsun polisi şikayet et ama ses kayıdı al veya başka birşey kanıtın olsun çünkü büyük ihtimalle yalanlayacaklardır öyle bir babaya da ne söylesem az gerçekten sinir oluyorum böyle insanlara
Size saka gibimi geliyor yada buraya herkezin yorum yapsin diye bir yalan mi keske saka yalan olsaydi:) şaka dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?