Ailem

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Kizlar desteginize ihtiyacim var bugun. Esimle yurtdisina tasindik calisiyoruz burada istedigim zaman izin alamiyorum. Ailemi cok ozluyorum 2 ay oldu Turkiyeye gideli tekrar yeni yil da gidebilecegim sanirim. Bugun annemle goruntulu konustuktan yarim saat sonra annem seni cok ozledim mesaji ve aglayan ifade gonderdi bende ona ayni cevabi gonderdim ama icime cok oturdu cok dert oldu bu. Bir sucluluk, dert, keder yerlesti icime resmen. Elimden birsey gelmiyor her ay gidip gormek isterdim ama calisiyorum maddi olarakda yapabilecegim birsey degil, onlar buraya gelmek istemiyor, sagliklari iyi cok sukur aramizda ozlem var sadece. Ailesinden uzakta yasayan arkadaslar eminim vardir aramizda bugun destek mesajlariniza cok ihtiyacim var arkadaslar.

Bence alışırsınız

Yani her ay görüşmemek olağan

Aynı ülkede de her ay görüşmüyoruz

Hatta ben neredeyse bir yıldır görüşmedim

Bu sene tatiller denk gelmedi ben gidecektim Annemler tatile gitti sonra da okul açılacak vs

Artık iletişim çağı, bol bol sohbet edin telefon ile ya da görüntülü vs

eskiden yıllarca görüşmez mektup da aylarca gelmezmiş

Bazen gün asırı görsen bile özleyebiliyorsun sonu veya sınırı yok ki
İkna edip yanına getirtmeyi deneyebilirsin
Veya bu sekilde uzaklıga alısmaya calısmak zorundasın

Alışırsınız inşallah.Valla özlemeyin buraları hiç iç açıcı şeyler olmuyor.Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama burda insanın,kadının,çocuğun,hayvanların değeri gittikçe yok oluyor.İyi ise şartlarınız hiç dönmeyin bile.

Kizlar desteginize ihtiyacim var bugun. Esimle yurtdisina tasindik calisiyoruz burada istedigim zaman izin alamiyorum. Ailemi cok ozluyorum 2 ay oldu Turkiyeye gideli tekrar yeni yil da gidebilecegim sanirim. Bugun annemle goruntulu konustuktan yarim saat sonra annem seni cok ozledim mesaji ve aglayan ifade gonderdi bende ona ayni cevabi gonderdim ama icime cok oturdu cok dert oldu bu. Bir sucluluk, dert, keder yerlesti icime resmen. Elimden birsey gelmiyor her ay gidip gormek isterdim ama calisiyorum maddi olarakda yapabilecegim birsey degil, onlar buraya gelmek istemiyor, sagliklari iyi cok sukur aramizda ozlem var sadece. Ailesinden uzakta yasayan arkadaslar eminim vardir aramizda bugun destek mesajlariniza cok ihtiyacim var arkadaslar.
Ailemle şuan aramda 2.5saatlik mesafe var ve ben en son Ramazan bayramında gördüm.
Tek ayrı kalan siz değilsiniz. Aynı ülkedeyken bile görüşemiyoruz o kadar sık.
Ama ailenizin de fedakarlık yapıp gelmesi gerekiyor.

Aynı ülkedeyiz ben ve ablam Kocaeli’de annem babam ve kardeşim Tunceli’de. Neredeyse 10 sene olacak ben buraya geleli ama yok alışılmıyor ne olursa olsun ben alışamadım senede birkaç kez gidip kalmama görmeme rağmen oradan ayrılmak, onların buraya gelip dönmesi beni çok yıkıyor. Kimileri vardır çabuk alışır ama ben alışabileceğimi hiçbir zaman düşünmüyorum böyle hassas olduğum için kendime çok kızıyorum. İlk seneler Ahmet Kaya Günaydın anneciğim günaydın babacığım dinleyerek az ağlamadım. Diyeceğim o ki aile hasreti konusunda duygularınızı kıyaslamayın kimseyle herkes aynı histe olmuyor 😊

Neden hep siz gidiyorsunuz ki, ailenizde gelsin. Madem çok özlüyorsunuz onlarda gelsin, böyle alıstırmayın bence sonra zorunuza gider benim gibi .. Bende sizin gibi hep gittim ama hep giden ben oldum bir kere yanıma gelen olmadı yeri geldi kendşmş enayi bile zannetim

Bende 3 saatlik mesafe var ama 2 3 ayda bazen uzun sürüyor ekmeginin peşine gidiyorsun. Esin nerde sen orda gurbet zor ama alışılıyor.

Senede 1 veya 2 kere görüyorum. Annem hariç kimseyi pek özlemiyorum. Ama annemi görünce dağılıyorum. Bu özlemin yerini dolduracak hiçbi şey yok malesef. Alışmak lazım...

Tr içinde ailesini senede 2 defa gören insanlar var ,yurtdışındasınız maddi manevi daha olumlu şartlar hazırlıyorsunuz kendinize ,çok özlerlerse gelirler yanınıza,pozitif olun

Kizlar cok ama cok sagolun tum cevaplariniza gonulden tesekkur ediyorum bugun ihtiyacim olan destegi verdiginiz icin cok sagolun iyi ki varsiniz Allah ne muradiniz varsa versin ♥️

Back
X