Bu durumu yarın öbür gün anne olunca anlarsın buna Eminim şu anda ne desek boşAllah aşkına haksız mıyım siz söyleyin. 24 yaşındayım. Ara tatil için ailemin yanına geldim. Dün arkadaşımda kalmak istedim diye olay oldu. Her gün dışarı çıkmıyorum. Her gün dışarlarda sabahlamıyorum. Arada bir önceden söyleyince izin de veriyorlardı. Şimdi gelmişler dün telefonda, şimdi gelmiyorsan hiç gelme, hemen eve geliyorsun bilmem ne...
Alt tarafı arkadaşımda kalmaj istedim, annem iki saattir. Biz senin iyiliğin için yapıyoruz , bizi üzerek mutlu olabilceksen ol vs va diyor. Anlatamıyorum. Akşam babam gelince esas kuyamet kopucak. Ne demeliyim ne söylemeliyim acaba. Onlara saygı duymuyormuşum, halbuki saygısızlık etmiyorum bişey demiyorum
Öyle bir dramatize ediyorlar ki anlatamam. Annem ağladı, bunları söyledim diye. Doğru bir tanedir sen göremiyorsun, başına bişey gelebilir biz seni korumaya çalışıyoruz. Birde bizi üzerek mutlu olabiliceksen ol diyor. Şimdi de benimle konuşmuyorlar, ne yaptıysam sanki. Babanla sakın tartışma akşam diyor, özür dilenicek bişey de yapmadım, tartışıcam nolursa olsun yoksa anlamayacaklarErkek arkadasta kalmayı istememeyi anlarım hadi. Kız arkadasta kalmanı neden bu kadar dramatize ediyorlar? Bu her şeyi saygısızlık olarak gören ailelere inanılmaz sinirleniyorum. Neyse aileniz sonuçta daha bi şey demeyeyim :) hayat sizin etrafınızda dönmüyor benim de bi hayatım var ve artık 24 yasındayım bu fikre alışsanız iyi edersiniz yoksa ekonomik özgürlüğümü kazandığımda ister istemez kopucam sizden bunu istemiyorum diyin bence.
Şartlık bir durum yok, ben arkadaşımda kalmak istedim olay bu. Buna karar verecek olan ben değil miyim, benim doğrularım olamaz mı . Söylüyorum anlamıyorlar.Gönülleri yoksa kalma. 36 yaşında bekar arkadaşıma bizde kalsana dedim babam kimseye izin vermiyor huzursuz etmeyeyim dedi. Çokmu şart kalmanız.
Öğrenciyim. Okuduğum şehirde tek başıma yaşıyorum, çalışıyorum da. Kendi ayaklarım üzerinde de durabiliyorum. Hayır orda neler yapsam haberleri olmayacak, bir iki hafta konuşmadığımız oluyor. Burda gelmiyicem dedim diye olay çıkıyorAnladığım kadarıyla sürekli orda yaşamıyorsunuz tatile gelmişsiniz. Ya idare edeceksiniz ya rest çekeceksiniz. Öğrenci misiniz öğretmen mi?
İyi de ben 15 yaşında değilim 24 yaşında kocaman kadınımBu durumu yarın öbür gün anne olunca anlarsın buna Eminim şu anda ne desek boş
Ha Merveler ha Aliler ne fark eder...bir tür mervelerde kalmak...
ya zaten başka yerde okuyormuşsun özlüyorlar demek kiAllah aşkına haksız mıyım siz söyleyin. 24 yaşındayım. Ara tatil için ailemin yanına geldim. Dün arkadaşımda kalmak istedim diye olay oldu. Her gün dışarı çıkmıyorum. Her gün dışarlarda sabahlamıyorum. Arada bir önceden söyleyince izin de veriyorlardı. Şimdi gelmişler dün telefonda, şimdi gelmiyorsan hiç gelme, hemen eve geliyorsun bilmem ne...
Alt tarafı arkadaşımda kalmaj istedim, annem iki saattir. Biz senin iyiliğin için yapıyoruz , bizi üzerek mutlu olabilceksen ol vs va diyor. Anlatamıyorum. Akşam babam gelince esas kuyamet kopucak. Ne demeliyim ne söylemeliyim acaba. Onlara saygı duymuyormuşum, halbuki saygısızlık etmiyorum bişey demiyorum
Normal mi yani bu şimdi? Şart değilse de canı istemiştir 36 yaşındaki kişi de ailesine bu kadar bağlı kalmasınGönülleri yoksa kalma. 36 yaşında bekar arkadaşıma bizde kalsana dedim babam kimseye izin vermiyor huzursuz etmeyeyim dedi. Çokmu şart kalmanız.
Bizim soyımuzda ata ya saygı vardır. 50 yaşında da olsak değerlerimize önem veririz.Normal mi yani bu şimdi? Şart değilse de canı istemiştir 36 yaşındaki kişi de ailesine bu kadar bağlı kalmasın
Bizde de saygı var ama önce KENDİMİZE.Bizim soyımuzda ata ya saygı vardır. 50 yaşında da olsak değerlerimize önem veririz.
valla allah kolaylık versin yapacak bisey yok sık dişini ben senin zamanında sırf bu yüzden çok az kalıyordum sinavim var diye kisaltiyordum tatilimi çünkü uni öğrencisi alışınca özgürlüğe 4 günden sonra kavga ediyor ailesiyle ki çok normalAllah aşkına haksız mıyım siz söyleyin. 24 yaşındayım. Ara tatil için ailemin yanına geldim. Dün arkadaşımda kalmak istedim diye olay oldu. Her gün dışarı çıkmıyorum. Her gün dışarlarda sabahlamıyorum. Arada bir önceden söyleyince izin de veriyorlardı. Şimdi gelmişler dün telefonda, şimdi gelmiyorsan hiç gelme, hemen eve geliyorsun bilmem ne...
Ekonomik özgürlüğün olsada babanın şartlarına uyacaksın öyle bir aileye sahipsin,Erkek arkadasta kalmayı istememeyi anlarım hadi. Kız arkadasta kalmanı neden bu kadar dramatize ediyorlar? Bu her şeyi saygısızlık olarak gören ailelere inanılmaz sinirleniyorum. Neyse aileniz sonuçta daha bi şey demeyeyim :) hayat sizin etrafınızda dönmüyor benim de bi hayatım var ve artık 24 yasındayım bu fikre alışsanız iyi edersiniz yoksa ekonomik özgürlüğümü kazandığımda ister istemez kopucam sizden bunu istemiyorum diyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?