Ailem?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
ailem asiri yobaz olduklarindan dolayi sevgilimle tanismak istemiyorlar , gecen gun sevgilimin ailesiyle tanismaya gittim ailesi asiri anlayisli asiri samimi iyilerdi , bende tanistirmak istiyorum ailemle fakat bizimkiler konusu dahi acilsa yuzlerını asıyolar , ( yok dinimizde gunah vs meseleleri) napicam? Nasil ikna ederim , sadece annemle tanissa bile yeter ama annem bile surat asiyor

Gelecek deyin gelsin sevgiliniz eve bi şekilde tanışacaklar

Ama sevgiliniz olduğunu biliyorlar, görüşmenize bir şey demiyorlar anladığım kadarıyla yani o kadar dediğiniz gibi değiller o zaman 🤷🏻‍♀️

Kızılcık şerbeti bölüm 2 gibi

Bence öyle yada böyle tanıştitin ne olucaksa olsun korkunun ecele faydası yok

o aşırı samimi ve sıcak insanlar caninizi yaktığında yobaz aileniz size kucak açıp yaralarınızı sarabilir yalnız.
ailenize karşı bu şekilde düşünmemeye çalışın. o yaşa kadar öyle düşünüp yaşamışlar siz dediniz diye değişmezler.
ben tanıştırmadim mesela işler ciddiye binmeden. ama eşimin annesiyle tanıştığıma hep pişman olmuşumdur 🥴

Evlilik yoluna girmek icin mi tanistirmak istiyorsun? Yani gunah diye tanismak istememeleri sacmalik, gorusmenize karismiyorlarsa neden tanismaya gunah diyorlar? Ya da kendilerinin buldugu biriyle mi evlendirmek pesindeler? Nasil evlencek bu insanlar gunahsa tanismak?

Asagida eski konunuz cikti okudum daha 18 yasindaymissiniz alkolu sigarayi cok guzel birsey gibi kullaniyorum demissiniz. Sizin aileniz nasil yobaz nasil baskici anlamadim ama oturun bunlari dusuneceginize dersinize calisin geleceginizi hazirlayin.

Sen önce yks ye hazırlan onu hallet. Sonra beraber içki içen sevgilinin ailesiyle hasır neşir olursun😁
Birde yobaz ailesi okusun diye tonla para dökmüş. Hanfendi de ya kazanamazsam diye korkuyor.
Sevgiline kafa yoracagina derslerine çalış da hemşire ol,hayatini kurtar.sevgilin beyaz atlı prensin olmayabilir

ailem asiri yobaz olduklarindan dolayi sevgilimle tanismak istemiyorlar , gecen gun sevgilimin ailesiyle tanismaya gittim ailesi asiri anlayisli asiri samimi iyilerdi , bende tanistirmak istiyorum ailemle fakat bizimkiler konusu dahi acilsa yuzlerını asıyolar , ( yok dinimizde gunah vs meseleleri) napicam? Nasil ikna ederim , sadece annemle tanissa bile yeter ama annem bile surat asiyor
O aşırı iyi aşırı samimi insanları kısmet olurda evlenince görürsünüz.Aulenizi görüştüğünüz kişinin yanında sakin yermeyin, kotulemeyin.Ileride bunlar size elektrik su olarak doner

Kolay kolay bıkmam ama sizin ailem baskıcı yobaz sorularınızdan bıktım. Onu içiyorum bunu dikiyorum diyorsunuz, e sevgiliniz olduğunu da biliyorlar, yobaz olsalar sizi kapıdan çıkarmazlar. Bu kadar Feriha olmayın içimi kıydınız yahu. 19 yaşında niye sevgilinizle tanışsınlar ayrıca, gerek var mı?

O aşırı iyi aşırı samimi insanları kısmet olurda evlenince görürsünüz.Aulenizi görüştüğünüz kişinin yanında sakin yermeyin, kotulemeyin.Ileride bunlar size elektrik su olarak doner
Fazla abartiyorlar bence ailesiyle gelsin tanışın ailenize de yobaz diye konuşmayın lütfen

Back
X