Ailem?

ailem asiri yobaz olduklarindan dolayi sevgilimle tanismak istemiyorlar , gecen gun sevgilimin ailesiyle tanismaya gittim ailesi asiri anlayisli asiri samimi iyilerdi , bende tanistirmak istiyorum ailemle fakat bizimkiler konusu dahi acilsa yuzlerını asıyolar , ( yok dinimizde gunah vs meseleleri) napicam? Nasil ikna ederim , sadece annemle tanissa bile yeter ama annem bile surat asiyor
Sen hayalindeki gibi bir ebeveyn ol çocuğun daha lisedeyken karşılıklı için, sevgililerini getirsin hatta siz de evi onlara bırakıp ortam hazırlayın,sonra ayrılınca başkasını ayarlayın ortak fikir sunun falan,Allah'ım yaaa nasıl bir cahilsin

Aileniz nasil yobaz yahu. Disarida cikip gizlice alkol alacak kadar zaman veriyorlar. Okuyorsunuz. Sigara alabildiğinizw gore cebinizde para da var. Aileniz bana makul geldi yahu. Disari çıkabiliyorsunuz, okuyorsunuz, harclik aliyorsunuz. Aklinizin havada oldugu belli o yuzden sevgili oldugunuz kisiyi ciddiye almıyordur
Yobaz olması kızının küçük olmasindan dolayı sevgili için erken olduğunu düşünmesi,okusun diye çabalamasi,sanki evde kaldı vatandaş,koca derdinde

Back
X