Ailem..

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
29 yaşındayım ailem hala bana çocukmuşum gibi davranıyor. Tatildeyim şuanda burası çok büyük biryer değil sürekli gidip geldiğimiz yer evimiz var. Akşamları çıkıyorum tabiki saat 2-2.30 gibi geliyorum eve canlı müzik dinlemeye gidiyorum sahile ve eve çok yakın iki gün üst üste çıktım diye olay oldu. Tatildeyim sonuçta ne yapabilirim. Söylüyorum nerde olduğumu aradıkları zaman yanıt veriyorum ama yazıklar olsun diyo bana telefonda. Çok sinirliyim alıp biletimi istanbula dönesim var ben nerde hata yapıyorum

Farklı bir yere gitseydin keşke

29 yaşındaki insanın daha neyini korusunlar bu aileler neden çocuklarının büyüdüğünü anlamıyorlar ben de bunu anlamıyorum gerçekten.
Tamam seversin,sonuna kadar korumak istersin ama sürekli rapor,sürekli karışma doğru değil 15 yaşında değil ki.

29 yaşında niye kendi işine hayatına bakmıyorsun

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum geçen babam şunu söyledi 30 yaşına geldin evde otur. Şaka gibi

İmkansız böyle birşey yaptırmazlarki.

Onlardan izin almak zorunda değilsiniz.
Siz bir bireysiniz sürekli onların yanında onların kurallarıyla yaşayamazsınız.Tamam aile sevilir,sayılır emekleri çoktur ama belli bir yaştan sonrası size bakmalı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…