Evet tekimAilenin tek çocuğu musunuz?
Anlıyorum ama fazla değilmi bu sonuçta benimde bi hayatım varcnm aılen koruyucu olmaya calısıyor
evlenmek gibimi şartmı bu pekiTabi ki 29 yaşına gelip hala kendi hayatını kurmamakta yapıyorsun hatayı!!!
Bu sene biraz imkansız oldu.Farklı bir yere gitseydin keşke
Baktırıyorlarmı sence. Her işimin içinde herşeyimi takip ediyolar. Benle tatile gelip benle dönmek istiyor29 yaşında niye kendi işine hayatına bakmıyorsun
Olur mu cnm illa evlenerek mi kurulur hayat çalışmıyor Musun kendi evini kursan artık kendi hayatın olsa. Bu anlamda söyledimEv
evlenmek gibimi şartmı bu peki
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum geçen babam şunu söyledi 30 yaşına geldin evde otur. Şaka gibi29 yaşındaki insanın daha neyini korusunlar bu aileler neden çocuklarının büyüdüğünü anlamıyorlar ben de bunu anlamıyorum gerçekten.
Tamam seversin,sonuna kadar korumak istersin ama sürekli rapor,sürekli karışma doğru değil 15 yaşında değil ki.
İmkansız böyle birşey yaptırmazlarki.Olur mu cnm illa evlenerek mi kurulur hayat çalışmıyor Musun kendi evini kursan artık kendi hayatın olsa. Bu anlamda söyledim
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum geçen babam şunu söyledi 30 yaşına geldin evde otur. Şaka gibi
Sizi gözlerinden sakınmışlardır bu yaşınıza kadar, tek çocuk olduğunuz için ayrı bir düşkünlerdir,ondan hala üzerinize titriyorlardır :)Evet tekim
İmkansız böyle birşey yaptırmazlarki.
Düşünsem ne değişirki.Ayrı ev düşündünüz mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?