Ailem..

Lanet olsun ki evet. Her işimin içindeler ya her işimin böyle birşey yok. Kimsede görmedim ben böyle.
Ben en sonunda konuştum ya bir süre sonra katlanamadım dediğim şuydu ;ben artık 10 yaşında bir kız çocuğu değilim bırakın ayaklarımın üstünde durayım sizin hata gördüklerinizi kendim görüp kendim ders çıkarayım dedim yoksa böyle giderse asosyal ve evde pinekleyen bir kız olup sizin yüzünüzden eve tıkılıcam dedim o gündür karışmazlar :)

Vallaha bizimkiler görmez. Değişikler

Ama susunca da sindirdiklerİni düşünmüyorlar mı bu sefer ?

Yok küsemiyorum yani, tavır alamıyorum pek.
Susmuyorum da ama olabildiğince, kötü oluyorum ama ben beni öğrenmeli ve yaşamalıyım.
Belki yavaş da olsa uzun süredir bunun mücadelesini vermeye çalışıyorum...
Çok ani şeyler yapamıyorum sadece yoksa iyice sıkıntılı oluyor.

Bende isyan ettim yeter diye çığlık atarak hemde. Bi ara daha fenaydılar akşam saat 8 de nerdesin sen diye bi ses telefonda. İsyan edince az biraz rahat ettim

Olay o zaten benim büyüdüğümü kabullenmiyorlar istiyorlarki hep onların dediği olsun. Anneme dedim artık sen kendini çek artık bazı şeylerden her işin içindesin yeter dedim.
Tavrınızı iyilikle kabul etmeyeceklerse zorla kabul etmek zorunda kalacaklar , bu yaştan sonra tutup da her dediklerini yapmayacağınıza göre .. Allah yardımcınız olsun,stres yapmayın ve her şeye rağmen hayatınızdan zevk almaya çalışın :)

Sizin yaşınız kaçtı?
Allah yardımcınız olsun sizin de :)

Sizin yaşınız kaçtı?
Allah yardımcınız olsun sizin de :)

25 yaşındayım.. Yine eskisinden iyi bazı şeyler şükür, çalışmamın bunda etkisi yüksek ama bitmedi laf yemeler yine de.
Çünkü bazen kullanıyordu ekonomik özgürlüğümün olmamasını, çalış da yap et vs. diyerek. Hoş hala tam olarak ekonomik özgürlüğüm var diyemem, o kadar uzun süre olmadı çünkü. Yine de şükür.
Ah ne isyanlar ettim ben de, kavgalar vs.. O kadar ufak şeyler büyüyor ki.
Sağolun :)

az bile söylüyomuş ben bekarken gtmek istesem tatile bile göndermezlerdi eminm. hele gtsem vee gece 2-30 ewe dönüyorum anneciğim desem düşünemiorum

29yasinda bir kadın olarak ailenizle oturmak zorunda değilsiniz. Şahsen bu davranışlara ben müsaba gosteremezdin

Şimdi ergenlikte aileye karşı verilen ve kazanılması gereken bir direniş vardır. Bireysellesme direnişi. Sen bunu zamanında yapmamışsin maalesef. Aynısı benim de başımda vardı. Oradan biliyorum.
bende 32 de evlendim çıktım. Babam bile anneme yeter artık koca kadın oldu rahat bırak diye kızıyordu. Düşün halimi.

Mesela tepki vermen lazım. Kesin kurallar koyacaksin. Öncesinde açıklanan lazım. Bana müdahale edilmeyecek. Yaptığım bir işten dolayi kötü söz soylenmeyecek ve gece çıkınca oturulup beklenmeyecrgim gibi.

Mesela gece 2 de aradı. Sen ona kızmalısın. Beni mi bekliyorsun hala diye. İyi daha çok beklersin o zaman diyip sabah 4 de gideceksin. Öğrenmesi lazım. Her araması senin geleni 2 saat oteleyecek. Gibi.

Canim benim. Annem sürekli surat yapıyor diyorsun. O surat yapıyor sen kotu davranıyorsun. Sonuç ne oluyor ona bakmak lazım. Annenin dediği oluyorsa o zaman annen memnun hayatından. Senin kotu olmana katlanacak. O sırada tabiki surat yapacak. Gülüp mutlu olamaz yoksa sen dediğini yapmasın. Kendini sana hep mutsuz gösterecek ki sen bırakıp gitmeyesin. Neyse sonra istediğini alacak. Sizin düzeniniz böyle. En ufak bir konuda taviz vermez. Çünkü elinden kaçarsın bilir.
Baskı ile seni elinde tutuyor.

Şimdi 1 günde bu kadına karşı ayaklanman imkansız. O direyetin yoktur. Psikoloğa gitmeye başlamalısın. Terapi iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…