- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Ben en sonunda konuştum ya bir süre sonra katlanamadım dediğim şuydu ;ben artık 10 yaşında bir kız çocuğu değilim bırakın ayaklarımın üstünde durayım sizin hata gördüklerinizi kendim görüp kendim ders çıkarayım dedim yoksa böyle giderse asosyal ve evde pinekleyen bir kız olup sizin yüzünüzden eve tıkılıcam dedim o gündür karışmazlar :)Lanet olsun ki evet. Her işimin içindeler ya her işimin böyle birşey yok. Kimsede görmedim ben böyle.
Yoo ben çalışıyorum. Şuan tatildeyim diye evdeyim
Vallaha bizimkiler görmez. DeğişiklerRica ederim umarım herşeye daha farklı açılardan bakabilirsiniz.. Eklemem gereken bir konu daha var ki; annemle babam da kardeşimin şimdi ki halini gördükçe zamanında niye böyle ettik ki keşke daha farklı davranıp onu evde bu kadar tutmaya çalışmasaydık diye çok pişman oldular..
Ama susunca da sindirdiklerİni düşünmüyorlar mı bu sefer ?
Bende isyan ettim yeter diye çığlık atarak hemde. Bi ara daha fenaydılar akşam saat 8 de nerdesin sen diye bi ses telefonda. İsyan edince az biraz rahat ettimBen en sonunda konuştum ya bir süre sonra katlanamadım dediğim şuydu ;ben artık 10 yaşında bir kız çocuğu değilim bırakın ayaklarımın üstünde durayım sizin hata gördüklerinizi kendim görüp kendim ders çıkarayım dedim yoksa böyle giderse asosyal ve evde pinekleyen bir kız olup sizin yüzünüzden eve tıkılıcam dedim o gündür karışmazlar :)
Tavrınızı iyilikle kabul etmeyeceklerse zorla kabul etmek zorunda kalacaklar , bu yaştan sonra tutup da her dediklerini yapmayacağınıza göre .. Allah yardımcınız olsun,stres yapmayın ve her şeye rağmen hayatınızdan zevk almaya çalışın :)Olay o zaten benim büyüdüğümü kabullenmiyorlar istiyorlarki hep onların dediği olsun. Anneme dedim artık sen kendini çek artık bazı şeylerden her işin içindesin yeter dedim.
Sustukça olmuyor o yüzden arada bir isyan çıkarın bariBende isyan ettim yeter diye çığlık atarak hemde. Bi ara daha fenaydılar akşam saat 8 de nerdesin sen diye bi ses telefonda. İsyan edince az biraz rahat ettim
Sizin yaşınız kaçtı?Yok küsemiyorum yani, tavır alamıyorum pek.
Susmuyorum da ama olabildiğince, kötü oluyorum ama ben beni öğrenmeli ve yaşamalıyım.
Belki yavaş da olsa uzun süredir bunun mücadelesini vermeye çalışıyorum...
Çok ani şeyler yapamıyorum sadece yoksa iyice sıkıntılı oluyor.
Sizin yaşınız kaçtı?
Allah yardımcınız olsun sizin de :)
29Sizin yaşınız kaçtı?
Allah yardımcınız olsun sizin de :)
Sağlıkçıyım. Acil tıp teknisyeniDoktormusun
Ev
evlenmek gibimi şartmı bu peki
Ben izin almıyorum ki çıkarken ben çıkıyorum diyorum. Dün saat 11 gibi arkadaşım çağırdı gel biraz dolaşalım diye evden çıkıyorum annem fırladı ayağa saat kaç kaçta gelicen. Neyse 2 gibi aradı beni nerdesin dedi bende o sırada eve dönüyorum geliyorum dedim. Yazıklar olsun dedi kapattı.
Onada diyorki 2 yıl evlilik yaşadın neki
Pazar günü dönecektim acaba erken mi dönsem diyorum. En azından biraz yanlız kalırım ailem dönene kdr
Yok küsemiyorum yani, tavır alamıyorum pek.
Susmuyorum da ama olabildiğince, kötü oluyorum ama ben beni öğrenmeli ve yaşamalıyım.
Belki yavaş da olsa uzun süredir bunun mücadelesini vermeye çalışıyorum...
Çok ani şeyler yapamıyorum sadece yoksa iyice sıkıntılı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?