Ailem

Aymir91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
4
0
1
34
Selam bayanlar 2.5 yaşında oğlum var oğlum 5 aylıkken kocamın beni aldatması üzerine ailemin yanina gelmek zorunda kaldım boşanma davam biteli 1 sene oldu ama ben ailemin evinde hiç mutlu değilim 700 tl nafaka alıyorum ailem ona bile göz dikiyor annem desen hiç ev işi yapmiyo ben sanki evde hizmetiymişim gibi davraniyor bisi alsam gece bisi yesem laf soyluyo herseyime karisirlar 25 yasindayim ve ben ailemin yanında hiç mutlu değilim konuşmayı defalarca denedim başkaları da konuştu teyzem annanem filan ama laftan anlamiyo çok bencil benim annem ben giyineyim ben yiyeyim çocuklarım ac kalsa da olur diye bakıyo hayata ama artik ben yoruldum ve hiç mutlu değilim

Ayrı eve izin vermiyolar ki neler diyolar arkadaşım bi bilseniz o... olursun bilmem ne evini basarlar bilmem ne ya kolay mı öyle diyorum yok olmaz ne demezler bize diyo annem

Ne kadınlar tanıyorum tek başına çocuklarına gül gibi bakıyolar. Ne o... oluyor ne de evleri basılıyor. Anne baba olarak endişeliler fakat 25 yaşında bir kadınsın artık. Hayatında hep onlar olmıcak malesef yalnız kaldığında başının çaresine bakabilmeyi kendini korumayı öğrenmelisin.

Ayrı eve izin vermiyorlarsa bile çalış.
Paranı kazanırsın.
Evle de daha az haşir neşir olursun.
Sosyal hayatın da olur. Evlenirsin bile.
25 yaşındasın daha çok gençsin.

Uzuldum simdi ne diyeyim. Kimsesizler gibi. Babaniz hayatta mi? O nasil davraniyor size?

Anneniz baksin torununa bir ise girin dicem de.... annenizinde durumu maglum

Annem 44 yasinda ben gezicem çocuk filan bakamam diyor ac misin acıkdamisin çalışıp da napacaksın otur evde çocuğua bak diyo babam da annemin ağzıyla hareket ediyor o ne derse o oluyo ne yazikki

Allah yardimciniz olsun gercekten zor iste bazi kadinlar aldatilsa bile kocayi cekiyo bu sikintlari yasamamak icin sen anneni ikna et calis cocugu Krese ver en iyisi bu

Nice boşanmış 1,2,3 vs çocuklarıda var ve gül gibi bakıyor O. ..dediği olmuyor
Annenin derdi sen evde her işe koşuştur ne için ? oda hayatını yaşasın

Yok artık yani böyle Bı durum da ailen bunu yapıyorsa kime ne diyebiliriz ki

Ya kızlar hiç biseye olur gözüyle bakmıyo inanmıyor da olabilirsiniz ama gerçekler böyle herkes kızıyla arkadaş olur biz 2 elti gibiyiz sanki

Allah yardımcınız olsun gercekten cok zor... Ama ben olsam bu kadar karıstırmazdım kendime. Kavga gürültü gider işe girrdim. Cocugada bakmıosa kreşe verrdm yavastan hayatımı kurmaya baslardm.

Ayri evden baska caren yok
Ne demek izin vermiyorlar senin cocugun var kendi kararlarini alacak yastasin.

Orada kalmayın. 700 lira nafaka az bir para değil nafaka olarak. Siz de çalışırsanız asgari ücret 1500 tl diye biliyorum. Yani en az iki bin küsur para olur elinizde. Bence çok rahat olmasa da geçinirsiniz. Ama siz diyorsanız ki ben çalışmayayım, anamın evinde kalayım, masraflara da yardım etmeyeyim, işleri de annem yapsın o zaman sorun sizde demektir. Ayrıca neden boşanan kadınlar baba evine döner ben bunu da anlamıyorum. Gidin kendinize çocuğunuzla yeni bir hayat kurun.

Allah yardimcin olsun cnm..en basta is bulup ekonomik ozrgurlugunu eline alman lazim ama cocugun daha cok kucukmus..ancak ozaman kendi evine cikarsin baska sekilde olmaz maalesef

Ayrı eve izin vermiyolar ki neler diyolar arkadaşım bi bilseniz o... olursun bilmem ne evini basarlar bilmem ne ya kolay mı öyle diyorum yok olmaz ne demezler bize diyo annem
izine gerek yok. cocukmusunda izin istiyorsun. 700 tl az yiyecek onun derdindedir

Bence çalış meslegin var mi bilmiyorum ama yoksa bile olsun kendine uygun bir is bulursun illa az cok deme çalış. Nafakada aliyorsun cocugun kreş yaşına gelmiş bence verirsin kreşe. Hic yokstan 1.300 lira asgari ücret alsan artı 700 lira nafaka. 2000 lira gelirin olur. 2000 liraya çocuğunu az biraz daha uygun kreş ayarlayip verebilirsin diye dusundum. Tabi nerde yasiyorsun bilmiyorum sehirden sehire fiyatlar degisiyor.
Cok hesap kitap yaptım ama çalış tek çözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…