Uzuldum simdi ne diyeyim. Kimsesizler gibi. Babaniz hayatta mi? O nasil davraniyor size?Selam bayanlar 2.5 yaşında oğlum var oğlum 5 aylıkken kocamın beni aldatması üzerine ailemin yanina gelmek zorunda kaldım boşanma davam biteli 1 sene oldu ama ben ailemin evinde hiç mutlu değilim 700 tl nafaka alıyorum ailem ona bile göz dikiyor annem desen hiç ev işi yapmiyo ben sanki evde hizmetiymişim gibi davraniyor bisi alsam gece bisi yesem laf soyluyo herseyime karisirlar 25 yasindayim ve ben ailemin yanında hiç mutlu değilim konuşmayı defalarca denedim başkaları da konuştu teyzem annanem filan ama laftan anlamiyo çok bencil benim annem ben giyineyim ben yiyeyim çocuklarım ac kalsa da olur diye bakıyo hayata ama artik ben yoruldum ve hiç mutlu değilim
Orada kalmayın. 700 lira nafaka az bir para değil nafaka olarak. Siz de çalışırsanız asgari ücret 1500 tl diye biliyorum. Yani en az iki bin küsur para olur elinizde. Bence çok rahat olmasa da geçinirsiniz. Ama siz diyorsanız ki ben çalışmayayım, anamın evinde kalayım, masraflara da yardım etmeyeyim, işleri de annem yapsın o zaman sorun sizde demektir. Ayrıca neden boşanan kadınlar baba evine döner ben bunu da anlamıyorum. Gidin kendinize çocuğunuzla yeni bir hayat kurun.Selam bayanlar 2.5 yaşında oğlum var oğlum 5 aylıkken kocamın beni aldatması üzerine ailemin yanina gelmek zorunda kaldım boşanma davam biteli 1 sene oldu ama ben ailemin evinde hiç mutlu değilim 700 tl nafaka alıyorum ailem ona bile göz dikiyor annem desen hiç ev işi yapmiyo ben sanki evde hizmetiymişim gibi davraniyor bisi alsam gece bisi yesem laf soyluyo herseyime karisirlar 25 yasindayim ve ben ailemin yanında hiç mutlu değilim konuşmayı defalarca denedim başkaları da konuştu teyzem annanem filan ama laftan anlamiyo çok bencil benim annem ben giyineyim ben yiyeyim çocuklarım ac kalsa da olur diye bakıyo hayata ama artik ben yoruldum ve hiç mutlu değilim
izine gerek yok. cocukmusunda izin istiyorsun. 700 tl az yiyecek onun derdindedirAyrı eve izin vermiyolar ki neler diyolar arkadaşım bi bilseniz o... olursun bilmem ne evini basarlar bilmem ne ya kolay mı öyle diyorum yok olmaz ne demezler bize diyo annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?