Ailemden Çektiklerim Normal Mi?

Bu tür konularda hep aynı şeyi yazıyorum. Ailenin hayata bakış açısını, zihniyetlerini sorgulamak ve bitmek bilmeyen çatışma döngüsünü yaşamak sana bir şey kazandırmaz. Dar paça pantolon yerine ara verdiğin eğitim için kafa yorsaydın, hayal ettiğin özgürlüğe kavuşmak çok daha yakın olurdu.

Onların himayesinde ve evinde olduğun sürece evet karışmaya hakları var. Ama doğru ama yanlış fikirleri, bunu tartışmak kimseye bir şey kazandırmaz. Ablanın istediği gibi giyinmesini örnek alacağına, ablanın okuyup kendi ayakları üstünde duran ve kimseye müdahale etme hakkı tanımayan yanını örnek al. Eğitimine devam et, kendi paranı kazandığında da dilediğin gibi yaşa.

o zaman bu durumda yapması gereken tek şey ablasının durumuna gelene kadar beklemek

Üniversite sizin için şansmış kaçırmışsınız sizde okuyup paranızı kazanın o zaman başka şehirde de yaşarsınız şortta giyersiniz

Ailene kendi paranı kazanırsan dilediğin kadar açılabilirsin, mantığa gel.

Cehalet nirvana da sizin ailede.

Aileniz hangi devirde kalmış acaba okulunuzu bitirin ve bir an önce ayrılın o evden.

Aileniz hangi devirde kalmış acaba okulunuzu bitirin ve bir an önce ayrılın o evden.
en çok bana böyleler ablama bişey diyemiyorlar ben ne yapsam batıyor çok eski kafalar inanın patlama noktasına geldim hergün zayıflamak için yürüyüşe çıkarım hergün kıyafetime laf söyler azarlarlar çok bunaldım

evt haklısınız teşekkür ederim

hayır siirtte şort giyilmeyeceğini biliyorum dar paça kot sıfır kol bluz giyiyorum o kadar

Egitimini tamamla, ailenin sacmaliklariyla ugrasmak yerine dikkatini farkli yerlere yonlendir kitap oku, filmler izle genel kulturunu artir. Egitimini tamamladiktan sonra kendi hayatini kurarsin. Allah yardimcin olsun, mutlu ol
çok teşekkür ederim önerilerinizi uygulayacağım.Ama zayıflamak için hergün yürüyüşe cıkıyorum her dönüşümde annem hangi renk olursa olsun rujuma kıyafetime bir ton laf ediyor hergün bunları duymaktan bıktım

Ordan kurtulana kadar istedikleri gibi giyin. Baktin yine konusuyor icinden sarki soylemeye basla. Benim oyle arkadasim vardi annem konusmaya basladiginda icimden sarki soyluyorum derdi

Sizin yerinizde olsam eğitimi tamamlarım, kendime başka bir şehirde bir hayat kurarım ve dilediğim gibi yaşarım. Ailenizin hayata bakış açısı ve yaşayış biçimi size uymak zorunda değil ama kendileri ile aynı ortamlarda iseniz uyum sağlamaktan başka şansınız yok. Eğitiminizi tamamlayıp hayatınızı ele alın ve uzaklaşın.

evet çok haklısınız onlarla tartışınca hep haksız konumuna düşüyorum ve hastalığıma iyi gelmiyor geriliyorum sinir krizi geçiriyorum.okulumu bitireceğim kendime yeni bi hayat kuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…