- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Ne alaka insan heves etmiş giymiş olabilir neden bu kadar abartmışlar ki ? Baban çok dindar birisi olsaydı ablan bile giyemezdiNeden kimse bir mesaj yazmıyor?Kendimi çok kötü hissediyorum konuşmaya ihtiyacım var
Elbette ayıp değil. Ama madem ailenin özgürlük kıstası kendi paranı kazanmak, sen de artık kendi paranı kazanıp ağızlarını kapatabilirsin.hepinize merhaba.Bugün artık dayanamayıp sinir krizi geçirdiğim derdimi size anlatmak istiyorum.22 yaşındayım ailem çok muhafazakar bir aile ben liseye geçtiğimde okulun ilk günü saçımı düzleştirmek istedi annem eğer düzleştirirsen açık bırakırsan seni müdür odasına götürüp rezil ederim dedi.Toplayıp gittim.Ailem muhafazakar olduğu için ve siirtte yani doğuda yaşadığım için hiç açık giymedim hep kot pnt bluz tarzı şeyler giydim.Sadece bir arkadaşım vardı lise3 te bi gün eve 45 dk uzaklıkta avmye gittiğim için ailem bana her türlü hakareti saydı en ağır ağza alınmayacak.Hep evde oturmama hiç arkadaşım olmamasına rağmen bi ruj sürsem bile namussuz oldum.Üniversiteye gidince çok sevdiğim için şort giydim etek giydim görünce baban sana hakkını helal etmiyor ölse senden bilecez dediler.zaten senin o şişko bacaklarına da yakışmıyor falan dediler.Okula ara verdim bi takım problemlerden dolayı yaz için kendime sıfır kol bluz aldım ayıp değil mi kolların dışarda baban dindar adam hiç yakışmaz diyorlar iki ablam annemde sen kötü kadınsın böyle giyiniyorsun diyor.Bu arada iki ablam var biri açık diğeri başörtülü açık olan etek giyinir elbise giyinir baya açık giyinir benim giydiklerimden çok ona bişey demezler neden diye sorunca o kendi parasını kazanıyor okumuş mesleğini eline almış diyorlar benim yaşımdada böyle açık giyinirdi deyince sen ona özeniyorsun o yaptığı için yapıyorsun diyorlar.Allah aşkına kırmızı ruj sürmem hafif makyaj yapmam sıfır kol giymem altına dar paça pnt çok mu ayıp şeyler?
Ciddi misiniz bu mesajda?Normal değil..Evlenin kurtulun:)
evet heves edip giymek istiyorum ama sen kilolusun yok bu şehirde olmaz vs diyorlar ama burda benden daha açık giyinen çok çok kız varNe alaka insan heves etmiş giymiş olabilir neden bu kadar abartmışlar ki ? Baban çok dindar birisi olsaydı ablan bile giyemezdi
ama bendendaha da açık giyinen bir sürü kız varNormal şartlarda ayıp değil ama yaşadığın yerde ayıp. Yaşadığın yeri ve kültürel özelliklerini, aile yapılarını biliyorum. Kaldırmaz orası güzelim.
Napıcak başka.Aile laf anlamıyorsa?Ciddi misiniz bu mesajda?
en iyisi başka sehire gitmek kendi paramı kendim kazanmakAilenin profili belli ne zorluyorsun?
Isini gücünü eline al kurtul
Napcan baska
E yani!en iyisi başka sehire gitmek kendi paramı kendim kazanmak
hanfendi ben evlenmeyi düşünmüyorum ki diyelim evlendim eşimin ailemden daha baskıcı olmayacağı ne malum?yorumunuz çok kırıcı dalga geçer gibiNapıcak başka.Aile laf anlamıyorsa?
Evlilik bazen bu tip problemlerden kaçış yoludur.
Peki evlendiği adam da ailesi gibi çıkarsa? Evlenene kadar ayıya dayı deyip sonra değişirse? Burada çoğu konuda kadınların derdi bu.Napıcak başka.Aile laf anlamıyorsa?
Evlilik bazen bu tip problemlerden kaçış yoludur.
ama bendendaha da açık giyinen bir sürü kız var
Evleneceksin o zamanevet heves edip giymek istiyorum ama sen kilolusun yok bu şehirde olmaz vs diyorlar ama burda benden daha açık giyinen çok çok kız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?