24 yaşındayımm durum çokmu kötüYaş on sekiz sanırım. Eğer öyleyse böyle düşünceler normal. Değilse, durum vahim. Zira kendi ailen bile olsa aynı düşünmek, aynı şekilde yaşamak zorunda değilsin zaten. Bunu istemeyebilirsin bu çok normal. Olağanüstü bir durum değil.
Sadecee sorguluyorum ben neden kötü farklıyım diyee onlar gibi olmaya çalıştıgımdada hiç mutlu olamıyorumDoğum haritanızda özgürlüğe, asiliğe ya da muhalefet olmaya yatkın özellikler var belki de.
Bazı şeyler doğuştandır, siz bile özeleştiri yapmışsınız. Değiştirmeye çalışıp değiştiremiyorsanız bence bu ihtimal.
Ben de tam böyle biriyimmO değil de o profil resmi nasıl öyle kadının ağzı fabrika bacası gibi. Içinde birşey yanıyor sandım.
Ben duyuyorumda onlar bana pek duyamıyorlarTabiki farklısın. Herkes birbirinden farklı çünkü. Eğitim, sosyal çevre, çağın getirdikleri, kişilik özellikleri... Bunlardan herbiri olabilir, hiçbiri de olmayabilir. Dert ettiğin şeye bak ya. Sadece ailenle karşılıklı birbirinize saygı duyun yeterli.
Valla dikkat edin sağlığınıza insanın cigerleri yanar yahu o kadar dumandan.Ben de tam böyle biriyimm
O değil de o profil resmi nasıl öyle kadının ağzı fabrika bacası gibi. Içinde birşey yanıyor sandım.
Yeri gelmişken resim kötü. Umarım böyle olduğunuz hissi geçer... Duman değilde mendil çıkıyor sankiBen de tam böyle biriyimm
Merakediyorum aileden tamamen bu kadar nasıl zıt olunabilir ya hiç mi bi yerden benzemez insan resmen alimden zalim zalimden alim misalii bende ki. Ailem iyiler ama ben onlarınn düşündğü gibi düşünmüyorum onların yaşadığı gibi yaşayamıyorum hayatı neden böyle yanlış eğiitilmedim annem olsun babam olsun doğruyuda yanlışıda güzelce anlattılar gösterdiler ama yokk kendimii öyle olunca bir kalıba girmiş gibi hissediyorum bu ben değilim diyorum bilmiyorum ailem ve çevreme göre tam ters biriyim aranızda böyle olan var mı varsa nasıl başediyorsunuzz?
Sadecee sorguluyorum ben neden kötü farklıyım diyee onlar gibi olmaya çalıştıgımdada hiç mutlu olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?