- 25 Ağustos 2019
- 165
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
Boşanınca baba evinde yaşadığım psikolojik fiziksel şiddetin izlerini yaşıyorum.surekli aklıma geliyor.o zaman nefret ediyorum.babamin ablamı ve annemle kol kola gelip.biz çekirdek aileyiz.benim tek kızım var.o da bu kizim.bana baba deme.seni herşeyden mahrum bırakacak.mirasimi yiyemeyeceksin.dedi ve bir sürü kudur
Sebep yok.evden işe işten eveyim.ona rağmen yaşandı bu olaylar.babqm bosqndiktan sonra başıma kalacak diye o kadar korktu ki.
Bunlar nasıl unutulur.37 yaşındayım ve hala anne baba sefkayi gormemenin eksikliğini yaşıyorum.ne yapmalı.tekrar evlensem eşimin anasını ana babasını baba diye bilmek isterim.anam babam olsunlar İsterim.aile sıcaklığı isterkim
Sebep yok.evden işe işten eveyim.ona rağmen yaşandı bu olaylar.babqm bosqndiktan sonra başıma kalacak diye o kadar korktu ki.
Bunlar nasıl unutulur.37 yaşındayım ve hala anne baba sefkayi gormemenin eksikliğini yaşıyorum.ne yapmalı.tekrar evlensem eşimin anasını ana babasını baba diye bilmek isterim.anam babam olsunlar İsterim.aile sıcaklığı isterkim