Ailemden nefret ediyorum...

Pitikareligomlek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
165
4
13
43
Boşanınca baba evinde yaşadığım psikolojik fiziksel şiddetin izlerini yaşıyorum.surekli aklıma geliyor.o zaman nefret ediyorum.babamin ablamı ve annemle kol kola gelip.biz çekirdek aileyiz.benim tek kızım var.o da bu kizim.bana baba deme.seni herşeyden mahrum bırakacak.mirasimi yiyemeyeceksin.dedi ve bir sürü kudur
Sebep yok.evden işe işten eveyim.ona rağmen yaşandı bu olaylar.babqm bosqndiktan sonra başıma kalacak diye o kadar korktu ki.
Bunlar nasıl unutulur.37 yaşındayım ve hala anne baba sefkayi gormemenin eksikliğini yaşıyorum.ne yapmalı.tekrar evlensem eşimin anasını ana babasını baba diye bilmek isterim.anam babam olsunlar İsterim.aile sıcaklığı isterkim

Kendisi yetistiriyor ilgi alakayi vermiyor sonra istedigi gibi degilsiniz diye disliyor.. ALLAH islah etsin kendi evinize cikin ve yolunuza bakin baba sözünü hakketmiyor o kisi hatta tek babaniz degil anne ablada öyle .
Babam yedi yirmidort çalıştı.hep isteydi.kiz karddeism zihinsel engelli.cocuk yetiştirme görevi annenindir o da sürekli komşularla dantel orerdi

Babam yedi yirmidort çalıştı.hep isteydi.kiz karddeism zihinsel engelli.cocuk yetiştirme görevi annenindir o da sürekli komşularla dantel orerdi

Kiyamam ya ne zor durum hickimse sizinle ilgilenmemis en azindan ilerde cocuklariniz olunca anne baba sevgisinin nekadar önemli oldugunu bilip hep ilgi verirsiniz.

cok sasırdım ve uzuldum babanızda annenızde zıhınsel bır rahatsızlık falan mı var evlatlarına nıye boyle yapıyorlar

Ablani sevip de seni sevmeme sebebi ne olabilir? Ablan zengin onlara para falan mı veriyor yoksa senin onların affedemedigi bir hatan mi oldu? Sadece soruyorum.

Çocukken ve gençken gayet aramız iyiydi demiştin?

Back
X