Ailemden nefret ediyorum...

Boşanınca baba evinde yaşadığım psikolojik fiziksel şiddetin izlerini yaşıyorum.surekli aklıma geliyor.o zaman nefret ediyorum.babamin ablamı ve annemle kol kola gelip.biz çekirdek aileyiz.benim tek kızım var.o da bu kizim.bana baba deme.seni herşeyden mahrum bırakacak.mirasimi yiyemeyeceksin.dedi ve bir sürü kudur
Sebep yok.evden işe işten eveyim.ona rağmen yaşandı bu olaylar.babqm bosqndiktan sonra başıma kalacak diye o kadar korktu ki.
Bunlar nasıl unutulur.37 yaşındayım ve hala anne baba sefkayi gormemenin eksikliğini yaşıyorum.ne yapmalı.tekrar evlensem eşimin anasını ana babasını baba diye bilmek isterim.anam babam olsunlar İsterim.aile sıcaklığı isterkim
Pardon??? Eski esiniz sokak ortasinda babanizi dovmus ve siz esinize donmussunuz??? Ve kimbilir onlara daha neler yasattiniz?? Lutfen melek kanadiniz varmis gibi yapmayi birakip, once bir aynaya bakin, sonra da artik terapi mi alirsiniz, naparsiniz bilemem. Babaniz, "cekirdek ailesini" koruyor.
Olaylari yarim yamalak anlatip, melekmis ve herkes ocu/seytanmis gibi davranmayi birakip, kendinize ceki duzen verin.
Hadi kendinizi gectim, "cocuk" diye bahsettiginiz bir yavru var ortada, bari ona aciyin

Psikolojik destek alıyor musun?
Bildiğim kadarıyla bir oğlun var ve sen enerjini annen baban dahi olsa da onlara değil oğluna harcamam zorundasın ki o da büyüyünce senin gibi hissetmesin.

Back
X