Ailemden artık nefret ediyorum..Hergün her Allahın günü tartışıyoruz ve annem en ufak şeye bile deli gibi bağırıyor, küfür ediyor. E sonucunda bende bağırıp küfür ediyorum ama o yaptığı için yapıyorum. Bir gün anlayışlı ve sakin davranayım dedim yine saçma sapan nedenlerden deli gibi bağırıp küfretti. Zaten psikolojik olarak iyi değilim birde eve geliyorum ve iyice kötü oluyorum. İntihara meyilli hissediyorum artık. Bana destek veren kimse yok. Bizzat annemin bana keşke ölseydin dediğini biliyorum (ciddi olarak dedi). Babam deseniz oda tam gerikafalı, Yurtdışında okuma hayalim vardı bana bir kız yurtdışına çıkamaz dedi Her zaman burda durucaksın senin bacaklarını kırarım bile demişti bana. Erkek kardeşimle konuşur ve onunla gezer genelde. Babamdan çok korkuyorum çünkü koydumu oturtan bir insan ona karşı sesimi çıkartamıyorum. Şu aralar bana karşı iyi davranıyor babam ama bazende çok saçma şeylere bağırıp sinirleniyor. Kısacası kendi paramı kazanıp yurtdışında okumak istiyorum Üniversiteyi, yada üniversiteyi 1-2 yıl okuyup onun verdiği fırsatlarla yurtdışına çıkmak istiyorum.(Yurtdışında staj veren üniversiteler) Fakat parayı nerden kazanabilirim bilmiyorum baba parasıyla okumayacağım artık çünkü o zamam babama bağlı oluyorum oda beni istediği okula koyuyor, benim istediğim okulu yeri falan asla kabul etmez. 16 yaşında olduğum içinde kendi paramı kazanamam ne yapıcağımı hiç bilmiyorum keşke onlar bana anlayışlı davransalar inanın bende davranırım.