• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden utanıyorum...

Kızlar tekrar söylüyorum konu tamamiyle uydurmadır, amacım konumda daha fazla yorum almaktı, bir de bir kitap okumuştum "kırlangıç çığlığı" diye orada da yine çocuk tacizine değinilmişti kitap çok gündem oldu hatta o yüzden bu konunun fazla prim yapacağını düşünerek yazdım amacım buydu. Bu konuyu konuşalım diye açamazdım böyle bir konu uydurdum, sağdan soldan duyduklarımla. Ama inanın kötü bir niyetle açmadım konumu çok özür dilerim hepinizden

canım sen ruh hastası mısın?abuk laf sokmalı yorumlarından az cok biliyoruz seni.
ama bu yaptığın aşırı ayıp.. koca 28 yaşında kadınsın,sana diyecek lafım bir var bir yok.
gerçekten ensest mağduru olan insanları nasıl yaralayacak bir hareket bu yani, ipini koparan üye olamasın artık bu kk ya ciddiyim

Kızlar tekrar söylüyorum konu tamamiyle uydurmadır, amacım konumda daha fazla yorum almaktı, bir de bir kitap okumuştum "kırlangıç çığlığı" diye orada da yine çocuk tacizine değinilmişti kitap çok gündem oldu hatta o yüzden bu konunun fazla prim yapacağını düşünerek yazdım amacım buydu. Bu konuyu konuşalım diye açamazdım böyle bir konu uydurdum, sağdan soldan duyduklarımla. Ama inanın kötü bir niyetle açmadım konumu çok özür dilerim hepinizden
Babana abine bu iftiraları attığın için Allah seni kahretsin. Bence sen ensestsin onlara karşı cinsel ilgi besliyorsun!
Allahım hayırlı evlat ver!

Dilerim hayatta insanlarla dalga geçmemeyi , konuları alaya almamayı öğrenirsin !

Baban , annen , 2 kardeşin , abin , yengen .. onlarda gelecekler ifadeye .. ( tabii burda anlattığın aile senaryolarından yola çıkarak söylüyorum şahısları )

Öyle deme konu sahibi .İfade verirsin sonra buraya gelip(umarim bu siteye bir daha gelemezsin)konu acarsın anlatırsın bu süreci. İlgiyi etrafına çekersin konun fazla yorum alır fena mı ama.Istedigin de bu değil mi zaten.
Hastasın tedavi ol

Ha pardon kotu niyetli degildin tabiki kk uyeler seni hep yanlis anlayip abartilar zaten daha utanmadan halen yaziyorsun yaa

Tek istedigin sey begeni ve yorum kasmak.al sana iste bol bol yorum.öyle milllete atarli giderli bos yorumlar yazmakla olmuyomus deilmi.sikayet edenlerin eline saglik.bu korku sana ömür boyu yeter

Düşünsene polisler böyle bi şey için aileni seni çağırıyor. Ve olay yalan ! “Annen baban kalp krizinden direk ölür, abin de suratına tükürür o zaman ayrı eve çıkarsın!
Ya tüylerim diken diken oldu bir insna nasıl böyle ailesini katarak yalan atabilir Allahım sen koru! Nereye gidiyoruz biz!
Senin gibi şerefsizler yüzünden gerçek olanlara inanmamaya başladık lanet köpek!
Umarım pisliğinde boğulursun! Keşke annen seni doğuracağına taş doğursaydı !

şu yaptığından sonra korkarım ki Ahmet Ümit bir daha kitap yazmayacak.. o kitaptan bunu mu çıkardın sen

Siz konu açıp nisanlimin ablası ve annesi giyimimden dolayı beni uyardı sütyen takmıyorum diye söylendi vs. yazan üye değil misiniz ? Hayal gucunuze hayran kaldım. Bu konunuz doğru ise Allah yardım etsin

Düşünsene polisler böyle bi şey için aileni seni çağırıyor. Ve olay yalan ! “Annen baban kalp krizinden direk ölür, abin de suratına tükürür o zaman ayrı eve çıkarsın!
Ya tüylerim diken diken oldu bir insna nasıl böyle ailesini katarak yalan atabilir Allahım sen koru! Nereye gidiyoruz biz!
Senin gibi şerefsizler yüzünden gerçek olanlara inanmamaya başladık lanet köpek!
Umarım pisliğinde boğulursun! Keşke annen seni doğuracağına taş doğursaydı !
İnanmıyorum yalan mıymış . Allah ıslah etsin terbiyesiz !! İnşallah üyeliğin iptal olur

Babanla abini koruma altına almak lazım, bu senaryoyu yazıyorsan asıl ensest sapık sensin demek ki.
Katılıyorum. Bizlerde evlat sahibi olucaz Allah aklı selim düzgün vicdanlı evlatlar nasip etsin. Babasına iftira atacak zihniyetler var daha ne olsun.. insan uydurma bile olsa bunu kendine yakıştırıpta yazmaz.

Kimse ama hiç kimse yalandan babamın tacizine uğruyordum demez
Konu sahibinin bazı dengesiz davranışlarını görmüştüm ya ciddi ciddi sorunları var ya da gerçek
Allah yardımcısı olsun

Back
X