• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden utanıyorum...

Ruh hastasımısın sen. Uydurdum ne demek ya. Bu konuya değinsen yorum alsan nolcak. Ay delircem. Bu konuda sağlıklı herkesin görüşü aynıdır zaten. İnstada like almak gibi aptalca bi konu açıpta çok yorum alıp kendinimi tatmin ettin. Yazdıklarında tek doğru şey senin psikolojin hakikaten bozuk. Acil doktora ihtiyacın var.

Savcılık bu şikayetin peşini bırakmaz asla. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da girer devreye. Aile kendini nasıl aklayacak şimdi. Belki babasi ve abisi servis şoförü, çocuk doktoru, öğretmen, bir okulda müstahdem ya da bu konuyla ilgili hassas bir meslekten. Belki soruşturma süresince açığa alınacak bu insanlar. Ya da daha önceden denetimliği serbestliği varsa o da yanacak belki. Yazik bu insanlara. Toplum icinde duatukleri durum ayrı, mesleki riskleri ayrı. Kendilerini ne kadar sürede aklayabilecekler acaba. Allah yardımcıları olsun.

Onun sahte konu olduğu çok belliydi ama ya. Buradaki çoğu yorumu da dalga geçer şekildeydi, bence fazla bile durdu burada. Tabi yeni üyelik almazsa, gerçi emniyet çağırır kendisini muhtemelen, bir daha gelmeye cesareti olur mu bilemem.
Yeni bir üyelikle hoop yeniden aramızda.

Konuyu '' kırlangıç çığlığı "adlı kitaptan esinlenerek yazdım, yani tamamen uydurma amacım bu konuya değinmek daha doğrusu burdaki abuk sabuk kv_kp eş konuları dışında, daha önemli bir konuyu taciz konusunu(sanki tacize uğramış biriymişim gibi) dile getirip bu konuyu konuşmaktı, birde fazla yorum almak için yaptım. Konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim özür dilerim hepinizden

Melissa P.'nin "Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi" adlı kitabından esinlensen daha çok hit alırdın kız, üstüne üstlük EGM'ye şikayet olasılığı da yoktu. Neyse artık bir dahakine ondan esinlenirsin.

Konuyu '' kırlangıç çığlığı "adlı kitaptan esinlenerek yazdım, yani tamamen uydurma amacım bu konuya değinmek daha doğrusu burdaki abuk sabuk kv_kp eş konuları dışında, daha önemli bir konuyu taciz konusunu(sanki tacize uğramış biriymişim gibi) dile getirip bu konuyu konuşmaktı, birde fazla yorum almak için yaptım. Konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim özür dilerim hepinizden
Hala bir yerlerinden tutup kurtarmaya çalışıyor..Moderatörler nerde hala kimseden ses çıkmıyor

Bak bak neymiş bu konuya dikkat çekmek istemişmiş.
Pişkinliğe bak yahu.
Şunu bir an aklından geçirdin yetmedi, yazdın yetmedi, konu açtın. Bunları yaparken hiç durup düşünmedin.
Yaptığın ayrı, üste çıkma çalışman ayrı, pişkinliğin ayrı mide bulandırıcı :kusmuk:

Ben doğru olma ihtimalini asla düşünmedim. Direkt kurgu. Çünkü okurken kitap tadında yazmış herhangi bir şey hissedemedim ve üzülmedim. İhbar şikayet dedikten sonra “yalan olduğunu” söyledi.
Yalan da zaten, içeriğinde “Tacizden öte” yazmış bir üye de “tecavüz mü taciz mi” diye sormuş. Sadece taciz demiş. Detay metay yok içerik ile verdiği cevaplar çelişkili. Hissiyat, duygu, düşünce, endişe sıfır. İnsan hissediyor.
Birde utanmadan çıkmış kitaptan esinlendim diyor. Bu esinlenmeden yola çıkarak babasını, abisini, küçük kardeşini kullanmış. Ki en hassas bir konuda aileyi kullanmak akıl alır gibi değil.
Bilemiyorum işin doğrusu bilmekte istemiyorum
İki durumda da mide bulandırıcı bir olay

Allah akıl fikir versin bazen ben konu açınca face yalan diyenlere kızuyordum hanımlar haklıymış burda hıçından konu uyduran olunca ister istemez insan diğer konulara şüpheyle bakıyor amaç ne

ramazanda kayınvalidesine yemeğe kot tişört artı sutyensiz gıtmişte tepki almış kızımız akrabalar da varmış kayınvalidenin utanmışlar
Zaten konunun sonunu okuyunca, konu sahibinin normal olmadığını düşünmüştüm.
Sanırım yanılmamışım

Fazla yorum alınca ne oluyor burda anlamis değilim.gecmis konulara da baktim verilen detaylar falan,ağır sizofreni vakası.

Hic mi üşenmedin bunlari yazarken?
Keske baban ve abin şu yazdıklarını okusa..

tövbe estagfirullah. bide uzuldum ya ilk kismi okuyunca. deli midir nedir. al sana ilgi, tepe tepe kullan.

Back
X