• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden utaniyorum

Benimki gurur falan degil. Annem evlendiginde ben 9 yasindaydim. Hep kendi hayatlari mutlu olsunlar istedim. Cunku o yasta bile senin yuzunden o evlilige katlandik falan diyorlardi hep suclu hissediyordum. Sonra ananemde kaldim. Onlar da hep annen yeni evli evine gidilmez falan dediler bana uzak tuttular. Babamim yanina gittim. Esi dogum yapinca biz bi aileyiz diyip beni kapiya koydu. Babam cocuk nerde diye bile sormamis esine. O saatten sonra hep yuk gibi hissettim kendimi. Ondan sonra da hep oyle kaldi.

Off bende üvey anneyim, çocukların iğnesi eksik olsa uykum kaçıyor, nasıl insan bunlar aklım almıyor
Hoş ana babanın böyle olduğu bir yerde üvey anneye kızmak da yersiz de neyse..
Kendini suçlu hissetme, dünyaya getirdikleri evlada sahip çıkamayan ebeveynlerin suçlu
Onları bu saatten sonra değiştiremezsin, buraya gelip içini dökmekle iyi etmişsin bence, insanın sahibi Allah'tır derler, güçlü olduğun belli ki bu yaşa kadar ayakta kalmışsın, aslan gibi de okuyorsun. Buranın müdavimlerindenim ben, inan aramızda çok iyi insanlar var, her konuda bizden akıl ve destek alabilirsin. Bazen iyi dostlar ailelerden daha iyi gelir insana. Bana her konuda ulaşabilirsin, özelden bir mesaj at yeterli, aramızda evlada kıyamayan anneliği benden çok daha ileri arkadaşlar var, eminim onlar da seni yalnız bırakmazlar. Hep beraber kotarabiliriz bu okul işini ne dersin

Son düzenleme:
Canım benim ya. Allah'a şükür ki okuyup mesleğini eline almayı başarmışsın. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama çalışmayı belki deneyebilirsin. Son senede genelde dersler az olmuyor mu ya? Part işlerde yorucu oluyor ama programına göre belki bir iş bulabilirsin.

En sıkıntılı ihtiyacın olan dönemlerde yanında olmayan anne babayı niye önemsiyorsunki? Boşverin bundan sonrada olmayı versinler. diyeceksiniz ki söylemesi kolay ama gerçek bu ben olsam..
Biz aile olduk diyip dışlayan o aileyi silip atardım 3kuruş değil nasılsın demek için bile aramazdım.sana değer vermeyene sen hiç verme bahtın açık olsun...

Off bende üvey anneyim, çocukların iğnesi eksik olsa uykum kaçıyor, nasıl insan bunlar aklım almıyor
Hoş ana babanın böyle olduğu bir yerde üvey anneye kızmak da yersiz de neyse..
Kendini suçlu hissetme, dünyaya getirdikleri evlada sahip çıkamayan ebeveynlerin suçlu
Onları bu saatten sonra değiştiremezsin, buraya gelip içini dökmekle iyi etmişsin bence, insanın sahibi Allah'tır derler, güçlü olduğun belli ki bu yaşa kadar ayakta kalmışsın, aslan gibi de okuyorsun. Buranın müdavimlerindenim ben, inan aramızda çok iyi insanlar var, her konuda bizden akıl ve destek alabilirsin. Bazen iyi dostlar ailelerden daha iyi gelir insana. Bana her konuda ulaşabilirsin, özelden bir mesaj at yeterli, aramızda evlada kıyamayan anneliği benden çok daha ileri arkadaşlar var, eminim onlar da seni yalnız bırakmazlar. Hep beraber kotarabiliriz bu okul işini ne dersin
Cok tesekkur ederim sagolun :) cok rahatlattiniz beni :)

Babana dava aç üniversiten bitene kadar sana eşek gibi bakmak zorunda.
Devlet gerekirse hacizle alır o paraları onlardan söke söke.
Bakma gözlerinin yaşına.

Eklentiler

• IMG_20150712_221009.webp
    IMG_20150712_221009.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 171
Dededen Allah razı olsun.
Benim dedemden de inşallah.
Ben de dedemle büyüdüm çünkü.

İnsanlar boşanınca çocuklarıyla da kan bağı koptu sanıyor galiba.
Ne diyeyim bilemedim ki.

annen baban bence psikolojik olarak iyi insanlar da değillermiş. üzülme, azıcık sık dişini, burs veren bir sürü zengin insanlar var, benim durumu olmayan arkadaşlarım hem devletten hem de onlardan alıyorlardı. öyle birşeyler ayarla kendine?

Allah dedenden razi olsun mekanı cennet olsun inşallah. O anne babana dicek söz yok onlara yakışıcak kadar kötü bi sıfat bulamadım. Utanmakta haklısın anne babam yok öldü desen daha iyi unut onları bu yokluğun varlığınida yaşarsın allah büyük imtihan olduğunu unutmazsan sonunda mutlu olan sen olursun.

Canim merhaba kocaelide nerde oturuyorsun? Bende kocaelideyim. Ailen nerde yasiyor? Burdan yazmak istemezsen bana Ozelden ulasir misin?

Burs idare ediyorda yurt biraz sıkıntı oluyor.. parayı söke söke alcaksın tabiki..hakkın var vijdan yapma..

Back
X