- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Hare Frankie
Sen de iyi ki varsın canım benim, inşallah mezun olduğun an misler gibi bir işin olur.Iyi ki varsiniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de iyi ki varsın canım benim, inşallah mezun olduğun an misler gibi bir işin olur.Iyi ki varsiniz..
Benimki gurur falan degil. Annem evlendiginde ben 9 yasindaydim. Hep kendi hayatlari mutlu olsunlar istedim. Cunku o yasta bile senin yuzunden o evlilige katlandik falan diyorlardi hep suclu hissediyordum. Sonra ananemde kaldim. Onlar da hep annen yeni evli evine gidilmez falan dediler bana uzak tuttular. Babamim yanina gittim. Esi dogum yapinca biz bi aileyiz diyip beni kapiya koydu. Babam cocuk nerde diye bile sormamis esine. O saatten sonra hep yuk gibi hissettim kendimi. Ondan sonra da hep oyle kaldi.
Cok tesekkur ederim sagolun :) cok rahatlattiniz beni :)Off bende üvey anneyim, çocukların iğnesi eksik olsa uykum kaçıyor, nasıl insan bunlar aklım almıyor
Hoş ana babanın böyle olduğu bir yerde üvey anneye kızmak da yersiz de neyse..
Kendini suçlu hissetme, dünyaya getirdikleri evlada sahip çıkamayan ebeveynlerin suçlu
Onları bu saatten sonra değiştiremezsin, buraya gelip içini dökmekle iyi etmişsin bence, insanın sahibi Allah'tır derler, güçlü olduğun belli ki bu yaşa kadar ayakta kalmışsın, aslan gibi de okuyorsun. Buranın müdavimlerindenim ben, inan aramızda çok iyi insanlar var, her konuda bizden akıl ve destek alabilirsin. Bazen iyi dostlar ailelerden daha iyi gelir insana. Bana her konuda ulaşabilirsin, özelden bir mesaj at yeterli, aramızda evlada kıyamayan anneliği benden çok daha ileri arkadaşlar var, eminim onlar da seni yalnız bırakmazlar. Hep beraber kotarabiliriz bu okul işini ne dersin
Cok tesekkur ederim sagolun :) cok rahatlattiniz beni :)
Felix bu :)Rica ederim ne demek =))
Bu arada Felix kedin mi, resimdeki o mu =)
Tek varligim tek sansim o hayatta :)Dedenizin ellerinden öpüyorum. Çok saygıdeger bir insanmış.
Felix bu :)
Hemen oper sizi o zaman :))Ahhh dayanamam ona yaaa, Felixin mamaları benden =))