- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
O, olmaz öyle. Bu sefer barıştırmaya kalkarlar.O beni bosadi ben istemedim falan de geç .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O, olmaz öyle. Bu sefer barıştırmaya kalkarlar.O beni bosadi ben istemedim falan de geç .
4 yıl boyunca nasıl saklayabildinizBen anneme söylemiştim babam bilmiyor 4 yıl önce boşandım babam. Da bilse destekler ben annem söylesin istedim söylemedi kaldı öyle diğer bütün aile fertleri biliyordu bence söyleyin ve kurtulun elinde sonunda öğrenecekler gizlenecek bı şey değil
Çok profesyonelce ben şahsen tebrik ediyorum ben 300 km uzaklıktayım ama her şeyi söylüyordum zararını görünce şu anda eşimle aramda kıyamet de kopsa her şey iyi yolunda süperiz mesajını veriyorum.....Hakkınızda hayırlısı olsun. Üst katınızda oturan insanlardan boşanmanızı şimdiye kadar saklayabilmiş olmanız da başarı. Bence en kısa zamanda sakin bir dille anlatın. Her ayrıntıyı bilmelerine gerek yok, boşanma bitince yavaş yavaş konuşuruz, diyebilirsiniz
4 yıl saklamak vallahi hayran kaldım size4 yıl boyunca nasıl saklayabildiniz![]()
Arkadaşlar yazdım bı yanlislik oldu 4 ay yazacaktım düzeltemedim sonra ama ailemle araları yoktu zaten git gelme olayları olmuyordu 4 yıla da gider yani4 yıl saklamak vallahi hayran kaldım size![]()
Kol kırılır yen içinde diye bir sözümüz var bizim. Zaman zaman doğruluğunu kabul ederim. Eften püften tartışmalar herkese anlatılmaz, sonuçta çevre sizden duyduğunu bilir. Bana göre çok iyi giden bir evliliğim var ama bu senede 1 2 defa evde kıyamet kopmadığı anlamına gelmezÇok profesyonelce ben şahsen tebrik ediyorum ben 300 km uzaklıktayım ama her şeyi söylüyordum zararını görünce şu anda eşimle aramda kıyamet de kopsa her şey iyi yolunda süperiz mesajını veriyorum.....
Ben aile terapisine gittim eşim de sağılsun geldi. İlişkimizi bir uzman da tekrardan göz geçirdik. Zaten aileme anlatmamamın sebebi 3 taneKol kırılır yen içinde diye bir sözümüz var bizim. Zaman zaman doğruluğunu kabul ederim. Eften püften tartışmalar herkese anlatılmaz, sonuçta çevre sizden duyduğunu bilir. Bana göre çok iyi giden bir evliliğim var ama bu senede 1 2 defa evde kıyamet kopmadığı anlamına gelmezbazılarını burada anlatsam 'boşan' diye tepeme biner herkes ama önemli olan bunların ne kadar sık tekrarlandığı, sonrasında çözülüp çözülmediğidir.
Aileye her şey sölenmez ama ciddi şeyleri de söylemek lazım.
Niye boşanıyorsunuz? Önceki konuları bilmiyorum?Merhabalar, 22 aralıkta boşanma duruşmam var. Anlaşmalı olacak. Henüz aileme bu durumdan bahsetmedim. 3,5 yıllık evliyim ve ailem çok mutlu olduğumu sanıyor. Yaşadığım hiçbir problemi onlara yansıtmadım. Eşim de onlara son derece saygılı ve iyi davrandığı için kendisini çok seviyorlar. Bunun dışında eşim dışardan bakıldığında sorumluluk sahibi, evine bakan, çocuğuyla ilgili bir baba.
Ben aileme boşanacağımızı söylediğimde çok şaşıracaklar. Onların mantığına göre ortada hiçbir sorun yok.
Açıklama yapmak zorunda değilsin diyenler olacaktır. Bu biraz ailenin sosyo kültürel durumuyla ilgili sanırım. Bizim ailede bu durum doğal karşılanmaz. Yani boşandıktan sonra asla desteklerini esirgemezler ve hep yanımda olurlar ama boşanacağımı haber vermeyip olup bittikten sonra söylersem çok üzülürler. Onları hiçbir şey yerine koymadığımı düşünürler.
Oysaki adliyeye bile tek başıma gidip olsun bitsin istiyorum ama ailem öğrenirse yalnız bırakmak istemezler onlar da gelirler. 79 yaşında anne babamı peşimde sürüklemek istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeyeliyim, neler söylemeliyim bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Boşandıktan sonra söylemek çok bencilce olur değil mi?
Senede 1, 2 defa insan kendisiyle bile küfür kıyamet kavga ediyor vallaKol kırılır yen içinde diye bir sözümüz var bizim. Zaman zaman doğruluğunu kabul ederim. Eften püften tartışmalar herkese anlatılmaz, sonuçta çevre sizden duyduğunu bilir. Bana göre çok iyi giden bir evliliğim var ama bu senede 1 2 defa evde kıyamet kopmadığı anlamına gelmezbazılarını burada anlatsam 'boşan' diye tepeme biner herkes ama önemli olan bunların ne kadar sık tekrarlandığı, sonrasında çözülüp çözülmediğidir.
Aileye her şey sölenmez ama ciddi şeyleri de söylemek lazım.
Her şeye de boş verilmiyor işte, bütün konularınızı okumadım ama market mevzunuzu biliyorum. Kimse parayı sokaktan toplamıyor. Eşim böyle davransa ben de dayanamazdım. Sus, bir şey deme denilecek durumlar değil bunlar, giden sizin cebinizden gidiyorBen aile terapisine gittim eşim de sağılsun geldi. İlişkimizi bir uzman da tekrardan göz geçirdik. Zaten aileme anlatmamamın sebebi 3 tane
1. Bir sorun olduğunda çözemiyorlar o kabiliyet yok her sorunun çözümü boşver sen sus bir şey deme boşveeer...
2. Bizim evliliğimiz bizim sorunlarımızı biz çözeriz annemin veya ailemin sorun çözme gibi bir sorumluluğu yok.
3. Yaşlı kadın tansiyonu var mutsuz etmeye de hakkımız yok.
Konu sahibi ben değilim ama dediğiniz gibi her şeye sus denmez haklısınız zaten ben susamam ki çenem düşüktür. O yüzden sürekli kaynanam gille durmadan kavga çıkıyor ne yapayım yaaa kapasın çenesini o da bende sorun çıkartmıyım. Allah benim çeneme kuvvet vermiş ne yapayım.Her şeye de boş verilmiyor işte, bütün konularınızı okumadım ama market mevzunuzu biliyorum. Kimse parayı sokaktan toplamıyor. Eşim böyle davransa ben de dayanamazdım. Sus, bir şey deme denilecek durumlar değil bunlar, giden sizin cebinizden gidiyor
Bugündu degilmi inşallah hayırlısı olur onlar için
bende merak ettim ne zamandır ortada yok![]()
Bugündu degilmi inşallah hayırlısı olur onlar için
Gerçekten sizin adiniza cok sevindim bundan sonra kendi çekirdek aileni düşün kaynana elti kayın bunlarin hic biri senin yuvandan onemli değil onceligin cocugun kendin ve esin olmali inşallah duzelir herseyMerhabalar herkese, ilginiz için çok teşekkür ederim. Boşanmaktan vazgeçtik, çift terapisine karar verdik. O günden sonra eşim bir şeyleri düzeltmek için çok yapıcı davrandı. Ben de kendimdeki problemlerim farkındayım zaten aşmaya çalışıyordum bunları. O nedenle ben de hem bireysel destek almaya devam edip hem de çift terapisini mantıklı buldum.
Anlaşmalı davalarda iki taraf da duruşmaya gitmezse, 3 aya kadar tekrar başvuru hakkı oluyormuş. Kendimize bu süreyi tanımak istedik.
İyi ki söylememişsiniz o zaman ailenizeMerhabalar herkese, ilginiz için çok teşekkür ederim. Boşanmaktan vazgeçtik, çift terapisine karar verdik. O günden sonra eşim bir şeyleri düzeltmek için çok yapıcı davrandı. Ben de kendimdeki problemlerim farkındayım zaten aşmaya çalışıyordum bunları. O nedenle ben de hem bireysel destek almaya devam edip hem de çift terapisini mantıklı buldum.
Anlaşmalı davalarda iki taraf da duruşmaya gitmezse, 3 aya kadar tekrar başvuru hakkı oluyormuş. Kendimize bu süreyi tanımak istedik.