• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme nasıl anlatacağım??

thereisalwayshope

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
34
9
1
31
Önceki konularimda bahsetmiştim su an hala konuşuyoruz ve herşey normale döndü aramız çok iyi. Benim bir şekilde bu durumu anneme anlatmam lazım. Kızlar nasıl anlatacağım onunla evlenmeyi düşündüğümü? Bu arada işinde gücünde bir insan. Tek sorun 12 yaş fark olması.

Önceki konularimda bahsetmiştim su an hala konuşuyoruz ve herşey normale döndü aramız çok iyi. Benim bir şekilde bu durumu anneme anlatmam lazım. Kızlar nasıl anlatacağım onunla evlenmeyi düşündüğümü? Bu arada işinde gücünde bir insan. Tek sorun 12 yaş fark onceki konunuzdan devam etseydiniz keske. Simdi burda sorun ne bilemedigimiz icin tavsiye veremeyiz.

Eski konularını bilmiyorum
Ben kendimden 12 yaş büyük kişiyi istemezdim
Gönül şu bu diyeceksin sen şimdi
E o zaman direk söyle ailene de

Oo baya yas farki var aranizda .s karsi cikabilir ailen bu duruma
Isin zor acikcasi

O 12 yaşındayken siz henüz 1 günlük bebektiniz. Bunu düşünün.

21 yaşında,henüz üniversitesini bitirmemiş,belki bitirdikten sonra huyu huyunuza-yaşı yaşınıza uyacak çok talibiniz çıkacak karşınıza ama siz 33 yaşında adamla evlenmiş olacaksınız. 20 sene sonrasını düşünün : siz 41 ,o 53

Jenerasyon farkı çok olacak,şimdi size "evet,he hu" diye katıldığı düşüncelerinize evlenince karşı çıkması,180 derece dönmesi kuvvetle muhtemel.

Gelelim sizin sorunuza. Ailenize nasıl mı açıklayacaksınız ?

ÖYLE DÜMDÜK "BEN EVLENMEK İSTİYORUM 33 YAŞINDA BİR ADAMLA" diyeceksiniz yüzlerine. Başka türlü bir yolu yok bu durumu anlatmanın.

İyi düşünün lütfen..

daha üniversitedesin bak etrafına orda kendin gibi kıpır kıpır bir son sınıf öğrencisi bul. o askere gidip gelip işe girene kadar sende okulu bitirip işe girersin sonra evlenirsiniz. oh en temizi

33 yaş çok fazla.

Çok Seviyorsan ve sadece duygularınla değilde mantığınla da onaylıyorsan karşındaki kişiyi bence yas farkı önemli değil önemli olan sizin anlasabilmeniz annenle aran iyiyse ona anlat sonra evlilik düşündüğün kişiyle tanistir onun annesiyle annen tanışsin sonra annen uygun güzel bir dille babana anlatsın Hoppa

Benim çok yakın kız arkadaşımda kendinden büyük biriyle evlendi. Şuan arkadaşım 23 eşi 35 yaşında ufak bi oğulları var maşallah çokta iyi anlaşıyolar hem erkekler bizden geç olgunlaşıyo işi gücü yerindeyse bence yaş çok mühim değil.
İlk başta annene bahset birlikteliğin olduğundan direk yaşını söyleme önyargı oluşmasın biraz anlat annene sevdir sevgilini önce.

21 yaşındayım universite 3. Sınıfım

25 27 üstü olsan bir şey demezdim ama 21 yaş çok küçük ve senin yaşıtlarınla gezip tozacağın karakterinin oturacağı bir yaş bu. Yanlış bir ilişki senin karakterin oturmadan hayatında her şeyi oturtmuş biryle olman.. Okulunu bitir. İşini gücünü düzene sok. Ailene sonra söylersin. Şu an söylersen kmse seni ciddiye almaz ve hayatın zorlaşır.

Back
X