• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme nasıl anlatacağım??

Ben zaten mutlu olmasam nasıl anneme açıklayacağımı sormam sanırım buraya. Bazı kişiler direkt başka birini bul yazmış. Ben başka biriyle olmak isteseydim de sormazdım bunu. Teşekkür ederim yinede düşünceleriniz için.

Yazdığım şeyden sonra bu soruyu sorman bile izin vermemeleri için yeterli.
Yahu ben başkayım kız başka. Belki olgun biri? Onu geçtim eskiler hep yaş farklı olan insanlar ve eski evlilikler var mı bak bir.

Tabii ki evliler daha iyi bilir ben dışardan ne kadarını görebilirim ama şu da var ki tamamen karakterlerine bağlı.

Çok fazla yaş farkına karşı olmak ve dezavantajlarını annem ve babamdan bilmekle beraber, yaşıtlarımı saçma sapan, çiğ buluyorum. Benim için de zor bu yüzden ilişkiler.

Mesela 10 yaş var müthiş anlaşıyorum adamın saçına aklar düşmüş, bir de yaşıtım var ama tam bir kreş terk. Ee?

Zor bu işler. Ve lamı cimi kuralı yok. Baş yakmak yaş farkıyla olmaz ki.

Ben zaten mutlu olmasam nasıl anneme açıklayacağımı sormam sanırım buraya. Bazı kişiler direkt başka birini bul yazmış. Ben başka biriyle olmak isteseydim de sormazdım bunu. Teşekkür ederim yinede düşünceleriniz için.
Ayyy hastayım zaten o direkt radikalleşenlere.

Sanki marketten model model sergilenmiş aşkları seçip seçip alıyoruz. Karşımıza kimin çıkıcağnı kimi seviceğmizi seçebilsek Bdv olmazdı:)

Sanki marketten model model sergilenmiş aşkları seçip seçip alıyoruz. Karşımıza kimin çıkıcağnı kimi seviceğmizi seçebilsek Bdv olmazdı:)
Şimdi benim böyle bir ilişkim var gayet mutluyum şükürler olsun. Ama önceden bende çok serttim. Çok büyük ne gerek var diye düşünürdüm. Ama düşününce yaşıtlarımdan çok daha iyi anlaştığımı düşünüyorum. Şu ana kadar kimseyle bu kadar ciddi düşünmemiştim. İnsanların başına gelmeyince beni anlamazlar sanırım
:KK39:

Her şey aşk değil daha doğrusu evlilik dediğiniz kurum sadece aşktan oluşmuyor.Gidin sorun bakalım evliliği kötü giden insanlara ne umutlarla evlenmişler nelerle karşılaşmışlar...

Her şey aşk değil daha doğrusu evlilik dediğiniz kurum sadece aşktan oluşmuyor.Gidin sorun bakalım evliliği kötü giden insanlara ne umutlarla evlenmişler nelerle karşılaşmışlar...
İyi de her şey mantık da değil. Yani biri 10 yaş farkla çok mutlu olabilirken diğeri yaşıtıyla evlendiği güne kahredebilir.

Maddi durum, toplumdaki statü, anlaşma sevme, kültür uyumu cart curt genel olarak düşünülmeli bütünüyle.

İyi de her şey mantık da değil. Yani biri 10 yaş farkla çok mutlu olabilirken diğeri yaşıtıyla evlendiği güne kahredebilir.

Maddi durum, toplumdaki statü, anlaşma sevme, kültür uyumu cart curt genel olarak düşünülmeli bütünüyle.

Tamam mantık da değil haklısın ama ikisini beraber götürmek lazım.Çok seviyorum,aşığım demek yetmiyor.İlişkiye dışarıdan bakmak gerekiyor birazda ne kadar uyumluyuz diye...Aşk en fazla 3-4 sene idare eder ya sonrası ? İleride bugünü düşünüp pişman olacağına bugün defalarca kez düşünsün,kimse hayır evlenemezsin demiyor,bir daha düşün,bir kaç sene içinde fikrin değişebilir o yaşlardasın diyorlar.Buradaki üyelerin bir çoğu görmüş geçirmiş insanlar 21 yaşına da geldiler,o tutkulu duyguyu da hissetmişlerdir diyorum ya bazen büyüklerden bir kaç öneri almak iyi olur :KK50:

Tamam mantık da değil haklısın ama ikisini beraber götürmek lazım.Çok seviyorum,aşığım demek yetmiyor.İlişkiye dışarıdan bakmak gerekiyor birazda ne kadar uyumluyuz diye...Aşk en fazla 3-4 sene idare eder ya sonrası ? İleride bugünü düşünüp pişman olacağına bugün defalarca kez düşünsün,kimse hayır evlenemezsin demiyor,bir daha düşün,bir kaç sene içinde fikrin değişebilir o yaşlardasın diyorlar.Buradaki üyelerin bir çoğu görmüş geçirmiş insanlar 21 yaşına da geldiler,o tutkulu duyguyu da hissetmişlerdir diyorum ya bazen büyüklerden bir kaç öneri almak iyi olur :KK50:

Doğru söylüyorlar ama bu kadar sert çıkmamalılar. Yani şunu söyleseler herkes haklsıınuz ama böyle böyle der evet. Ama direkt git başkasını bul bilmem ne.

Annemle babamın arasında 15 yaş vardı. Babam annemi asla mutlu edemedi. Her şeyi yaşamış gezmeye dışarda yemek yemeye eğlenmeye doymuştu. Annemin beklediği ilgi romantizm babamda hiçbir zaman olmadı. Annem de hep her özel günde "biz sevgili miyiz" sözünü duyup kabullenmekten başka çare bulamayan kadın oldu.

Ama sor de ki sen ne durumdasın? Ben de hep yaş farkı olan ilişkiler yaşadım. Biriyle 7 yaş vardı biriyle bir yaş biriyle 10 yaş.

Aşk hepsinde bitiyor. Kötüyü ne kadar bilsek de yaşamak varsa işin ucunda kaçamıyo insan.

Ben mesela annem gibi gençliğimi yaşayamamaktan çekiniyorum. Ama yaşıtlarım gerçekten ya af buyrun ama beyinsiz gibi hareket ediyolar.

Zor işler bunlar. Hepsi dört dörtlük olmuyo bişeylerin. İlla bi yerden böyle olmayaydı iyiydi dedirtiyo her ilişki.

Benim en iyi anlaştığım ilişkim benden 16 yaş büyük olan kişiyleydi. Ama bizden kaynaklı olmayan sebeplerden ayrılmak zorunda kaldık halen daha onun acısı içimdedir. Seviyorsan eğer vazgeçme.

Kiyamam çok kucuksun evlilik sorumluluk demek evcilik oyunu değil benimde kızım var hayatta öyle birşey demesin ne işi var evlilikle işini gücünü bulacağına birde 33 yasında biriyle biz 21 yasında süt iciyorduk gez toz

Kızlar ben vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ayrılmayı da. Ben aileme nasıl anlatacağımı düşünüyorum. hiç yok mu böyle evlilik yaşayıp ailesine açıklayan kişiler?
Lütfen yapıcı tavsiyeler yapın ben yeterince gezip tozuyorum. Ama mezun olunca evlenmeyi düşündüğüm için annemin bu konuyu bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bunda çekinecek bir şey yok. Madem seviyorsun ayrılmayı düşünüyorsun göğsünü gere gere gidip anlatacaksın annene. Zaten söylemeye utanıyorsan bir sorun vardır bence.(!)

Back
X