- 3 Mayıs 2017
- 34
- 9
- 1
- Konu Sahibi beyondcitylights
-
İş bulun, o parayla gidin yanına. Daha yaza çok var.
Yapacak birsey yok fazla.Mesele sadece para değil, biraz birikmiş param var zaten, iş bulup para biriktirmeyi de düşünüyorum.
Asıl mesele ailemin bu duruma vereceği tepki. Çok hoş karşılayacaklarını sanmıyorum. Biraz kapalılar böyle konularda.
Merhaba arkadaşlar,
Tavsiyelerinize ihtiyacım var. 6 yıllık bir ilişkim var, sevgilim şu anda yurt dışında okuyor. Ben bu yaz mezun oldum ve şuan çalışmıyorum. Ailemle birlikte yaşıyorum. Sevgilimi uzun zamandır göremiyorum, onun okul durumları ve benim mezuniyet, staj durumlarım yüzünden. Bu yaz tatilinde türkiyeye gelecekti, ama okulunda bir problem çıktığı için malesef gelemeyecek.
Görüşmemizin tek yolu benim onun yanına gitmem. Bunu ailemle nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Sevgilim olduğunu biliyorlar fakat henüz tanışmadılar, bu konular çok konuşulmuyor aramızda. Babamdan da çekiniyorum açıkçası. Çok açık bir iletişimimiz olmadı hiçbir zaman. Sizce nasıl bir dille söylemeliyim bunu?
Mesele sadece para değil, biraz birikmiş param var zaten, iş bulup para biriktirmeyi de düşünüyorum.
Asıl mesele ailemin bu duruma vereceği tepki. Çok hoş karşılayacaklarını sanmıyorum. Biraz kapalılar böyle konularda.
Gezmeye gitmek istiyorum
Arkadaşım da var .
Kalacak yer sorunum olmaz
Bu arada neresi
Bence az daha sabredin gelsin ailenle tanissin. Bende esimle 8.yilda evlendik oncesinde ulke farkliligimiz vardi 2 3 defa fln geldi o derece az gorustuk ama uzaklik buyuk dert degil ki. Az daha dayanin soz nisan yapin en guzeli derim ben. Yanlis seyler yapmaktansa yalan soylemektense durust olmak her zmn iyidir. Hele de elin oglu icin kotu de olsa aileni karsina alma yada guvenlerini sarsma
Annene çıtlat o babamla konuşur yumuşatır biraz olayı da olmaz mı
Bol şans şimdidenUmarım öyle olur. Haftasonu konuşacağım annemle.
Saklı gizli işlerle uğraşmayın sakın, annenize söyleyin izin istesin babanızdan. Aileniz istemezse gitmeyin.
Bol şans şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?