• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme nasıl söyleyeceğim? Destek lütfen

Dürüstlüğün sonucu bu oluyor işte. Geçmişini anlatmayıp yalan söyleyen kızlar kıymetli oluyor . İçini dışını her şeyini anlatıp dürüst olanların da sürekli yüzüne vuruluyor. Halbuki herkesin doğrusu yanlışı kendisine, günahı sevabı kendisine. Önemli olan geçmişe sünger çekip sadakatle geleceğe bakabilmek. Bunu kabul edemeyecek sindiremeyecek erkekler niye evleniyor anlamıyorum. Başta her şeyi kabul edip sonra başa kakan erkek de adam da değildir

Dürüstlüğün sonucu bu oluyor işte. Geçmişini anlatmayıp yalan söyleyen kızlar kıymetli oluyor . İçini dışını her şeyini anlatıp dürüst olanların da sürekli yüzüne vuruluyor. Halbuki herkesin doğrusu yanlışı kendisine, günahı sevabı kendisine. Önemli olan geçmişe sünger çekip sadakatle geleceğe bakabilmek. Bunu kabul edemeyecek sindiremeyecek erkekler niye evleniyor anlamıyorum. Başta her şeyi kabul edip sonra başa kakan erkek de adam da değildir
Evet hem beni o hâlimle tanıyıp daha fazlasını da anlattirip peşimden koşup sonra boyle yapması beni bitirdi

Anlatamadım onunla alakası olmadığını bi türlü. Ben onun gecmisini bir kere sormadım cunku benden önceki den bana ne
erkekler önce geçmişten banane der,sonra geçmişi ısıtıp ısıtıp yüzüne vurur. kendileri her haltı yer ama karısının geçmişi bir türlü geçmez. bu kafada çok erkek var.sen inanıp güvenip tüm ggeçmişi yalansız anlatırsın onlar bunu malzeme yapar malesef.
boşan ya da boşanma diyeemem senin hislerin duyguların,ama ailene anlaşamadık aldattı deyip açıklamanı yaparsın çevreyede bir şey açıklamak zorunda değilsin. ömür boyu mutsuz olmak mı yoksa bir iki ay milletin sana neden boşandın demesi mi?????

erkekler önce geçmişten banane der,sonra geçmişi ısıtıp ısıtıp yüzüne vurur. kendileri her haltı yer ama karısının geçmişi bir türlü geçmez. bu kafada çok erkek var.sen inanıp güvenip tüm ggeçmişi yalansız anlatırsın onlar bunu malzeme yapar malesef.
boşan ya da boşanma diyeemem senin hislerin duyguların,ama ailene anlaşamadık aldattı deyip açıklamanı yaparsın çevreyede bir şey açıklamak zorunda değilsin. ömür boyu mutsuz olmak mı yoksa bir iki ay milletin sana neden boşandın demesi mi?????
Insana hic geçmeyecek gibi geliyor ama haklisin uc bes ay konuşur susarlar. Bende kendime gelirim. Malesef oyle kimseye gecmisinden bahsetmeyeceksin sana ne deyip geçeceksin.

Baştan her şeyi bildiği halde sana eziyet edip kakıştırıp egısunu tatmin etmek için mi evlenmiş acaba? Kimseye güven yok. Hep diyorum ki kimse kimseyi değiştirmesin, kimse kimse için değişmesin. Kimse birbirinin bir şeylerini kabullenmek zorunda kalmasın kendi gibisini bulsun. Boşuna dememişler davul bile dengi dengine. Sonra böyle yapıyorlar işte. Adam olan karısının geçmişteki yarasını deşmez daha şevkatle yaklaşır. Çünkü hiçbir kadın mutsuz olup, yaptığı yanlışları sırtına yükleyip ilişkisini bitirmek istemez. Birçoğu da sırf bu yüzden iğrenç adamlara katlanır.

Baştan her şeyi bildiği halde sana eziyet edip kakıştırıp egısunu tatmin etmek için mi evlenmiş acaba? Kimseye güven yok. Hep diyorum ki kimse kimseyi değiştirmesin, kimse kimse için değişmesin. Kimse birbirinin bir şeylerini kabullenmek zorunda kalmasın kendi gibisini bulsun. Boşuna dememişler davul bile dengi dengine. Sonra böyle yapıyorlar işte. Adam olan karısının geçmişteki yarasını deşmez daha şevkatle yaklaşır. Çünkü hiçbir kadın mutsuz olup, yaptığı yanlışları sırtına yükleyip ilişkisini bitirmek istemez. Birçoğu da sırf bu yüzden iğrenç adamlara katlanır.
Katılıyorum geçmişim dışında hic bir sorun olmadı ama kendine baksın davul dengi dengine haklisin. O melek mi de melek Arıyor. Ama görmez ki bunu kendinde.

Kızlar biz de su an Boşanma kararı aldık her ne kadar esim dün yine vazgeçse de, ben yine ayni seyleri yaşayacağımıza inandığım icin artık bi evlilikten umudumu kestim. Ben 20 yasımda bir evlilik Yaptım, adatilma, vs sebeplerden bitti hemde 3 ay gibi kısa bir sûrede. Sonra bir buçuk yıl sonra birisi ile tanıştım iki yıllık birliktelikten sonra nisanlandik ama sonu yine hüsran ayni sebepten. Ve aradan bir sure geçti bu sefer benim geçmişimde Yaşadığım ilişkilerim degil ama yaptıgım bir Yığın hatayı şimdiki esim sürekli yüzüme çarpıyor pişman oluyor yine aynısını yapıyor ve esim 6 ay benim peşimden koştu sonra ben ona asık oldum evlendik. Dediğim gibi su an ayrılık noktasındayız ve benim Kafamı kurcalayan ben bunu aileme cevreme nasıl izah edeceğim? Nasıl bir kere daha bitti diyeceğim? Peşimden sürüyle erkek koşuyor ama inanin benim artık Aşka ilişkilere inancım kalmadığı icin Hayatımı cok uzun bir sure yanlız geçirmek istiyorum. Hem kendimi karşıdakine uydurdum, kendim olamadım. Cunku kıymeti bilinmedi zaten. Hic bir sekilde umudum kalmadı artık. Sadece bekar olup tek basıma yasamak istiyorum. Hep terkeden ben oldum cunku beni buna ittiler ilişkilerimde. Ama pişman olan hep onlar oldu. Ilk esim bile yıllar sonra bana yazdı. Ama benim icin biten bisey bitmiştir. Uyarmama rağmen anlamadi şimdiki eşimde.
ilk evliligini mi sorun ediyor esin?

ilk evliligini mi sorun ediyor esin?
Hayır onunla tanıştığım dönem cok gezip tozan alkol alan eğlence mekanlarından Çıkmayan baya acık giyinen özgür takılan biriydim, altımda araba gezmedigim yer yoktu o dönem de yurtdışında yaşıyorduk. Tüm sorun benim o zaman ki yasam Tarzım ve su anki hâlimle degil o hâlimle değerlendiriyor beni. Sanki hala oyleymisim gibi ki oyle olmadığını da Görüyor. Hatta ona iki Ramazandir Oruç tutalım diyen ben tutmak istemeyen oydu derdi ne bilmiyorum

Hayır onunla tanıştığım dönem cok gezip tozan alkol alan eğlence mekanlarından Çıkmayan baya acık giyinen özgür takılan biriydim, altımda araba gezmedigim yer yoktu o dönem de yurtdışında yaşıyorduk. Tüm sorun benim o zaman ki yasam Tarzım ve su anki hâlimle degil o hâlimle değerlendiriyor beni. Sanki hala oyleymisim gibi ki oyle olmadığını da Görüyor. Hatta ona iki Ramazandir Oruç tutalım diyen ben tutmak istemeyen oydu derdi ne bilmiyorum
e cok sorun ediyosa o zamanlar niye istedi seni? bu resmen ikiyuzluluk

Şuan evlisiniz ve peşimden yığınla erkek koşuyor diyorsunuz. Sizce normal bir cümle mi bu? Bunu bildiğinizi ve dile getirebildiğinize göre ikinci evliliğinizin bitmemesine şaşmamalı. Ayrıca hangi erkek arkadaşının eşine onun yanındayken dik dik bakar?

Şuan evlisiniz ve peşimden yığınla erkek koşuyor diyorsunuz. Sizce normal bir cümle mi bu?
Bunu bana esim kendisi diyor yabancıya benziyorsun insanlar seni Yanımda yanlis Görüyor diye takıntı yaptı. Yani Rus'a benziyorsun beni de pezevengin sanıyorlar demeye getiriyor anladın mi? Tek derdi mutlu bir evlilik olan ben belki boyle dikkat çeken biri oldugum icin yanımdakini komplekse sokuyorumdur. Onun icin de beni yere vurmaya Çalışıyor hep aynısı oldu

Bunu bana esim kendisi diyor yabancıya benziyorsun insanlar seni Yanımda yanlis Görüyor diye takıntı yaptı. Yani Rus'a benziyorsun beni de pezevengin sanıyorlar demeye getiriyor anladın mi? Tek derdi mutlu bir evlilik olan ben belki boyle dikkat çeken biri oldugum icin yanımdakini komplekse sokuyorumdur. Onun icin de beni yere vurmaya Çalışıyor hep aynısı oldu

Bunu sevgili dönemde anlayamadı mı? Evlendikten sonra mı aklı başına gelmiş saçma.

Bunu sevgili dönemde anlayamadı mı? Evlendikten sonra mı aklı başına gelmiş saçma.
Kaçan kovalanir meselesi altı ay bana sevgisini ispatlamak icin sabretti ne zaman ben sevdim onu ondan sonra Değişti zaten yavaş yavaş

Back
X