• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme nasıl söyleyeceğim? Destek lütfen

Aslında ben sizi yargılamak için söylemedim bunu ,yanlış anlamış olabilirsiniz anlamında.söyledim.Ailenizle net olarak konuşun.Tabiki çok tepki göstericekler ve maalesef çevrenin de lafı sözü bitmeyecek.Ama ailenize söz verin,sadece çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durucam bundan sonra,yanlış ilişkiler yaşamıcam diye.Bu şekilde yaşamam çok zor diye belirtin.Eminim zamanla ikna olacaklardır.Günümüzün erkekleri sadakat konusunda hiç güvenilir değiller ben kendi adıma hiçbir erkeğe güvenmiyorum artık:KK43:
Ben artık ne evlenmek nede bir iliskiye başlamak istiyorum inan, ben sadece çalışıp ailemle olup birde candostum köpeğime bakmak istiyorum. Ben kimseye güvenmiyorum artık, be kadar acı. Ayrıca her ilişkimde ben hep uğrasan taraf oldum Yapıcı olmak icin ama olmayınca olmuyor demekki.

Ben artık ne evlenmek nede bir iliskiye başlamak istiyorum inan, ben sadece çalışıp ailemle olup birde candostum köpeğime bakmak istiyorum. Ben kimseye güvenmiyorum artık, be kadar acı. Ayrıca her ilişkimde ben hep uğrasan taraf oldum Yapıcı olmak icin ama olmayınca olmuyor demekki.
Bence de en doğrusu bu senin için.Kendi ayaklarının üzerinde dur,ailen de yanında olsun,köpek zaten candost..işte sana mutlu hayat,zamanla düzelir herşey,bol dua et.

Madem kaldıramayacaksın
Neden evlenirsin ki
Suç sanki senin sen dedin sanki gel beni aldat diye
Bunun hesabına girmesi iğrenç hemde çok iğrenç
Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X