- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Kandirma konusunda tavsiye vermek istemezdim ama :) ben de esimle flört döneminde Farklı sehirlerdeydik ben de aileme maalesef yalanlar söylüyordum. Mesela o sehirde olan arkadaşımın nisanı var düğünü var babasını kaybetti vs. Evlendikten sonra aileme anlattım tabi onlar da gülerek kızdılar bana ama yasım 20 değil tabi
selam
canım bizde 5 yıldır birlikteyiz buna benzer durumlarımz oldu.ve biz 2-3 sene boyunca okul nedeniyle hergün görüşürdük hep birilkteydik.ama mezun olunca böle oldu.ama planlarmız hep hayalde kaldı.telfonda konuşarak geçti.seni çok iyi anlıyorum yanyana olmak istiyosunuz.ama bu düşündüğünü uygulamaya dökme derim ben
zaten evliliği düşünüyosunuzdur.az daha sabredin sonra hiç ayrılmayın.biz hep evlenelim valla başka odaya geçerken bile elinden tutucam deriz birbirmize hasrtelik zordur aaaah aaaaaah
hem birlikte olmayı düşünüyosun kız aç kalırsın mazallah nasıl yemek yiceksin
canım bence ailene yalanlarla bir işe kalkışma yarın belki o çocuk arkanda durmaz ama aile her zaman için seninle olacak güvenlerini yitirme
Ailenizi kandırma konusunda tavsiye istemeniz hoş olmamış.
Rahat edecek misiniz yalan söyleyerek buluştuğunuz sevgilinizle beraberken
selamm
canım gerçekten çok özlüyoruz birbirimizi bizde öyleyiz sürekli tlfon tlfon ama bir yerde birbirimize çok hasret kalıyoruz birlikte olalım istiyoruz inanki buraya geldiğinde saatler öyle akıp geçiyor ki hiçbişey anlamıyoruz
ayrıca ben aç kalmaya razıyım yeter ki birlikte olalım
ayy Allah korusun öyle bişeyden diğer arkadaşlarada dediğim gibi yani yalan değilde gerçekten bir bahanem olsa keşke çünkü çok ama çok ihtiyacımız var birlikte kalıp konuşmaya yan yana olmayaYalanla iş görme derim...Aklıma birisini getirdin kız erkek arkadaşının yanında tatildeyken kaza geçirdi ve ailesi gerçekleri öğrenince yıkıldı..! ailesine okulla alakalı bir bahane bulmuştu oda senin gibi..Yapma derim
senı cok iyi anlıyoruz ama aılenı bencede kandırma.bende yaptım zamanında bazen sıkısınca hala yapıyorum ama cok pişman oluyorum sonrada.ayrıca yalancının mumu yatsıya kada yanar.eger ılla yapıcamda dıyorsan unıversıtedekı arkadalarla yılbası ıcın toplanıcaz desen yada mezunlar ıcın semıner falan duzenlenıyor gezı var okul mezunları getırcek.üff sinir oldum kendıme
yalan söylemeyi elbette istemiyorum ama buna gerçekten çok ihtiyacımız var okulla ilgili bir belge v.s alabilecek olsam keşke yani yalan olmasa bir bahane olsa sadece
canım bizde ayda 1 buluşabiliyoruz.ama evlenmek için çabalıyoruz şu an sizde öle yapın inan hasretlik aşkı güçlendiriyo
en şimdi 7 gün çabuk geçsin diye dua ediyorum
Ne derseniz deyin bunun adı yalan. Kandırmak.
Nasıl bakacaksınız ailenizin yüzüne döndüğünüzde bir düşünün.
Kendinizi suçlu hissetmeyecek misiniz?
Ben de kız annesiyim.
Yıkılırdım kızım bana böyle ciddi bir konuda yalan söylese..
çok haklısınız zaten yazın belge almaya gittiğimdede buluştuk o gerçekten gerekli birşeydi fakat yinede kötü hissettim kendimi elbette içim rahat etmedi ama uzakta olunca gelmese geliyo aklımıza böyle şeyler
tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim bir annenin fikirleri benim için gerçekten değerlidirGençsiniz ve çok aşıksınız.
Ama benden size bir tavsiye ana baba rızası almaya bakın her işinizde.
Konuşabiliyorsanız en azından anneciğinizle konuşun. Yanınızda bir yakınınızla gidersiniz belki.
sadece sunu soyleyebılırım pısman olacgın seylerı yapma sonra donup baktgında bn ne ıcın neler yapmısım dıye üzülme çunkı gerı donus olmuyo ne yazıkkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?