aileme ne diyipte gidebilirim?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar ben üniversiteden bu yıl mezun oldum ve alttan hiç ders bırakmadan bitirdim fakat sevgilim özel nedenlerden dolayı uzatmak zorunda kaldı aynı fakültedeydik fakat bölümlerimiz ayrıydı ve o benden bi üst sınıftaydı.alttan baya bi ders bıraktığı için sadece sınavlara gidiyor vize ve final tarihlerinde orada arkadaşlarında kalıyor yani yaklaşık 2 hafta orada oluyor. biz çok uzun olmasada çok sık ayrılık süreçleri yaşadık bu aralar baya toparlandık çok iyiyiz diyebilirim birbirimizi çok seviyor ama ayrı şehirlerde olduğumuz için birbirimizi çok az görebiliyoruz o buraya geldi 2 defa üst üste ama en fazla 3-4 saat görüştük gitti hep yazın bende gitmiştim.yaklaşık 2 hafta önce çok büyük sorunlar atlattık bir veya iki gün birlikte kalmak tatil yapmak istiyoruz veya o sınavlar için okuduğumuz şehire gittiğinde birlikte olmak istiyoruz fakat benim aileme bir bahane bulmam gerekiyor yani kolay kolay izin vermiyorlar malesef ancak okulla ilgili birşeyler olması gerek ki izin verebilsinler fakat ben bu jokerlerimi hep kullandım bir defasında mezuniyet belgemi almaya gidiyorum dedim yazın gittim aldım yine buluştuk geçen aylardada (onunla ayrıydık) arkadaşlarla toplanmak için diploma için belge gerekiyormuş deyip gittim bu defa ne diyeceğim ne bulacağım bilmiyorum kara kara düşünüyoruz :44: eğer diploma diyecekseniz diploma teslim tarihi henüz belli değil sevgilimin sınavlarıda 9 ocakta başlıyo 22 ocağa kadar devam ediyor tabi yani bu süreçte orada birlikte 2 günde olsa beraber olmak istiyoruz ama sebep yok mutlaka vardır bişeyler oraya gitmem için lütfen yardımcı olurmusunuz bana

Son düzenleme:
Kandirma konusunda tavsiye vermek istemezdim ama :) ben de esimle flört döneminde Farklı sehirlerdeydik ben de aileme maalesef yalanlar söylüyordum. Mesela o sehirde olan arkadaşımın nisanı var düğünü var babasını kaybetti vs. Evlendikten sonra aileme anlattım tabi onlar da gülerek kızdılar bana ama yasım 20 değil tabi

selam
canım bizde 5 yıldır birlikteyiz buna benzer durumlarımz oldu.ve biz 2-3 sene boyunca okul nedeniyle hergün görüşürdük hep birilkteydik.ama mezun olunca böle oldu.ama planlarmız hep hayalde kaldı.telfonda konuşarak geçti.seni çok iyi anlıyorum yanyana olmak istiyosunuz.ama bu düşündüğünü uygulamaya dökme derim ben
zaten evliliği düşünüyosunuzdur.az daha sabredin sonra hiç ayrılmayın.biz hep evlenelim valla başka odaya geçerken bile elinden tutucam deriz birbirmize hasrtelik zordur aaaah aaaaaah

hem birlikte olmayı düşünüyosun kız aç kalırsın mazallah nasıl yemek yiceksin

Son düzenleme:
canım bence ailene yalanlarla bir işe kalkışma yarın belki o çocuk arkanda durmaz ama aile her zaman için seninle olacak güvenlerini yitirme

Ailenizi kandırma konusunda tavsiye istemeniz hoş olmamış.
Rahat edecek misiniz yalan söyleyerek buluştuğunuz sevgilinizle beraberken

Yalanla iş görme derim...Aklıma birisini getirdin kız erkek arkadaşının yanında tatildeyken kaza geçirdi ve ailesi gerçekleri öğrenince yıkıldı..! ailesine okulla alakalı bir bahane bulmuştu oda senin gibi..Yapma derim

bizimkiler o tür şeylere hiç izin vermezler ki canım belirttiğim gibi sadece okulla ilgili bir bahanem olmalı ki ancak öyle yani kandırmak değil gerçekten bir bahane :44:

senı cok iyi anlıyoruz ama aılenı bencede kandırma.bende yaptım zamanında bazen sıkısınca hala yapıyorum ama cok pişman oluyorum sonrada.ayrıca yalancının mumu yatsıya kada yanar.eger ılla yapıcamda dıyorsan unıversıtedekı arkadalarla yılbası ıcın toplanıcaz desen yada mezunlar ıcın semıner falan duzenlenıyor gezı var okul mezunları getırcek.üff sinir oldum kendıme

selamm
canım gerçekten çok özlüyoruz birbirimizi bizde öyleyiz sürekli tlfon tlfon ama bir yerde birbirimize çok hasret kalıyoruz birlikte olalım istiyoruz inanki buraya geldiğinde saatler öyle akıp geçiyor ki hiçbişey anlamıyoruz
ayrıca ben aç kalmaya razıyım yeter ki birlikte olalım

Ailenizi kandırma konusunda tavsiye istemeniz hoş olmamış.
Rahat edecek misiniz yalan söyleyerek buluştuğunuz sevgilinizle beraberken

yalan söylemeyi elbette istemiyorum ama buna gerçekten çok ihtiyacımız var okulla ilgili bir belge v.s alabilecek olsam keşke yani yalan olmasa bir bahane olsa sadece

canım bizde ayda 1 buluşabiliyoruz.ama evlenmek için çabalıyoruz şu an sizde öle yapın inan hasretlik aşkı güçlendiriyo
en şimdi 7 gün çabuk geçsin diye dua ediyorum

ayy Allah korusun öyle bişeyden diğer arkadaşlarada dediğim gibi yani yalan değilde gerçekten bir bahanem olsa keşke çünkü çok ama çok ihtiyacımız var birlikte kalıp konuşmaya yan yana olmaya

teşekkür ederim fikirleriniz için ama bunlar bizimkilere pek sökmüyo malesef kendinize sinir olacak bişey yok ki bana yardımcı olmaya çalışıyosunuz

yalan söylemeyi elbette istemiyorum ama buna gerçekten çok ihtiyacımız var okulla ilgili bir belge v.s alabilecek olsam keşke yani yalan olmasa bir bahane olsa sadece

Ne derseniz deyin bunun adı yalan. Kandırmak.
Nasıl bakacaksınız ailenizin yüzüne döndüğünüzde bir düşünün.
Kendinizi suçlu hissetmeyecek misiniz?
Ben de kız annesiyim.
Yıkılırdım kızım bana böyle ciddi bir konuda yalan söylese..

canım bizde ayda 1 buluşabiliyoruz.ama evlenmek için çabalıyoruz şu an sizde öle yapın inan hasretlik aşkı güçlendiriyo
en şimdi 7 gün çabuk geçsin diye dua ediyorum

ah canım benim sevgilim daha dün buradaydı ama sanki hiç gelmemiş gibi oda öyle hissediyor bende
bizim evlilik planları daha askıda malesef bu yıl mezun olacak daha askerliği falan var şu bu falan filan işte daha zamanı var yani anlayacağın
senin adına çokk sevindim ayrıca çok katılıyorum sana hasretlik gerçekten aşkı güçlendiriyo fakat fazlasıda çok özletiyo ya

çok haklısınız zaten yazın belge almaya gittiğimdede buluştuk o gerçekten gerekli birşeydi fakat yinede kötü hissettim kendimi elbette içim rahat etmedi ama uzakta olunca gelmese geliyo aklımıza böyle şeyler

Gençsiniz ve çok aşıksınız.
Ama benden size bir tavsiye ana baba rızası almaya bakın her işinizde.
Konuşabiliyorsanız en azından anneciğinizle konuşun. Yanınızda bir yakınınızla gidersiniz belki.

sadece sunu soyleyebılırım pısman olacgın seylerı yapma sonra donup baktgında bn ne ıcın neler yapmısım dıye üzülme çunkı gerı donus olmuyo ne yazıkkı

tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim bir annenin fikirleri benim için gerçekten değerlidir yanlış yapmamaya gayret göstereceğim
sadece sunu soyleyebılırım pısman olacgın seylerı yapma sonra donup baktgında bn ne ıcın neler yapmısım dıye üzülme çunkı gerı donus olmuyo ne yazıkkı

haklısın elbette çok teşekkür ederim

Çok riskli bir iş hele ki baska bir şehre gitmek...
Söylendiği gibi bir kaza olsa bişey olsa maazallah sonunu siz düsünün...
Ki sana basıma geldı benım öğle saatlerinde pikniğe gitmiştik birlikte ama cok sıcak bır hava değildi yerler çamur...Araba çamura saplandı ve bız dağın basında mahzur kaldık eve gelene kadar ömrümden ömür gitti tabı gerceği anlatmak zorunda kaldım cok mahcup oldum onlara karsı böyle tatsız sonlanabılıyo o yalanlar...
Sonuclarına katlanamıcaksan hıc kalkısma derim böyle seylerı yapmadan 1000 kez düsünmek gerek.. Onunla bırlıkte olmayı ne kadar istediğini anlıyorum ama risklerini düsünmeden hareket etme derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…