mrb cnm ilginize tşk ederim ama inan o kadar yorgun ve mutsuzumki,dün nişan oldu aileler arasında ve bu beni mutlu etmesi gerekirken,çok mutsuz ve acele karar vermenin,bu kadar tatsız durumdan sonra,yüzük takmanın mutluluğunu asla yaşayamadım..şu an parmağımda yüzük var ancak karşımdaki insanın,bu tavırları,böyle sanki benim zorlamamla olmuş gibi bu duruma gelmesi,beni mutlu etmek yerine,dahada psikolojimi alt üst etti..oysaki ben böyle düşünmemiştim,böyle hayal etmemiştim..herşeyi çok farklı çok başka olur diye düşünmüştüm..yine yazacaksınız biliyorum,böyesine ciddi bir olayda,kendimi mutsuz edecek adım attığım için...ama tüm gelişmeleri size aktardım ve öylesine tuhaf duygular içindeyimkii kızlar,sanki narkoz yemiş gibiyim..hiç bişey düşünemiyorum..
cnm haklısın ve kızmakta ne demek est..tabiki fikirini söyleyeceksin cnm.. ben başta çok istiyordum doğru ama bu olaylar (BÜYÜ)yü bozdu...mahvetti psikoljimi..bunun içinde düğün tarihini nisana aldırdım..o zamana kadar tabii neler olur,neye ne kadar sabrederim bilemiyorum...yalnız gerçekten tek bldiğim narkozlu gibiiyim..herşey aniden oldu bittii ve inş ben bitmem
cnm beni istememesi söz konusu değil inan..nişan günü o bndende mutlu ve heyecanlıydı..hatta dini nikah olmasını istemedim ben,o istedi..şu anda o mutlu...ama ben geri dönüş yapamadım ve mecbur kaldım..bu saatten sonra dönemedim geri...onun beni sevdiğine eminim zaten sevmeseydi,böylesine resmiyete dökmezdi ilşkimizi ama bende duygular bitti ne yazıkkiii..psikoljim alt üst oldu sayesinde..ne yapacağım,nasıl olucak bilemiyorum
cnm beni istememesi söz konusu değil inan..nişan günü o bndende mutlu ve heyecanlıydı..hatta dini nikah olmasını istemedim ben,o istedi..şu anda o mutlu...ama ben geri dönüş yapamadım ve mecbur kaldım..bu saatten sonra dönemedim geri...onun beni sevdiğine eminim zaten sevmeseydi,böylesine resmiyete dökmezdi ilşkimizi ama bende duygular bitti ne yazıkkiii..psikoljim alt üst oldu sayesinde..ne yapacağım,nasıl olucak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?