aileme rezil oldum bunu onlara nasıl anlatıcam??yorumlarınıza ihtiyacım var

gece 01:38 de girmiş konu sahibi nete.neden bize ufak ta olsa bi açıklama yapmamış merak ettim doğrusu.bugün nişan olması lazım bi aksilik olmadıysa

mrb cnm ilginize tşk ederim ama inan o kadar yorgun ve mutsuzumki,dün nişan oldu aileler arasında ve bu beni mutlu etmesi gerekirken,çok mutsuz ve acele karar vermenin,bu kadar tatsız durumdan sonra,yüzük takmanın mutluluğunu asla yaşayamadım..şu an parmağımda yüzük var ancak karşımdaki insanın,bu tavırları,böyle sanki benim zorlamamla olmuş gibi bu duruma gelmesi,beni mutlu etmek yerine,dahada psikolojimi alt üst etti..oysaki ben böyle düşünmemiştim,böyle hayal etmemiştim..herşeyi çok farklı çok başka olur diye düşünmüştüm..yine yazacaksınız biliyorum,böyesine ciddi bir olayda,kendimi mutsuz edecek adım attığım için...ama tüm gelişmeleri size aktardım ve öylesine tuhaf duygular içindeyimkii kızlar,sanki narkoz yemiş gibiyim..hiç bişey düşünemiyorum..

Artık rezil olcam düğün olmasa diye düşünme bence bundan sora bırak artık o gelsin düşünsün çünkü evlilik zor bir süreç hayatının hatasını yapma ,onun ailesimi istemiyor acaba seni, öyleyse bu iş yürümez ben söyleyim ailesi karşıysa ve bunu nişanlına söylüyorsa demek ki o zayıf biri evlenincede senin kıymetini bilmez ve ezdirir şimdi sen artık aracılık yapma senin ailenle nişanlın ailesi arasında planlar , evlilik hazırlıkları konuşulsun , o zaman ciddiyetini ve isteyip istememesi ortaya çıkar ve yolun başındayken dönersen daha iyi olur senin açından bence

üzgünüm ama "kendim ettim kendim buldum"dedikleri böle bişi olsa gerek.kızma lütfen ama senin durumun TAM böle.inşşş biz yanılırız ama görünen köy de klavuz istemez be cnm.bu saatten sonra biz ne desek boş.ALLAH nişanlına akıl fikir sana da sabır versin

evt onun ailesinin beni istemediğinden bahsetmiştim zaten..hatta istemeye gelmeden önce,ailesiyle tartıştığını,ertelemek istediğinden,benim tepkimden dolayı geldiklerinden bahsetmiştim..dün yüzükler takıldı,amcası dini nikahımızı yaptı ve ben başta çok istememe rağmen şimdi ise karalar bağladım..annesinin her defasnda,benim oğlumla evlenmek istiyordu mahallenin tüm kızları gibi övünmelerinden şimdiden bıktım şimdiden...

cnm haklısın ve kızmakta ne demek est..tabiki fikirini söyleyeceksin cnm.. ben başta çok istiyordum doğru ama bu olaylar (BÜYÜ)yü bozdu...mahvetti psikoljimi..bunun içinde düğün tarihini nisana aldırdım..o zamana kadar tabii neler olur,neye ne kadar sabrederim bilemiyorum...yalnız gerçekten tek bldiğim narkozlu gibiiyim..herşey aniden oldu bittii ve inş ben bitmem

narkozun etkisi geçince çok geç olmasın sakın.bak lütfen hiç bir şey senden ve senin psikolojinin iyi olmasından daha önemli değil.böle böle insanlar depresyona,p.atağa ve benzeri psikolojik rahatsızlıklara yakalanıyorlar.

inşallah narkozun etkisinden uyanır ve sadece kendini dusunup dogru kararı verirsin ama suanda bu durumda yaptıgın dogru deil kesinlikle

Sen seçimini yapmışsın güzelim ne desek boş sana ne diyim Allah mutlu etsin artık düzelir eşin inşallah pişman olmazsın

canım en kestirme yoldan bu adamı ayrılmaya bak ...
acı olacak biraz ama takip ettik okadar herşeye şahit oldum baştan beri bu çocuk seni istemiyor ..
anla bunuartık ..
neden mutlu olamadın bi düşün ..
boz nişanı canım .

seni istemeyen biriyle neden nişanlanıyorsun ya ona mecburmusun.etraf neder falan diyede düşünme.evlendikten sonra daha mı iyi olacak sanki.

cnm nişan günü neden mutsuz ve düşünceli olduğumu sordu,bende tüm olaylardan dolayı olduğunu söyledim kendisine..özür diledi,affet beni,seni çok seviyorum dedi..tabii ama bende herşey tepetaklak oldu kızlar..büyü bozuldu ve o kadar çok nişan istememe rağmen,mutlu olamadım..soğudum ondan..ama herkes bildiği,ve bu duruma geldiği için geri dönüş yapamadım..yanii bana hiç bir zaman beni isteemediğini söylemedi..ama ne yazıkkii bende tükendi herşey...anlamını yitirdi...

cnm beni istememesi söz konusu değil inan..nişan günü o bndende mutlu ve heyecanlıydı..hatta dini nikah olmasını istemedim ben,o istedi..şu anda o mutlu...ama ben geri dönüş yapamadım ve mecbur kaldım..bu saatten sonra dönemedim geri...onun beni sevdiğine eminim zaten sevmeseydi,böylesine resmiyete dökmezdi ilşkimizi ama bende duygular bitti ne yazıkkiii..psikoljim alt üst oldu sayesinde..ne yapacağım,nasıl olucak bilemiyorum

sen sorunsuz yaşamaya alışmamışsın. sürekli bi şeyler buluyorsun. aklın eski nişanlında mı acaba? fisfisfis

evlendikten sonra da yapamadım aileme söyleyemedim dönemedim dicekmisin

sakın bana dini nikahı kıydık demeakannehir

bencede senin psikolojin bozulmuş zamana bırak ne istediğinin farkında değilsin birde başta sen çok istediğin için acaba benim zorumlamı oldu diye düşünüyorsun ama herşey zamanla belli olur yaşadığın zamandan keyif almaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…