Aileme sevgimi gösteremiyorum!

bende öle mıc mıc biri olamadım. olmaya çalıştığımda da samimi görünmüyo. sende öle samimi olmayacaksa hiç yapma daha iyi

bide niye pişman olasınki kötü davranmadığın zaman onlara zaten ilgi göstermiş oluyosun. ilgi sadece öpüşüp koklaşmakmıdır? bence ilgi onların iyiliğine davranmaktır. evet ben öle öpüşüp koklaşmayı ay şuyum ay buyum demeyi sevmem ama sadece sarılırım onlara bişiler anlatmak için kendimi zorlarım. onları zor duruma sokcak hiçbişi yapmam. ilgi budur ailelerin evlatlarından beklediği şey budur.

mesela benim bi arkadaşım vardı artık konuşmuyoruz yani kötü bikaç şey oldu. ailesine karşı okadar ilgili gibi görünüyoduki herkese aşkım bitanem der her dakika öper okşar hediyeler alır. ama para karşılığında da çevresindeki erkeklerle birlikte olurdu. sence bunu ailesi duysa napardı yani ilgi bu mu? aileni üzcek şeyler yapmak mı asıl ilgi? ya bi gün ortaya çıkarsa sence ailesi o öptüğü ilgi gösterdiği zamanları aklında tutabilcekmi?

ben ailemden uzakta kalıyorum ve en azından ailedekilere bişiler anlatıyorum telefonu kapatırken sevdiğimi sölüyorum ve en önemlisi onlar için iyi şeyler yapıyorum. onlar bunu farkeder ve asıl ilgi budur:)

Ben normalde de öyle sıcak kanlı biri değilimdir. Sevince çok seven, sevgisini gösteremeyen tiplerden.. Ama arkadaşlarıma ailemden daha nazik davranıyorum istemsiz. Bu iletişimi düzeltmek için ne yapmalıyız?
Aynen öyle canım. Gereksiz samimiyet samimi değil..Bu hasar görme konusuyla ilgili de çok haklısın canım. Yüz göz olunca kırılıyor da insan. Canım ailemi utandıracak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Benim sorunum öfke problemi ve bu yönümden utanıyorum. Bazen aileme çok kötü davranıyorum. Annem, babam sinirlenicem diye bir adım geri duruyor. Bende gerçekten şımarıklıktan değil yapıdan kaynaklanıyor bu...

Ohaaa..Çok şaşırdım canım. Evet aslında çok haklısın. Benim ailemle konuşmadan önce bir düşünüp sakinleşmem yeterli. Zaten onları üzücek şeyler yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…