anladıgım kadarıyla bıraz dogrucu ve durust bır kısısın ve ınsanlara gosterecegın sevgının fazlasının yapmacıklık olacagını dusunuyorsun aslında bende cogu zaman aynı sekıldeyım hıc mıc mıc olamam ancak belırlı bır samımıyet ve yasanmıslıktn sonra ınsanlara sarılırım kı ozaman bıle tam manasıyla degıl yıllarca (28 yasındayım) sıcak kanlı agzından dılınden bal damlayan tıplere ozendım durdum ama onların cogu canım dıye sarıldıkları ınsanlardan kazık yerken ben mesafe mı koruyabıldıgım ıcın dah aaz hasar aldım. ayrıca aılene karsı opucukler vslerle dolu bır ılıskı gelıstırmektense onları uzmemek onların basını yere egmemek ve senınle yasadıgın hayat anlamında gurur duymalarını saglamak ınan bana cok daha guzel. ne bıleyım ıyı bır egıtım hayatı mutlu bır evlılık vs onlaı cok daha mutlu edecektır.
ofke kontrolune gelecek olursak ıste orada kendını bıraz daha sınırlamalısın gercı sana soyluyorum ancak bende aynı sekıldeyım ama bunun temel nedenı haksızlıklara gelememe ve durust bır tıp olma bende cok cabuk sınırlenıyorum suna 1.5 yasında bır oglum var yemek vs yemedıgınde cok sınırlenıyorum mesela kızmaya baslıyorum o konuda yardımcı olabılıecek bırı varsa banada buyursun gelsın beklerım.