Meraba, ben bir konu danışmak istiyorum size ailemle alakalı. Biraz uzun yazdım ama atlaya atlaya okuyun lütfen yardıma ihtiyacım var. Uzun süredir üvey babamla yaşıyorum. Bazen o kadar saçmalıyor ki, mesela arkadaşlarımla bir etkinlik planlıyoruz ondan izin almaya gidiyorum, hiç düşünmeden hayır diyor. Niye diyorum yine hayır diyor. Ne zaman öz babamdan konu açsam o kadar öfkeleniyorki.
Kısacası annem ve babam birlik olup her konuda beni suçluyorlar her konuda üstüme geliyorlar. Normalde olsa katlanırım ama en yakın arkadaşım bir sene önce mersine taşındı ve ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.
Ne yapmalıyım sizce annem ve babam beni sinirlendirdiğinde? Bazen o kadar düşünmeden konuşuyorlar ki ona rağmen susuyorum. Ne yapmalıyım,
Kısacası annem ve babam birlik olup her konuda beni suçluyorlar her konuda üstüme geliyorlar. Normalde olsa katlanırım ama en yakın arkadaşım bir sene önce mersine taşındı ve ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.
Ne yapmalıyım sizce annem ve babam beni sinirlendirdiğinde? Bazen o kadar düşünmeden konuşuyorlar ki ona rağmen susuyorum. Ne yapmalıyım,
Son düzenleme: