- 12 Mart 2017
- 56
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Blondie96_
-
2. Sınıftayım, işletmesuan okul bıttı mı? hangi bolüm :
ingilizce işletme
ingilizce psikolojı...
Yalan içinde yalanİngilizce bölüm okuyamıyorum zorlanıyorum ezberleyip geciyorum ortalamam düşüyor bu yüzden gelecek sene Türkçe bölüme geçiş yapacağım de.
Zaten bir kez yalan söylemişsin ikinci bir yalana gerek yok bence, bu yalanı söyleyince ilk yalan ortadan kaybolmayacak anlamı yok yani.Yalan içinde yalan
İngilizce bölüm okuyamıyorum zorlanıyorum ezberleyip geciyorum ortalamam düşüyor bu yüzden gelecek sene Türkçe bölüme geçiş yapacağım de.
2 sene nasıl sakladın sen bunu.2 sene önce üniversiteyi kazandığımda hayatımın en büyük hatasını yaptım. İstanbul'da bir okul kazandım fakat aileme bunu söylerken kazandığımın bölümün ingilizcesini kazandığımı söyledim. Arada yaklaşık 50 puan fark vardı ve ailemin benle gurur duymasını istemiştim, bir anda ağzımdan çıkıverdi. Sonrasında çok pişman oldum, hala da pişmanım ama söylersem bu onları daha da üzer biliyorum. Sizce aileme bunu söylemeli miyim? Gerçekten içim içimi yiyor, çok da pişmanım ama bir yandan korkuyorum. Ya bundan sonra bana hiç güvenmezlerse? Hayatımda onlara söylediğim ilk ve son yalandı. Lütfen kırıcı olmadan görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
bence söyle.2 sene önce üniversiteyi kazandığımda hayatımın en büyük hatasını yaptım. İstanbul'da bir okul kazandım fakat aileme bunu söylerken kazandığımın bölümün ingilizcesini kazandığımı söyledim. Arada yaklaşık 50 puan fark vardı ve ailemin benle gurur duymasını istemiştim, bir anda ağzımdan çıkıverdi. Sonrasında çok pişman oldum, hala da pişmanım ama söylersem bu onları daha da üzer biliyorum. Sizce aileme bunu söylemeli miyim? Gerçekten içim içimi yiyor, çok da pişmanım ama bir yandan korkuyorum. Ya bundan sonra bana hiç güvenmezlerse? Hayatımda onlara söylediğim ilk ve son yalandı. Lütfen kırıcı olmadan görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kayıt için kendim gitmiştim, sorun olmadı. Okula düzenli gidip geliyorum saklamak zor bir şey değil ki. Konular aynı zaten sadece ingilizce değil2 sene nasıl sakladın sen bunu.
bence kayıt yaptırırken filan söylemeliydin.
elbette üzülürler ama olan olmuş.
biranönce söyle artık.
başka yalan karıştırma
zor değilmiş evet 2 yıl saklamışssın:))Kayıt için kendim gitmiştim, sorun olmadı. Okula düzenli gidip geliyorum saklamak zor bir şey değil ki. Konular aynı zaten sadece ingilizce değil
Ya bundan sonra hiç güvenmezlersezor değilmiş evet 2 yıl saklamışssın:))
olacak şey değil bence.
konuş ailenle
biraz kızıp küserler filan ama tatlıya bağlarsınız bir şekilde
Şimdiye kadar nasıl sakladın anlamadım.2 sene önce üniversiteyi kazandığımda hayatımın en büyük hatasını yaptım. İstanbul'da bir okul kazandım fakat aileme bunu söylerken kazandığımın bölümün ingilizcesini kazandığımı söyledim. Arada yaklaşık 50 puan fark vardı ve ailemin benle gurur duymasını istemiştim, bir anda ağzımdan çıkıverdi. Sonrasında çok pişman oldum, hala da pişmanım ama söylersem bu onları daha da üzer biliyorum. Sizce aileme bunu söylemeli miyim? Gerçekten içim içimi yiyor, çok da pişmanım ama bir yandan korkuyorum. Ya bundan sonra bana hiç güvenmezlerse? Hayatımda onlara söylediğim ilk ve son yalandı. Lütfen kırıcı olmadan görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
İstersek hazırlık okuma şansımız vardı ben de hazırlık okudumŞimdiye kadar nasıl sakladın anlamadım.
Hiç mi ailenden birisi hazırlık okudun mu, ingilizce seviyen nasıl ya da ingilizce bir metin çevirtmediler?
İngilizceyi zaten bildiğini varsayarsam da hiç mi yeterlilik sınavına girdim geçtim vs muhabbetler olmadı? Bu tek yalan nasıl olmuş?
Bir an önce söyle aynı okuldan bi tanıdık çıkıp ortaya çıkmadan
Yazık sırf yalan söyledin diye türkçe işletme bölümüne bir de hazırlık mı okudun?İstersek hazırlık okuma şansımız vardı ben de hazırlık okudum
Ama hazırlık okumam ingilizcemi geliştirdi sonuçta kötü bir şey değil kiYazık sırf yalan söyledin diye türkçe işletme bölümüne bir de hazırlık mı okudun?
Ah ahh. Nasıl getirdin bu duruma kendini keşke bastan söylesen belki hiç kızmazlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?