Aileme yapılan haksızlıklara dayanamıyorum

Kendi hayatını kurana kadar sabırlı olacaksın o teyzelere dayılara da yazıklar olsun Anneler babalar çocuklarını küçücük kalplerine sığdırırken onlar bir odaya sığdıramamış.

onlar bakmıyor diye annen de mi bakmasin , sirt cevirsin .

yaslilar evin bereketidir. . kucukken biz nasil huysuzsak buyuduklerunde de onlar cocuklasiyor . bir yasli demek cogunlukla cocuklasmis insan demek.

bu kadar kizmaniza gerek yok . sakin olun .inanin yalnizlik daha zor .

Ve şöyle birşey var lütfen ben çocuğuma bunu yapmam deme, ya da iş yapmıyor survivor izliyor vs. laflar etme. Hepimiz yaşlanacağız. Çok uzak gibi geliyor insana ama öyle değil.

Gün olur devran döner, bunu unutma.
bizim.yasliligimiz nasil olacak acaba ? :)
bizim.ne yapacağımızı dusunuyorsunuz ? yuksek ihtimal elimizde tabletle face vs gireriz . Survivor izleriz. :)

Babanız kendi annesi için bir çare düşünsün? Diğer kardeşlerine göndersin biraz da. Babanızın gözü görmüyor mu annenizin halini??
ayrıca annenize haksızlık bu vs diyip durmayın bence çünkü emin ol o da farkındadır ama sen dedikçe daha da gözüne sokup üzüyorsun onu. Şu aşamada yapacağın tek şey anneciğine yardım etmek, ona anlayışlı olmak, destek çıkmak.

Maşallah sizin hem kardeşleriniz hem anne babanız düşünceliymiş, allah sağlık versin onlara da birbirinden yıllarca ayrı kalmasınlar inşallah.
Anneannem dayımın çocuğunu büyüttü yemeklerini yaptı, benim annem hiçbir şey görmedi. Dayımda yengem de nankör insanlrmış yengem anneannem üstüne kalıcak diye uzak bir yere taşındı evine bile uğraşamaz oldu dayımda da ses yok. Anneannem de öyle komikki diğer dayımın da evde kayınvalidesi varmış oraya gidemezmiş. Eee biz de yok mu? Üstelik annem çalışıyor benim.
Her akşam sahillerde gezsinler etsinler anneannemden para istesinler. Biz ramazan boyu 1 akşam çıkabildik annem o kadar yorgun oluyorki ben yemekleri yapmaya çalışıyorum destek olmak için.
Bilmiyorum inanın çıldırıcam bu düşüncesizliğe bu düzene. Evden kaçmak istiyorum
Anladigim kadariyla sizin sikayetiniz gercektende hakli olarak anneanne ve babaanenin sizde kalmasi degil. Digerlerinin yaptigi haksizlik. Vefasizlikm kullanıp kullanip kendilerince baslarindan size atmis olmalari.
Anlıyorum gercektrnde kinamiyorumda. Cunku haksizlik olmasa. Veya digerkerinin gercektende olanagi olmasa kizmazdiniz.
Ama olsun. Boyle dusunurseniz icinizi sisisrsiniz iyice uzulursunuz. Ama egerki ne yapalim. Onlar kaybetti biz kazanacagiz. ALLAH mukafatini verecek derseniz ahiretinizi kazanmis olursunuz. Onlar yaptiklari ayipla kalirlar.
Madem ki bakacaksiniz. En azindan yapilan iyilik bosa gitmez. Soylene soylene olursa hem bakmis hem eziyet cekmis olacaksiniz hemde cennetin kapisini bu yonden daha cok aralayacakken bosa gidecek butun eziyetler. Soylemeden yapin ki en azindan bosa gitmesin
Tabi yinede siz bilirsiniz

annene yapılan haksızlık var tabi ortada ama, sen sanki babanneden değilde ananeden rahatsız oluyorsun gibi geldi bana.

Işte aynı bizdeki durum benim anneannemde aynı hasta olsa hep annemde kalir başka hiç biryere gitmez iyilestimi hemen teyzemlere gider e tabi maasini dayimlar ceker ama onlada kalmaz hic anneme hic acimaz hastalandı bir hafta gece gündüz annem kaldı başında hemde daha 5 çocuğu varken bi kere demediler bizde kalalım diye dedem yasarkende evlerindeki bütün problemler hep anneme gelirdi kimse aldırmadı annem helak olurdu şimdide anneannem aynı sizde öyle ışte konusmalisiniz hepsini toplayıp böyle olmuyor çünkü ya para versinler annen çalışmasın onlara baksın yada sırayla baksinlar

Işte aynı bizdeki durum benim anneannemde aynı hasta olsa hep annemde kalir başka hiç biryere gitmez iyilestimi hemen teyzemlere gider e tabi maasini dayimlar ceker ama onlada kalmaz hic anneme hic acimaz hastalandı bir hafta gece gündüz annem kaldı başında hemde daha 5 çocuğu varken bi kere demediler bizde kalalım diye dedem yasarkende evlerindeki bütün problemler hep anneme gelirdi kimse aldırmadı annem helak olurdu şimdide anneannem aynı sizde öyle ışte konusmalisiniz hepsini toplayıp böyle olmuyor çünkü ya para versinler annen çalışmasın onlara baksın yada sırayla baksinlar

Yaşayan bilir derler ya aynen öyle değil mi, benzer durumdayız. Yaşlı bakmak değil de insanları enayi yerine koymaları son derece sinir bozucu. Allah hepimize sabır versin

bizim.yasliligimiz nasil olacak acaba ? :)
bizim.ne yapacağımızı dusunuyorsunuz ? yuksek ihtimal elimizde tabletle face vs gireriz . Survivor izleriz. :)

Aynen aynen :) survivor hala sürüyormuş falan o zamana kadar :D

Devir o kadar hızlı değişiyor ki, insan kestiremiyor geleceği...

Back
X