- Konu Sahibi Yorulmusanne
Yerinizde olsam gitmem. Peynir ekmek yerim. Ayrıca nereden çıktı bu çocuk diyen kayinvalideye de çocuğu falan göstermem. Allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerinizde olsam gitmem. Peynir ekmek yerim. Ayrıca nereden çıktı bu çocuk diyen kayinvalideye de çocuğu falan göstermem. Allah yardımcınız olsun
Cok hamile kaldim , koku hassasiyetini bilirim ama eve karsi hassasiyeti ilk defa duydumHamilelikte parfümler bile iğrenci gelebilir kötü koktugu için mi hayır bu cok farklı bir durum evimiz yeni tertemiz ama kokusundan iğreniyorum ve elimde değil
Yok esim eve giriyor camı acıyo direk yatak odasına giriyorum banyo ve yatak odasını kullanıyorumCok hamile kaldim , koku hassasiyetini bilirim ama eve karsi hassasiyeti ilk defa duydum
Peki nerede uyuyorsunuz? Annenize ki yerlestiniz? Belki o yuzden rahatsiz olmustur anneniz
Aynen kayinvalide tam manyakmis
Hayır kayın validem bu cocuk nereden cıktı diyo o hiç istemiyor gitmemiziKayınvalide değil. Hanımefendinin kendi annesi.
Kayınvalide değil. Hanımefendinin kendi annesi.
Ben yemek yapmasam kim yapacak ne demek? Çocuğu kimle beraber yaptıysanız yemeği de o yapacak. Beyefendi bi 8 ay tutsun boğazını utanmadan yemek siparişi vermesin. Siz de bunu normal bulmayın nolur. Evet hamilelik hastalık değil ama kusa kusa da yemek yapılmaz.Artsa bile ne yapabilirim? Doktorum bana hayatına olabildiğince gebeliğini unutarak devam et süreci kolay atlatırsın dedi. Valla az evvel eşim ısrarla kavurma istedi akşamdan beri burnumu kapata kapata gittim yaptım. Ha sonrada midemde ne varsa cıktı. Ama napalim hamilelik hastalık değil ki. Ben yemek yapmasam kim yapacak? Bence sizde biraz farklı alternatifler üretin. Kısa süre arayla eksta 2 kişiye de yemek yapmak bakımını almak annenizi zorlamış olabilir
Yemeği yapan kendi anneniz değil mi? Kafalar karıştı.Hayır kayın validem bu cocuk nereden cıktı diyo o hiç istemiyor gitmemizi
Gidip yediğimiz annem biri yazmıs git kayın validene ona gidemem istemiyor bu cocuk nereden cıktı diyo dedimYemeği yapan kendi anneniz değil mi? Kafalar karıştı.
Tamam gebeliği unutup yaşamak cidden mantıklı, ben de öyle yaptım özellikle ilk aylarda zaten göbek de yok, insan anlamıyor pek. Ama eşinin yaptığı çok ayıp. Birak gebeliği ben normalde bile kavurma yapamam çünkü kendim et yemiyorum pek, kokusuna dayanamam pisirirken. Bana illa yap diyemez. Çok istiyorsa kendi pişirir. Ne kadar günah ya kadına böyle yüklenmek.Artsa bile ne yapabilirim? Doktorum bana hayatına olabildiğince gebeliğini unutarak devam et süreci kolay atlatırsın dedi. Valla az evvel eşim ısrarla kavurma istedi akşamdan beri burnumu kapata kapata gittim yaptım. Ha sonrada midemde ne varsa cıktı. Ama napalim hamilelik hastalık değil ki. Ben yemek yapmasam kim yapacak? Bence sizde biraz farklı alternatifler üretin. Kısa süre arayla eksta 2 kişiye de yemek yapmak bakımını almak annenizi zorlamış olabilir
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Evde yemek yapılmasa da mideniz bulanıyor mu ?Bide hergün iğne vuruluyorum deli gibi kusuyorum riskli gebelik geciriyorım cocugu kaybetme korkusu da var