Aileme yük mü oluyorum

Yorulmusanne

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
247
192
18
31
Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum

Sizin yerinizde olsam annemde daha yemek yemem. Kendi evinizden ne diye igreniyorsunuz onu anlamadim? Olmuyorsa bir bayan tutun size her ikinci gün yemek yapsın. Biri bana öyle "yük oluyorsun" dese bir daha sofrasına oturmam.ne kadar empati yapsamda söylenecek söz değil. Heleki sizin durumda olan birine. Ama başka care bulun

1-2 ay idare edilir de 5 ay hergun yenmez. Ben bile kendi evimde her gün yemek yapmıyorum. Kadına eziyet oluyordur
Valla beş ay da yenir..Annem ablam hamile olduğunda hemen yanına gidip iki ay kaldı..Hamilelikte mutfaktan tiksiniliyor en iyi ben anlarım diye hemen ablamın imdadına yetişti..Elinde olsa daha fazla da kalirdi..Anneniz çok ayip etmiş

Annen bana yük oluyorsun diyorsa daha ne diye orda yemek yemeye devam ediyorsunuz? Bana öyle dense daha da gitmezdim. Kaldı ki annen yaşlı olabilir bazı günler yemek yapmak istemeyebilir bi makarnayla geçiştirmek isteyebilir. Siz varsınız diye bunu yapamaz.
Dışarıdan yiyin bazı günler esiniz yapsın her gün gitmeyin yani

Yemek seçmiyorsanız herşeye kulp bulmuyorsunuz 1 2 tabak yemegin cokta önemi yok bence tabi yaşından dolayıda öyle demiş olabilir anneniz yaşlandıkça insan biraz daha zor geliyor gibi oluyor
50 yaso
Sizin yerinizde olsam annemde daha yemek yemem. Kendi evinizden ne diye igreniyorsunuz onu anlamadim? Olmuyorsa bir bayan tutun size her ikinci gün yemek yapsın. Biri bana öyle "yük oluyorsun" dese bir daha sofrasına oturmam.ne kadar empati yapsamda söylenecek söz değil. Heleki sizin durumda olan birine. Ama başka care bulun
Hamilelik gecirdiniz mi bilmiyorum ama bazen hamilelikte evinden insan iğrenebiliyo

Annem ler 4 kişi hergün yemek pişiyo ben gitmesem de
Detayları bilemem tabi ama mesela biz de 3 kişiyiz 4.yolda bugün canım yemek yapmak istemedi şehriyeli tavuk çorba yaptım sadece. Misafir gelse elbette Ana yemek pilav salata yapardım. Anneniz açısından da zordur onu da anlayin. Dışardan yiyin arada.

Back
X