• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemi benden uzaklastiriyor

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Bi ablam var ablam demeye bin sahit benden niye bu kadar nefret ediyo gercekten bilmiyorum annem ben kucugum diye beni simartiyo biraz o yuzden kiskaniyo sanirim 20 yasindayim ablam 38 kocaman kadin ama ergen gibi iki uc sevgilim oldu diye orospu muamelesi yapiyo ben hep iyi insanlarla ciktim muhafazakarlardi ben de tesetturluyum zaten oyle barlarda erkek kovalayan bi kiz degilim ama oyle muamele goruyorum ablin kizi 14 yasinda sevgilisi var su an onun benim yuzumden iyle oldugunu dusunuyor surtuk kendine benzettin diyo her gun bu laflari kac kere duyuyorum evlenemiyceksin kimse semi almiycak kullaniyolar semi diyo evlensen iki gunde bosanirsin sokakta kalirsin kimse de seni almaz evine diyo gercekten de oyle yengem diger ablam istemez beni cunku hep soguttu herkesten beni herkese bos erkek delisi diye anlatiyo universite okuyorum pdr aofden sosyal hizmete de yazildim ben okumak iyi bir kariyer yapmak istiyorum ama o calismiycak oyalaniyo saniyo beni alsa evlencen almiyo ki seni diyo oyle bir derdim yok su anku sevgilim muhtesem biri uzerime tutriyo birbirimize kor kutuk asigiz diyebilirim okul bitince evlenmek istiyoruz 4 sene sonra falan ama o evlenince beni ayirir konusur diye korkuyorum ve gercekten abim ablam o kadar sevmiyo beni artik bi annem babam zaten 5 sene once vefat etti bu arada ablam da evde kalcam korkusuyla 60 yasinda adamla evlendi benim yasimdayken 4 sene sonra vefat etti kocasi

Anlattıklariniz midemi bulandirdi yemin ediyorum boyle ablami olur.. sizin anlattiginiza gorede erkek arkadaşlarınızla münasebetiniz hep sinirli olmus... ama diyorum bir abla durduk yere neden kardesibe boyle davransin bilemedim ablanida dinlemek isterdim.

Ablan 20 yaşında mı evde kalma duygusuyla 60 yaşındaki bir adamla evlendi. yani kusura bakma da annenle baban buna nasıl izin verdi. Benim kızım olsa başlarım aşkına (ki aşk degil bu) deyip çakardım agzına 2 tane.

Bi ablam var ablam demeye bin sahit benden niye bu kadar nefret ediyo gercekten bilmiyorum annem ben kucugum diye beni simartiyo biraz o yuzden kiskaniyo sanirim 20 yasindayim ablam 38 kocaman kadin ama ergen gibi iki uc sevgilim oldu diye orospu muamelesi yapiyo ben hep iyi insanlarla ciktim muhafazakarlardi ben de tesetturluyum zaten oyle barlarda erkek kovalayan bi kiz degilim ama oyle muamele goruyorum ablin kizi 14 yasinda sevgilisi var su an onun benim yuzumden iyle oldugunu dusunuyor surtuk kendine benzettin diyo her gun bu laflari kac kere duyuyorum evlenemiyceksin kimse semi almiycak kullaniyolar semi diyo evlensen iki gunde bosanirsin sokakta kalirsin kimse de seni almaz evine diyo gercekten de oyle yengem diger ablam istemez beni cunku hep soguttu herkesten beni herkese bos erkek delisi diye anlatiyo universite okuyorum pdr aofden sosyal hizmete de yazildim ben okumak iyi bir kariyer yapmak istiyorum ama o calismiycak oyalaniyo saniyo beni alsa evlencen almiyo ki seni diyo oyle bir derdim yok su anku sevgilim muhtesem biri uzerime tutriyo birbirimize kor kutuk asigiz diyebilirim okul bitince evlenmek istiyoruz 4 sene sonra falan ama o evlenince beni ayirir konusur diye korkuyorum ve gercekten abim ablam o kadar sevmiyo beni artik bi annem babam zaten 5 sene once vefat etti bu arada ablam da evde kalcam korkusuyla 60 yasinda adamla evlendi benim yasimdayken 4 sene sonra vefat etti kocasi

Kendisi mutsuz oldugu icin senin mutsuz olmani istiyor ve iyi bir evlilik yapmani istemiyor. Seni degersiz hissettirmek icin elinden geleni yapiyor ve daha kotusu bunu basariyor da. Onunla ne kadar az konusursan o kadar iyi.

60 yaşındaki dedeyle mi evlendi ablan hemde senin yaşındayken :KK57:

Anladığım kadarıyla anneniz ve ablanızla beraber kalıyorsunuz. İlişkiniz ablanızla iyice laçkalaşmış. İnsan kardeşine nasıl öyle der, kardeşi ablasına nasıl evde kalcam diye 60 yaşında birisiyle evlendi der anlamıyorum.
Kimse kimseyi birinin anlattığıyla sevmez yada uzaklaşmaz merak etmeyin. Herkes olaylar karşısında kendi analizini yapabilir. Bence bir süre ablanızla iletişiminizi minimum seviyede tutun.
Nasıl siz evlenince sizi konuşmayla ayırır orasını da anlamadım.

Öyle bir anlatmışsınız ki; sanki herkes ablanızın ağzına bakıyor. Herkes o ne derse ona inanıyor. Hatta o kadar ki gelecekte yapacağınız evliliği bile tehlikeye atabileceğini düşünüyorsunuz. Eğer ablanız böyleyse uzak durun derim.

Izin vermediler ablam kacarak evlendi

60 yaşında ki adamla :KK57:
O zaman bir hata yaptı, bedelinide hayatını mahvederek ödedi. psikolojisi bozuldu.
Şuanda kendi yaşayamadıgı hayatın senin yaşadıgını görmek onda kin ve nefret oluşturuyor.
Acısınıda sana saldırarak çıkarmaya çalışıyor.
yani aklıma başka bi neden gelmiyor.

Bence ablan kaçarak evlendiği için ve genç yaşta 60 yaşındaki biriyle evlendiği için seni kıskanıyor yaşantını .
Bi insanın zikri neyse fikri odur , kendisi acaba siz yaşlarında size tabir ettiği gibimiymis acaba.
Yerinde olsam kızıyla takılmazdm , ablamada benle nie uğraşıyorsun die sorardm.sert çıkardm

Her bara giden erkek kovalayan kız mı oluyor acaba?
Çok muhafazakarsın ve de sevgilin var? Hmm :110:

60 yasindakiyle biriyle 20 yasindaki biri anca para icin evlenir. Baska aciklamasi olamaz bana gore. Allahim sen koru..

Back
X