- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Bi ablam var ablam demeye bin sahit benden niye bu kadar nefret ediyo gercekten bilmiyorum annem ben kucugum diye beni simartiyo biraz o yuzden kiskaniyo sanirim 20 yasindayim ablam 38 kocaman kadin ama ergen gibi iki uc sevgilim oldu diye orospu muamelesi yapiyo ben hep iyi insanlarla ciktim muhafazakarlardi ben de tesetturluyum zaten oyle barlarda erkek kovalayan bi kiz degilim ama oyle muamele goruyorum ablin kizi 14 yasinda sevgilisi var su an onun benim yuzumden iyle oldugunu dusunuyor surtuk kendine benzettin diyo her gun bu laflari kac kere duyuyorum evlenemiyceksin kimse semi almiycak kullaniyolar semi diyo evlensen iki gunde bosanirsin sokakta kalirsin kimse de seni almaz evine diyo gercekten de oyle yengem diger ablam istemez beni cunku hep soguttu herkesten beni herkese bos erkek delisi diye anlatiyo universite okuyorum pdr aofden sosyal hizmete de yazildim ben okumak iyi bir kariyer yapmak istiyorum ama o calismiycak oyalaniyo saniyo beni alsa evlencen almiyo ki seni diyo oyle bir derdim yok su anku sevgilim muhtesem biri uzerime tutriyo birbirimize kor kutuk asigiz diyebilirim okul bitince evlenmek istiyoruz 4 sene sonra falan ama o evlenince beni ayirir konusur diye korkuyorum ve gercekten abim ablam o kadar sevmiyo beni artik bi annem babam zaten 5 sene once vefat etti bu arada ablam da evde kalcam korkusuyla 60 yasinda adamla evlendi benim yasimdayken 4 sene sonra vefat etti kocasi