- 10 Ağustos 2020
- 188
- 146
- 18
- 40
- Konu Sahibi YellowRabbit
-
Keşke. Bende onlara yakın olsaydımda görüşmesekte olurduBende cok özledim valla yakindalar esimde bisey demez ama korona var
Korona azalınca al cocukları gıt ve kal bır sureAilemden uzakta yaşıyorum. Ve onları çok özledim. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Annemin babamın sevgisine şevkatine öyle çok ihtiyacım varki...
Eşime bizi götür desem surat asıyor.
Çok bunaldım kimsem yok burda. Ne bir arkadaş ne bir tanıdık.
Kv ve görümcemlede konuşmuyorum artık herşeyime çok karışıyorlardı sürekli bizim evdelerdi.
Onu öylr yap şunu böylr yap. Her şeyin en iyisini birtek onlar bilir zaten.
Bazen neden evlendimki diyorum..
Bende ilk evlendigimde istanbuldan trabzona gelin gittim 1 sene zor kaldım ailemi öyle özledim ki istanbula geri gelince nefes aldim sankiAilemden uzakta yaşıyorum. Ve onları çok özledim. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Annemin babamın sevgisine şevkatine öyle çok ihtiyacım varki...
Kv ve görümcemlede konuşmuyorum artık herşeyime çok karışıyorlardı sürekli bizim evdelerdi.
Keşke ama burda sorun bence ailenizin uzakta oluşundan çok eşiniz. Neden surat yapıyor. O zaman siz gidin eşiniz gelmesin. Ama koronadan sonrayı bekleyin benceKeşke. Bende onlara yakın olsaydımda görüşmesekte olurdu
Ne zaman azalır ne zaman biter hiç bitmeyecek gibiKorona azalınca al cocukları gıt ve kal bır sure
birinin sizi gotumesine ihtiyacınız yok, kendiniz gidebilirsiniz..baskalarindan beklerseniz beklediginiz ile kalirsiniz. soyleyin esinize ben anami babami ozledim cocuklari alip otobüsle gitmek istiyorum diye alin cocuklarinizi gidin. boyle ulke, kıta degistirmis insanim, kimseye gobekten bagli degiliz.Ailemden uzakta yaşıyorum. Ve onları çok özledim. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Annemin babamın sevgisine şevkatine öyle çok ihtiyacım varki...
Orası öyle. Ama azalınca atlayın gıdın. Doya doya zaman gecirin. Eşinizin suratını cekecegınıze kendınız gıdınNe zaman azalır ne zaman biter hiç bitmeyecek gibi
Ah keşke bizimde öylr geri dönme gibi bir durumumuz olsaydı. Sizin adınıza çok sevindimBende ilk evlendigimde istanbuldan trabzona gelin gittim 1 sene zor kaldım ailemi öyle özledim ki istanbula geri gelince nefes aldim sanki
Gidip kalmamızı istemiyor. Zaten bir kere gittik onsuz ailesinde kendisinde pişman ettiler beni. Ailesi hergün arayıp durduKeşke ama burda sorun bence ailenizin uzakta oluşundan çok eşiniz. Neden surat yapıyor. O zaman siz gidin eşiniz gelmesin. Ama koronadan sonrayı bekleyin bence
Merhaba eşiniz neden götürmüyor siz onun ailesiyle gorusmuyorsunuz diyemi valla Anneniz babanız sağ iken gidin kalın sık sık arayın görüşün benim ne Annem var ne babam ikiside öldüler keşke olsalardı da bende gitseydim okadar özledimki düşününce için yanıyorAilemden uzakta yaşıyorum. Ve onları çok özledim. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Annemin babamın sevgisine şevkatine öyle çok ihtiyacım varki...
Ailenizle mesafeniz çok mu uzakAh keşke bizimde öylr geri dönme gibi bir durumumuz olsaydı. Sizin adınıza çok sevindim
Çok saçma ya. Bence bu konuyi eşinizle konusmayi deneyin kabullenmeyin.Gidip kalmamızı istemiyor. Zaten bir kere gittik onsuz ailesinde kendisinde pişman ettiler beni. Ailesi hergün arayıp durdu
Yok ben onun ailesiyle daha yeni görüşmemeye başladım. Herşeyime çok karışıyorlardı bende en sonunda yeter dedim küstüler.Merhaba eşiniz neden götürmüyor siz onun ailesiyle gorusmuyorsunuz diyemi valla Anneniz babanız sağ iken gidin kalın sık sık arayın görüşün benim ne Annem var ne babam ikiside öldüler keşke olsalardı da bende gitseydim okadar özledimki düşününce için yanıyor
Koronayi ayrı tutuyorum ama aileniz uzaktaysa gidip kalacaksınız tabi ki..Gidip kalmamızı istemiyor. Zaten bir kere gittik onsuz ailesinde kendisinde pişman ettiler beni. Ailesi hergün arayıp durdu
5_6saat kadarAilenizle mesafeniz çok mu uzak
Bizsiz duramıyormuşEşiniz neden istemiyo asıl mesele bu korona değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?