- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Kısmetını tepme canım.Belki hayatının aşkı değildir ama hayatının şansıdır.Sevgı aşk bılıosunkı biten seyler.İnsanlık bakidirMerhaba kk üyeleri
Daha önce açtığım konular vardı. Çok da düzgün olmayan insanlarla sınanmıştım. Sonuncusuna haddini bildirdim tekrar tekrar dönmeye çalıştı ama kabul etmedim hatta ağır konuştum epey. Şimdi şehir değiştirdim. Geldiğim şehirden bir arkadaşım bana farklı şeyler hissettiğini söyledi ben oradayken. Kendisi yine aynı arkadaş çevresinden olduğu için son sevgilimi de tanıyor ama aramızdakileri net bilmiyor anlatmadım.
Sorun şu bu çocuk çok çok iyi birisi ve çok naif. Bana devamlı sürprizler yapıyor. Çikolatalar alıyor çekmecelere saklıyor , notlar yazıyor,şarkılar söylüyor, farklı farklı aramızda konuşması geçen şeylerle alakalı gidip hediyeler alıyor. Ama benden 1 yaş küçük ve yapı olarak da küçük gösteriyor.
Kardeşimle tanışmışlardı( kardeşimi ben yokken alıp yemeğe götürdü daha bana açılmamışken) kardeşim x abiyi çok sevdim daha böylesi gelmez karşına deyip duruyor, teyzelerim öğrendi kuzenlerim de ve hatta babam da (çünkü benim taşıyamadığım bir eşyamı bana yolladı kimlik fotokopisini falan koymuş kaybolmasın diye dolayısıyla babam da gördü).
Şimdi bütün ailem üzerimde baskı kuruyor 28 yaşındasın niye hemen reddediyorsun böyle temiz insan çıkmaz bir daha vs diye. Farkındayım çok çok iyi birisi ama onu oyalamak istemedim çünkü duygum yoktu. Sonradan oluşur mu bilmem ama kendisi benim peşimden şehir değiştirme niyetindeydi hatta ailesi istifanı ver git oraya vs diye bambaşka önerilerde bulunmuş. Bunu duyunca gözüm korktu.
Kardeşimle iletişimi sürüyor. Araba aldım diye bana hediye yollayacakmış. Adresi ben vermem diye kardeşime sormuş vs. O böyle iyi ve düşünceli oldukça ailemin de baskısı artıyor kendimi hata yapmış gibi hissediyorum onlar yüzünden. Kuzenlerim vs hiç böyle insanlar değildi bir anda hepsi evlilik delisi olmuş. Hayatımın hatası gibi davranıyorlar.
Siz olsanız ne yapardınız şans verir miydiniz böyle bir durumda ?