sürekli doguda kalmayacak degilmi
görevi bittigi zaman yeniden konuşursun ailenle
ben doğudada yanında olmak istiyorum onun en zor zamanlarında yanında olmalıyım.
3 yıl önümüzdeki ay başlayacak 22 yaşındayız ikimizde. yaşımızın evlilik için çok toy kaçacağının arkındayız. Ama o doğudayken ben batıda yapamam, yapamıyorumda
sen yanında olmak istiyorsun o zaman
ailenin yok diyemecegi birini koy araya
o kişi ailenle konuşsun ikna etsin
Arkadaşlar merhaba,
benimde bir derdim var.Şöyleki erkek arkadaşım rütbeli bir asker ve tayini şırnağa çıktı.onun için çok endişeleniyorum oraların durumu ortada. Şuan ıspartada eğitim alıyor ve çok yoruluyor.Ama beni bir an aksaymıyor her an arıyor soruyor. o beni seviyor bende onu. mesafelerde engel değil çok şükür.Lakin evlenmek istiyorum onunla oda benimle ama ailem katiyen izin vermiyor. Bir batıda yetişen insan olarak beni şırnağa göndermk istemiyorlar bende katiyen gitmek istiyorum.Tabi asla kaçmam buda mümkün değil.Ama ne yapabilirim ailemi nasıl ikna edebilirim her düşünce öneri benim için çok önemli
aslında bende o şekilde düşünüyorum ama her şırnak dediğimde yakınlarım bana ters ters bakıyorlar. Hayır batıda yetişmiş biri olabilirim ama bende doğuluyum neticede hem evlenmek isteyende benim
Arkadaşlar merhaba,
benimde bir derdim var.Şöyleki erkek arkadaşım rütbeli bir asker ve tayini şırnağa çıktı.onun için çok endişeleniyorum oraların durumu ortada. Şuan ıspartada eğitim alıyor ve çok yoruluyor.Ama beni bir an aksaymıyor her an arıyor soruyor. o beni seviyor bende onu. mesafelerde engel değil çok şükür.Lakin evlenmek istiyorum onunla oda benimle ama ailem katiyen izin vermiyor. Bir batıda yetişen insan olarak beni şırnağa göndermk istemiyorlar bende katiyen gitmek istiyorum.Tabi asla kaçmam buda mümkün değil.Ama ne yapabilirim ailemi nasıl ikna edebilirim her düşünce öneri benim için çok önemli
bu aileleri hiç anlamıyorum uzak olsun napcaklar. yakın olupta huzursuz olmandan iyidir.
Bizlerin yaşına gelinde o zaman konuşun,aile nasıl haklı olurmuş görürüsünüz.
22 yaşındaki gencecik hayatı daha iyi tanımayan 2 kişi evlenmek istiyor..
Aile karşı,son derece haklılar karşı çıkmakla..
buraya hergün açılan konuları görüyoruz yok eşim dövüyor yok eşim aldattı yok eşim eve geç geliyor. kızımız otursun annesinin seçtiği kişiyle evlendiğinde bunları yaşarsa ne olcak. sevmişler işte bunu niye anlamak zor ki. 22 yaş çokta erken bir yaş sayılmaz. 18-19 olsa neyse. bekleyeceği hiç bişeyde yok kızın. niye sevdiğinden ayrı kalsın 3 yıl.
Bitirmen gereken egitimin varsa yada kariyer pesinde kosuyorsan evlenmeyi biraz ertele denilmesi normal de boyle bir engeli olmayipta sirf yasi 22 diye BEKLE diyenleri anlamiyorum..
Kizin bekleyecegi birsey yok ki egitimini tamamladiysa calisiyorsa dur ben omrumden 3 senemi daha sevdigim adamdan ayri gecireyim mi desin sirf evlendiginde yasi 22 degilde 25 olmus olsun diye.. Cok sacma.
Aileni ikna etmeye bak canim bak zaten batida yasayacakmissiniz sonra konusunu ac surekli istedigini soyle uzuldugunu gordukce kiyamazlar..
Ya ben be yapim benim sevgilimin ise memleketi Cizre/Şırnak..
Kimse istemicek ailemden ama ben sevdim yapcak birsey yok.
umarım sende sevdiğine kavuşursun biran önce canım ayrı kalmak çok zor. ama ben pes etmiycem öyle yada böyle kabul edicekler. SEviyorum eviliyorum çünkü batıda kalıp acı çekip kafayı yesem dahamı iyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?