Bakın ikiside 22 yaşında olan gençler,annesi yada babası bulsun evlensin demiyorum ki,benimde 25 yaşında kızım var..
Sizleri de anlamaya çalışıyorum,anlıyorum hak ta veriyoru,sevgiyede saygım sonsuz..
Amaşunu bilinki yaşadığımız şartlarda bana göre çok erken bir evlilik bu..
Yaş tam oturmamış,heleki erkek için çok çok erken bir yaş..
3 yıl dediğiniz nedir ki,biraz büyüsünler..
ben daha fazla büyümek istemiyorum. benim annem ve babam daha 18 olmadan severek evlenmişler ve halada mutlulular. ben neden 22imde mutsuz olayım ki? hem o doğudayken dahada kötü olucam burda biliyorum.Daha şırnağa giriş yapmadan o ben kafamda bir sürü senaryo ürettim .
Bakın ikiside 22 yaşında olan gençler,annesi yada babası bulsun evlensin demiyorum ki,benimde 25 yaşında kızım var..
Sizleri de anlamaya çalışıyorum,anlıyorum hak ta veriyoru,sevgiyede saygım sonsuz..
Amaşunu bilinki yaşadığımız şartlarda bana göre çok erken bir evlilik bu..
Yaş tam oturmamış,heleki erkek için çok çok erken bir yaş..
3 yıl dediğiniz nedir ki,biraz büyüsünler..
ablacım inan bana bende 6 sene bekledim sevdiğimi şuan yaşım 25annemlere 8 saat uzakta olcam. annem çok bekledi vazgeçmemi öyleki her tartıştığımızda oh şükür boşver sen annecim daha kimler çıkar karşına derdi. sırf uzaklıktan korktugu için ama herşey damadını tanıyana kadarmış şimdi görsen benden iyi anlaşıyolar ben ailenin karşı çıkmasına sinir oluyorum tanıma amacı olmalı ilk önce ailesi vermicek diye kaçma gibi bi hataya düşenler oluyo. bu duruma itenler genellikle aileler oluyor
umarım sende sevdiğine kavuşursun biran önce canım ayrı kalmak çok zor. ama ben pes etmiycem öyle yada böyle kabul edicekler. SEviyorum eviliyorum çünkü batıda kalıp acı çekip kafayı yesem dahamı iyi ?
Sorun uzaklik degilse ne peki?Sorun uzaklık ta değil aslında,yaşlar küçük biraz daha beklesinler neyin acelesini yaşıyorlar..
Aile karşı çıkıyorsa bazı şeylere,bilin ki bir bildikleri düşündğkleri vardır,sakın olaki büyüklerin sözünü yabana atmayın..
Kaçma olayına zaten mantığım almaz benim,aile hayır dediğii için oluyor bunlar,sonrada burada okuyoruz neler yaşadıklarını değilmi
Amin canim benim cok sagol egitimimi bitirmem gerekiyor daha Allahin izniyle 2 yilim var daha..
Umarim ikna olurlar annenler insallah kavusursunuz 3 sene beklemeye gerek kalmaz.
Sorun uzaklik degilse ne peki?
Neyi bekleyelim biz gencler yasimiz 22 den 25 olsun..
Misal 22 yasinda mezun olup calisiyor olsam 25 yasina kadar bu boyle devam edecek eee 3 sene hep bu.. Peki neyi bekledim ozm ben 3 sene?
Polemik icinn demiyorum gercekten muhtemelen benim yasim sizin yarisi kadar ama gercekten siz genclerin diretmesini anlamiyorsunuz ya bende ailelerin bekle kucuksun demesini anlamiyorum.. Gercekten NEDENN?
22 yasinda cocuk sahibi olan arkadasim da var ben 25 ten asaga evlenmicem diyende var..
22 yasindaki bebegiyle kocasiyla cok mutlu Allah bozmasin.. 35 yasinda evlenenin ne garantisi var ki evliligi gulluk gulustanlik olacak.
Evliligi yasla hic bagdastiramiyorum ve kucuksun yasini bekle diyenleride malesef anlayamiyorum cunku onlarda sadece buyu yasin gecsin biraz diyolar mantikli bir aciklama yok oysa..
İnsan kendini hazir hissediyorsa neden omrunden 3 yili bosuna gecirsin ki sirf yasi 22 den 25 olsun diye.
Kucugum cok toysun. 10 yil sonra tebessumle okuyacaksin bu yazdiklarini. Biz buyukler iyiliginiz icin soyluyoruz. Gencliginin tadini cikar.
Amin canim benim cok sagol egitimimi bitirmem gerekiyor daha Allahin izniyle 2 yilim var daha..
Umarim ikna olurlar annenler insallah kavusursunuz 3 sene beklemeye gerek kalmaz.
Sorun uzaklik degilse ne peki?
Neyi bekleyelim biz gencler yasimiz 22 den 25 olsun..
Misal 22 yasinda mezun olup calisiyor olsam 25 yasina kadar bu boyle devam edecek eee 3 sene hep bu.. Peki neyi bekledim ozm ben 3 sene?
Polemik icinn demiyorum gercekten muhtemelen benim yasim sizin yarisi kadar ama gercekten siz genclerin diretmesini anlamiyorsunuz ya bende ailelerin bekle kucuksun demesini anlamiyorum.. Gercekten NEDENN?
22 yasinda cocuk sahibi olan arkadasim da var ben 25 ten asaga evlenmicem diyende var..
22 yasindaki bebegiyle kocasiyla cok mutlu Allah bozmasin.. 35 yasinda evlenenin ne garantisi var ki evliligi gulluk gulustanlik olacak.
Evliligi yasla hic bagdastiramiyorum ve kucuksun yasini bekle diyenleride malesef anlayamiyorum cunku onlarda sadece buyu yasin gecsin biraz diyolar mantikli bir aciklama yok oysa..
İnsan kendini hazir hissediyorsa neden omrunden 3 yili bosuna gecirsin ki sirf yasi 22 den 25 olsun diye.
ben daha fazla büyümek istemiyorum. benim annem ve babam daha 18 olmadan severek evlenmişler ve halada mutlulular. ben neden 22imde mutsuz olayım ki? hem o doğudayken dahada kötü olucam burda biliyorum.Daha şırnağa giriş yapmadan o ben kafamda bir sürü senaryo ürettim .
Yasinizi bilmiyorum abla diyim..
Ben cok ölüm gordum gormeyede devam ediyorum toyluk yasla olmuyor ne yazikki abla..
10 yil sonra mi? Geriye kalan 10dk var mi onu bile bilmiyor insan..
Bak sende cevap veremiyorsun abla sadece toysun diyorsun..
Omrumuz nekadar ki neyi bekliyelim?
Benim gencligim sevdigimle gecsin daha guzel olmaz mi?
Samimi cevabimdir okulum olmasa bir saniye sevdigimden ayri kalmayi goze almazdim..
Sevdigim su meslek olmasa anneme karsi evlatlik gorevim olmasa herseyi arkamda birakirdim.
Sakın böyle söyleme..
Bir laf vardır evladın olunca anlarsın diye..
Hakikaten çok doğru bir söz,yabana atma sakın bu lafı..
3 yıl önümüzdeki ay başlayacak 22 yaşındayız ikimizde. yaşımızın evlilik için çok toy kaçacağının arkındayız. Ama o doğudayken ben batıda yapamam, yapamıyorumda
Daha 22 yasindasin cok kucuksun, 3 yil yapsin gorevini 25 26 evlenirsin acelenin manasi yok zaten orta dogu karisik hic mi haber izlemiyosun
Arkadaşlar merhaba,
benimde bir derdim var.Şöyleki erkek arkadaşım rütbeli bir asker ve tayini şırnağa çıktı.onun için çok endişeleniyorum oraların durumu ortada. Şuan ıspartada eğitim alıyor ve çok yoruluyor.Ama beni bir an aksaymıyor her an arıyor soruyor. o beni seviyor bende onu. mesafelerde engel değil çok şükür.Lakin evlenmek istiyorum onunla oda benimle ama ailem katiyen izin vermiyor. Bir batıda yetişen insan olarak beni şırnağa göndermk istemiyorlar bende katiyen gitmek istiyorum.Tabi asla kaçmam buda mümkün değil.Ama ne yapabilirim ailemi nasıl ikna edebilirim her düşünce öneri benim için çok önemli
Aksine haber izlediğim için orda olmak istiyorum. onun hem eşi hemde destekçisi olmalıyım telefondan değil yanından
Olmasa dedim zaten niye takildiniz ki oraya kotu birsey yok ortada..
Kötü birşey var demedimzaten..
Sevdiğim meslek ve anneme evlatlık görevim olmasa dediğin için söyledim..
Neden takılayım buna..
Aksine haber izlediğim için orda olmak istiyorum. onun hem eşi hemde destekçisi olmalıyım telefondan değil yanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?