işinn zor arkadaşım yaa allah yardımcın olsunişin içine aşk girince hiçbirşeyin önemi kalmıyorr ne boy ne kilo ne uzaklık ailelerin uyuşması çok önemli :) şimdi değil ama bende senin gibi başlayacam heralde 4 5 aya kadar ailemi ikna etme çabasına inat edeceksin direneceksin
Annenin iş durumu dışında takıldığı noktalar kusura bakma canım ama çok saçma. Diğer taraftan iş durumunda haklı gibi. Ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama büyük bir şehirde ev geçindirmek için sağlam bir işe sahip olmak gerekiyor. Sen de çalışacaksındır muhtemelen?
1.000 tl alıyor canım evet saçmada gel gör ki anlatamıyorum.Kusur bulmak için ilk ne gözüne çarpıyorsa söylüyor işte istemediğinden dolayı..Bende çalışıcam ki ben evde durmaya dayanamam zaten..
Bundan 7 sene önceki halime benzettim durumunu..
Eger sevgiline güveniyorsan seni mutlu edeceğine inanıyorsan seviginin arkasında dur..Maddi açıdan durumu iyi değilse bile beraber çalışıp bişeyler yaparsınız..Annen boyuna kilosuna takmış (benimkide saçlarının az olmasına takmıştı:) ) ama belki oda üniversite okumuş ve zengin biri olsaydı hiç düşünmeden kabul ederdi..
Anneler böyle..Durum iyi olunca kızlarının çok mutlu rahat yaşayacagını düşünürler..
Sonuç olarak ailemin izin vermediği kişiyle ben ewlenmedim..Ama annem o kişinin nasıl bi insan oldugunu anlayınca -ki çok geç anladı maalesef, çok üzüldü hala da üzülür..
Annen iş meselesine kafayı taktığı için bahane uyduruyor. Sen de çalışcaksan sorun yok. Allah yardımcın olsun. Bir aile büyüğünüz anne ve babanı ikna etme konusunda devreye girebilir.
Annen iş meselesine kafayı taktığı için bahane uyduruyor. Sen de çalışcaksan sorun yok. Allah yardımcın olsun. Bir aile büyüğünüz anne ve babanı ikna etme konusunda devreye girebilir.
bence iş değil uzağa gönderecek kızını ondan herşeye bir kılıf buluyorrr
bizde yaş problemi var ben 19 yaşındayım okul bitti kpss ye hazırlanıyorum şimdi erkek arkadaşımda iki üni bitirmiş çalışıyor 25 yaşında aileler uyumlu çok ortak yönleri var atanırsam neden bekleyyim diyorum 3 yılımız oldu amaa yok şöyle 25 26 yaşına kadar duracakmışım evde kazansamda :) en küçük ve yanlarında kalan tek evlat olunca işimmm zor yani ama yılmayacazz :) AŞK kazanacak :)
Allah seninde yardımcın olsun tatlım zor valla zor :)
annen iş konusunda haklı. çok rahata alışmamışsan senin için zor olmaz. annen seni tanıdığı için istememiş olabilirmi? bence aileler ne olursa olsun beyenmiyorlar. benim eşim hem ünv. mezunu geliride iyi ve üstüne aynı ilde olmamıza rağmen eşime alışmaları zor olmuştu. anneni sevdiğine ve tanıdığına ikna edersen evet der. kıyamaz kızlarına :))
Canım erkek arkadaşının maaşı nasıl? Evi tam anlamıyla giderlerini karşılayabilecek mi?
Sanırım sen çalışıyorsun.Fakat annene hak ver.Ve asla ailenin istemediği bir evlilik yapmanı istemem.
Çünkü burdaki konuları biliyorsun.Mutlu olanı çok az.
Annen senin göremediklerini görüyordur.Uzak olacaksın istediğin zaman gelemeyeceksin.Erkek arkadaşının çalışma saatleri farklı anladıgım kadarıyla.
Aslında sorun senin lisans mezunu onun lise mezunu olması değil.
Sağlam bir işinin olmaması.
Anneciğinle iyice konuş.
Erkek arkadaşın seni çok seviyorsa sizin şehirden bir iş bulsun.Kazancıda iyi olsun.
Evliliklerde maddiyatta çok önemli.Kimse inkar etmesin.
Annen senin mutlu olmanı istiyor.
İnan ben 6 yıl flört ettim. 6 aylıkta evliyim. Eğer annem- babam olmaz deseydi asla evlenmezdim.Eşimde bunu biliyor.Ya onları ezip geçemem ki ben.Canlarım onlar benim.
Allah tan hiç karşı çıkmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?