Çözemiyorum bir türlü nasıl yaklaşmalıyım aileme karşı nerden başlamalıyım bilmiyorum. 23 yaşındayım Lisans mezunuyum.Erkek arkadaşımda 26 yaşında lise mezunu. 1 yıldır birlikteyiz ve o artık adı konsun diyor. Dağıtım yapıyor ekmek,pasta vs vs fırınlara dağıtımını yapıyor sonuç olarak çalışıyor ve nerdeyse 7-24 sabah saat 5'te başlıyorlar akşam saat 8 de evde oluyor ve izinsiz çalışıyor böyle bir çalışma sistemi var şuan bekar olduğu için bu durum böyle.Daha önce futbolla uğraşıyormuş askere gidip gelince futbolu bırakmış ve buraya başlamış buraya başlayalı da işte 1 yılı geçiyor.Bu arada erkek arkadaşım Ankara'da ben Bursa' dayım..Sorun şu; anneme söyledim böyle böyle dedim. Tabi annem hemen karşı çıktı o lise mezunu daha iyi bir işi de yok ne dicez millete ne iş yapıyor dediklerinde hemde Ankara'ya mı gitceksin asla olmaz.Son 3-4 aydır annemi ikna etmekle uğraşıyorum ki babama abime söyleyebileyim diğer yandan da erkek arkadaşım hadi artık diyor.Annem bide damadında aradığı kriterler var. Benim ki hiç birine uymuyor :) Az önce yine tartıştık işte ailesini tanımıyorsun etmiyorsun..Ben bilerek tanışmak istemedim sadece erkek kardeşiyle ve kız kardeşiyle tanıştım.Böyle bir durumda olduğum için ne salaklığım kaldı ne aptallığım of offf.O kadar üniversite okumuşum hiç mi birşey öğrenmemişim.Gönül ferman dinlemiyor işte..Birde şöyle birşey annem dünürüyle samimi olmak istiyor kafalarımız uyuşsun diyor sosyal insanlar olsun diyor.. Ama değiller yani..Erkek arkadaşımın boyuna kilosuna taktı. Benimle aynı boyda-topuklu giydiğimde uzun oluyorum bu yüzden topuklu giymiyorum:)- Birazcıkta kilosu var o kadar..Herşeyini sorun ediyor.Erkek arkadaşımı da çok seviyorum çocuk deli gibi çalışıyor işi bırakcaktı çok bunalmıştı olsun çalışayım şimdi düğün yapcaz para lazım diyor.Kıyamam ki ona da..Geçen gün lafı oldu iş için ben şehir değiştircektim abim de diyor ki ben ailemin dağınık olmasını istemiyorum şehir dışına çıkarsan bir daha yüzüme bakamazsın..Eee ben erkek arkadaşımın şehir dışında olduğunu söylediğimde ne olcak (sagolsun yengem bu konuda destek oluyor bana) Nerden başlayıp ailemi nasıl ikna etmeliyim onlarında rızasını alarak bu iş nasıl olabilir? Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..