Ailemin bana soğukluğu:(

Niye bozulsun yahu, diğer çocuklar da 3 de çıkıyor değil ki?
Öğretmenler bile rica ediyor 5 45 den önce almayın çocukları, aktiviteleri bölünüyor diye.
Geride tek kalmıyor, başka kalan çocuklar da var.
Orası bir yer değil, çocuğun gelişimi için uzmanlar tarafından her türlü gereksiniminin sağlandığı okulu.
Böyle diyerek anneleri üzmeyin yani.
Nasıl böyle bir genelleme yaptınız ? Her okul 5.45 te çıkmıyor bir kadın 7 de alıyorum demiş iki. Ayrıca çocukların ekleyen nöbetçi öğretmen olur her gün kreşte ve muhtemelen çocuk hep en son alınıyor yalnız bekliyor ve doğal olarak sıkılıyor. Arkadaşı 2 dk önce bile gitse çocuk hem sıkılır hem de her gün okuldan en geç gitme meselesi bu yaştaki çocuklarda üzücü bir olaydır . Ailenizin tepkisi fazla olmuş ama ikna edebilirsiniz güzel bir dille. Kayınvalidenizden de umarım beklediğiniz desteği görürsünüz yolsa sizin için hayal kırıklığı olır oraya taşınmış olmak

Nasıl böyle bir genelleme yaptınız ? Her okul 5.45 te çıkmıyor bir kadın 7 de alıyorum demiş iki. Ayrıca çocukların ekleyen nöbetçi öğretmen olur her gün kreşte ve muhtemelen çocuk hep en son alınıyor yalnız bekliyor ve doğal olarak sıkılıyor. Arkadaşı 2 dk önce bile gitse çocuk hem sıkılır hem de her gün okuldan en geç gitme meselesi bu yaştaki çocuklarda üzücü bir olaydır . Ailenizin tepkisi fazla olmuş ama ikna edebilirsiniz güzel bir dille. Kayınvalidenizden de umarım beklediğiniz desteği görürsünüz yolsa sizin için hayal kırıklığı olır oraya taşınmış olmak
Onla alakalı bir sorun olcağını düşünmüyorum Allah korusun Allah bir hastalık vermediği sürece,şu an bile uzak da olsak buzluğuma yemeğimi koyar elime yemeğimi koyar ama ailem de umarım ikna olur güzel günler görelim hep birlikte

Rica ederim, ailenizi silip atmamissiniz sonucta. Ozellikle cocugunuz icin en dogrusu neyse onu yapmissiniz. Ben de kayinvalidemin karsi apartmanina tasindim mesela, bizim icin en dogrusu buydu :)
yani evet mantıklı olanı yapmak ve bütçeni sarsmadan yapmak lazım en iyisini diye düşünmekteyim yanlış yaptığımı düşünmüyorum ancak tepkiler üzüyor beni

Back
X