Ailemin baskısından bıktım ?

aileniz muhtemelen sizi pasif görüyor yani şirkette herkes izin alıyor da siz nöbetçi kaldınız gibi algılıyor

bugün ben de dedim hep bayram tatili 9 gün diye konuşuluyor da bakalım bize izin var mı diye

ha bizim kendi işimiz ama işin niteliği gereği Pazartesi yarım gün ve cuma resmen çalışıyoruz işimiz olmazsa açmasak da olur ama işler o tarihlerde yapılmak zorunda

ailenize açıklama yapmayın

hangi gün gidecekseniz o gün gidin paşa keyfim böyle istedi deyin yol kalabalık olur diye gelmedim deyin temizlik vs bitsin diye şimdi geldim deyin işi tiye alın

Devamlı arayıp darlıyorlar ama bir cevap vermek zorunda kalıyorum.

Devamlı arayıp darlıyorlar ama bir cevap vermek zorunda kalıyorum.

cevap verin ama ille de her sene aynı cevabı verdiğiniz halde anlamıyorlarsa deliye bağlayın

canım istedi de ondan deyin

otobüsler yok deyin

evi su bastı deyin

yani dalga olduğunu gözlerine sokun ama iş demeyin

zira onlar da biliyor iş nedeni ile gitmediğinizi aslında

annem geliyor musunuz dedi yol iz gözüm yemiyor dedim

dün de bir başka akraba hadi tatile gidelim 3-4 gün dedi ona da cıks dedim

eşim takıldı dün X Y çağırıyor birer gece gidelim onlarda kalalım vs dedi

olmaz evimizde oturacağız dedim ama gün ola devran döne gideriz belki herhangi bir yere

yani aileni tanıyorsun her bayram aynı muhabbete imkan verme

biraz evet dolduruyor olabılır

Artık sıkıldım gercekten stres olduğumda bir de vücudumda Alerjik Şeyler çıkıyor bunalıyorum.

hiç takılmayın bu tür şeylere. madem o zaman hiç gelme dediler gitmeyin bi bakalım ne olacak. ben de hamileyim gitmek istiyorum ama gidemiyorum mesela. Bazen elden bir şey gelmiyor

Konuşun ne bekliyomuş. Açıkçası şimdi orada mutsuz olduğunu düşünüyorum. . Eğer bekarsaniz muhtemelen sizinle yaşamak istiyordur.
Dolduruşa da geliyor olabilir o zaman dolduranların yanında konuşun.

Babam bu bayram konusunda çok katıdır
Tatile gidenlere demediğini bırakmaz
Hatta bayramda telefonlarını açmaz
Neymiş değer veren gelip bizzat kutlarmış

Ben bu sene bebeğimle gitme planı yaptım
Ama 5 gün kalabileceğiz evde kedimiz vE bebeğin düzeni var
9 gün kalmıyorum diye bir sürü şey söyledi
Tam bu sırada eşimin işiyle ilgili bi durum oldu belki de hiç gidemeyeceğiz daha belli değil
Bu defa da inandıramıyorum gerçekten mazeretimiz olduğuna

Yaşınız 35 yazıyor.
Zaten ayrı şehirdesiniz.
Vicdan azabı çektirtmek ve hayırsız evlat muamelesi yapmak için çok ge.
Ben Evliyim. Eşimle sorun yok şükür ama ailem hep sorun.
Yaş 35, evlisiniz ve anneniz neden Arife günü çalışıyorsun da gelmiyorsun diye trip atıyor doğru mu?
Net konuşacaksınız hatta gerekirse bu bayram eşimle tatile gideceğiz diyeceksiniz. Son anda plan değişmiş gibi yapıp gidersiniz yine.

Al benden de o kadar.

Bu benim kişiliğimle ilgili bir durum büyük ihtimal. Evli ya da bekar olmakla da değil.

Trip atan kişi yengem. Annemi de o dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…