Ailemin baskısından bıktım ?

Aileler bazen düşünemiyo gerçekten çok sinir bozucu oluyo bu durum . Eşim akrabalarimla arası çok iyidir baya iyidir. Bugün işi gereği İstanbul'a gitti teyzemlerle konuşurken eşimin İstanbul'a gittiğini söyledim o da keşke sen de gelseydi dedi ben de o iş için gidiyor halledicek geri gelicek. Hemen ses değişti yani bize ugramicak evet dedim ugrayamaz a
Bu benim kişiliğimle ilgili bir durum büyük ihtimal. Evli ya da bekar olmakla da değil.
Hani evli insanlar tek başına hareket edemez başka bi düzenleri vardır diye dusunebilmeli.
Eşimin benim akrabalarimla da arası çok çok iyidir. Bugün iş gereği İstanbul'da teyzem aradı muhabbet oraya geldi , keşke sen de gelseydin dedi, ben de ne işim var o iş için gitti öyle gezmek için vakti yok işi bitince donucek diyince sesi değişti ,yani bize gelmicek mi dedi.ben de hayır gelemez eve geç kalmasını istemiyorum dedim bitti konu.
Tabiki tavrınız etkili ama anneniz hassas olabilir yani kaldığı yerde mutsuz da olabilir. Yoksa evli birinin gelip uzun uzun kalmasını beklemek pek mantıklı gelmiyor

Sadece bayram tatili konusunda değil. Senelik izinlerimde de aynı sorunu yasıyorum. Şirket senelik izin yılda bir haftadan fazla vermiyor. Bende genelde bayram tatilinde ailemin yanına senelik izinlerde de tatile gidiyorum. Bu sefer de neden tatile gidiyor da senin yanına gelmiyor diye dolduruşa getiriyorlar.

O zaman dolduranlarla konuşun bunun başka yolu yok . Benim annem de bazen alınganlık yapar büyük abimlere eşine falan bana anlatınca ben öyle düşünme şu şu durumlardan yanlış anlamışsın vs vs yani eğer dolduruşa getirdiklerinden eminseniz yaptıkları çok çirkin müdahale edin . Çünkü bu durum en çok annenizi üzüyor .

Telefonu kapat hmm hayatta yapamayacağım Şeyler. Sanırım hep ezilmeye mahkumum.
Bende asla öyle şeyler yapamam...Biraz ses tonumu yükseltsem bile sonrasında çok vicdan yapıyorum ki 36 yaşımda koskoca kadınım....bi noktada ses çıkartmak lazım aksi halde hep ezilen oluyoruz ancak yapamıyorum

Evet diyorlar ki hiç gelmiyor demek ki izinlerinde hep tatile gidiyor. Sadece bir kere gecen yaz tatile gittiğimi söylemiştim. Hep tatillere gidiyor oldu konu.
Halbuki Şubat'ta iki gün annemin yanındaydım. Martta annem geldi. Nisan sonunda yine iki gün annemin yanındaydım.
Nisanda da aynı şekilde beni hiç görmedikleri halde neden iki gün geldin Birgün daha izin koparamadım mı diye çıkıştılar.

Bende yapamıyorum hemen vicdan azabı çekiyorum

Eğer keşke izin alsaydın demeleri sevgisel bi sitemse sorun yok her ailede olabilir ama bize gelince izin yok tatile izin aliyosun manasi varsa o zaman iş değişir açıkçası her yorumumun sonunda söylüyorum ama konuşun

Sevgiden de olabilir ama önemli olan kırılıp üzülüyorum.

Bana maas baglayin her dakika yaninizda olayim de. Yada patronu arayin soyleyin de sanki saka yapiyorsunuz da keyfi gelmiyorsunuz.cok diplerinde olsaniz sanki laf sokacak kulp bulacak seyler bulurlar gibime geliyor.
Aklima guldur guldur de bi skec geldi.:)ailenin iki oglu var biri liseyi zor bitirmis digeri doktora yapmis tum ilgi alaka liseyi bitirene digeri ordinaryus olsa yine kimse ilgilenmeyecek

Son düzenleme:
Konuşan kişi yengem. Annemi de o dolduruyor.
Tamam annenize söyleyin yenge konuşsun dursun hayatınızın merkezine başkalarını koyarsanız size bir hayat kalmaz yasanacak. En kötüsü de çocuklarınız sizi örnek alıp yönetilen ve fikri sorulmayan bir birey olur. Bunu kendi çocuklarınız için degistirmelisiniz

Haklısınız kesinlikle değişmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…