Yani evet mantık düzleminde bakıldığında bu olmasi gerekiyor ama.onumu kesiyorlar neyin eksik diye filanÖncelikle bıraktığın okuluna geri dön ve bitir . Elinde mesleğin oluncaya da evden ayrılırsın sorunlar biter .okumayacaksan da bir yere gir ve çalış . En azından para istemek zorunda kalmassın .
Çok saçma ama evet bırakmak zorunda kaldim ama artık kendi hayatımı kurmak istiyorumEski sevgilinin tehditleri yüzünden üniversiteyi bitiremeden mi döndün? Iste bu olay yasandi diye bu kadr üstüne dusuyorlardir. Korkuyordur kendince. Eski sevgilini iyi bir benzetmek lazım. Unv 'yi bile tamamlayamamişsin onun yüzünden.
Her şey para değil ki insanın bir uğraşı olması gerekiyor demelisin .ki diyorsundur da .valla ben kendi açımdan düşünecek olursam bir şekilde ikna ederdim . Anneniz neden bu şekilde yaklaşıyor onu çözmek lazım .Yani evet mantık düzleminde bakıldığında bu olmasi gerekiyor ama.onumu kesiyorlar neyin eksik diye filan
Unv'yi bitirsen hayatini kurmak daha kolay olur. Hayat kurmak icinde maddiyat lazım.Kacinci snifta biraktin devam zorunlulugu yoksa , varsa da hocalarınla konuşup sadece sınavlarına girsen.Çok saçma ama evet bırakmak zorunda kaldim ama artık kendi hayatımı kurmak istiyorum
Tehdit edilmişsinÇok saçma ama evet bırakmak zorunda kaldim ama artık kendi hayatımı kurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?