Bak canm beni yanlis anlama neolur gorumcem senin gibi dislandigini erkek kardesinden daha az sevildigini dusunuyor. Ben gelinim kizlarindan daha yakin olamam yada her ne kadar onlar oyle ilgi gostersede kendi kizlarindan daha ustun sevemezler beni evlat baska bisey. Benm gorumcem de senin gibi sinir koycam mesafeli olcam diye diretti basta kendi anne babasina ama inan daha kotu olursun ruhsal olarak. Benmde erkek kardesim var ve nisanli bir erkek olarak ailemin erkek kardesimi benden ustun gorduklerini dusunmuyorum annem simdiden soyluyor kizima dayinin bebegi olana kadar en gozde torun sensin diye cunku kucuk olan bebek herzaman daha cok sevilir ben erkek kardesimin cocugunu ustun tutarlar diye kafamdan gecrmiyorum ona ev araba almaya calisiyorlar bana yok ama inan art niyet dusunmuyorum cunku benim annem babami benden kimse uzak tutamaz ben sirf kardesime olan ilgi yuzunden anneme babama mesafe koyarsam kendi icimdeki sevgiyi yasamazsam bu esime cocuguma bile ters tepki yapar senin oglun kizin olsa oglunu kizindan ustun tutarmsn oyle dusun yapma kendine bunu bosver gorumcem cok mahfetti kendini. Surekli esimle kendini kiyasladi cok uzuldu ama oyle degil iste kimisi diyorki gelin onlara bi sirt donsun anlar neoldugunu falan yok ole bisey el kızına kimse umut baglamaz kizindan daha cok ilgi gorecegine inanmaz yada kizindan daha cok sevecegine fln oyuzden kendini kimseyle kiyaslama annenin babanin hayattayken kiymetini bil onlarin davranslarini sevgisini olcup tartma sen kendi hislerini yasamaya calis insallah o dusuncelerden kurtulursun