• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin rizasi yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doux

Çareyi dışarıda arama, çare sadece senin içinde.
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
1.723
1.763
208
nisanlandim ama ailem simdi karsi cikiyor bu evlilige :KK61:
nisanlim dul diye benden 9 yas büyük diye ve onun anne babasi bana deger göstermiyor diye
arada uzaklikta var .. birsürü sey gözlerine batiyor suan
iclerine sinmiyormus vs

Ailen haklı gibi geldi bana da. Muhtemelen eski eşi de kv ve kp yüzünden ayrılmıştır. Sana değer vermeyen ona da değer vermemiştir.

Bi bildikleri vardır. Onlara karşı çıkıp evlenip, bi kaç yıl sonra mutsuzum napıcam diye konu açma ihtimaliniz çok yüksek ( Allah korusun)

Nişanlandıktan sonra mı karşı çıktı ailen? Entersan:eek:
Ama sen yine de onları dinle pişman olmazsın.

Ailen haklı....
İlerde üzüleceğine şimdi üzül.

Ailelerin gençlere karşı çıkmasından istemiyoruz da istemiyoruz diye diretmesinden son derece rahatsız oluyorum..
Ama sizin durum çoookk çoooooookkk farklıı...

Boşanma sebebi ne mesela..
Erkekler şeytan kadınlar hep melek demiyorum hani illaki evliliği boşanmaya sürükleyen kadında vardır ama bu çok nadirdir o yüzden genel olarak benim gözümde bir erkek boşanmışsa kusur erkektedir...
Aklı başında bir kadın öyle kolay kolay yuvasını dağıtmaz..

Sonra.. 9 yaş fark... bilemiyorum bana göre çok fazla..
Sonra.. ailesinin değer vermemesi..
Ne malum ilk evliliği ailesi yüzünden son bulmadığı..
Nişanlınızın ailesi oğlum ikinci kez evlencek bu sefer yüzü gülsün yuvasını kursun diyeceklerine hala değer göstermemek nedir... Aileniz ırkını eğitim düzeyini kültürü fln bahane etseler eyvallah diretin sonuna kadar vazgeçmeyin derdim..
Ama 9 yaş büyük dul bir erkek ı ıhh hiç doğru bir seçim değil.

ailenize karşı gelmeyin onlar sizin mutlulugunuzu dusunur ve tecrubeli olduklari icin sizin goremediklerinizi gorurler

ailenin gerekçeleri gayet net ve kulağa mantıklı geliyor.. bir daha düşün derim sonradan pişman olmak istemezsin eminim ki arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsuın.

nisanlim dul diye benden 9 yas büyük diye ve onun anne babasi bana deger göstermiyor diye
iclerine sinmiyormus vs

Size deger vermeyen bir aileye zaten gelin gitmeyin..

ŞU DUL KELİMESİNE BİR DUR DEYİN. KİMLİKLERDE BİLE KALDIRILDI O YAZI!
BOŞANMIŞ DİYEBİLİRSİNİZ.

iclerine sinmiyormus vs

Su yazdiklarini okuyunca benim de icime sinmedi acikcasi.

Nisanlilik tanışma sürecidir ailen karşı tarafı tanımış ve bu iş olmaz demisse bir düşün bakalım...

Benim ailemde nisanlandiktan sonra gördükleri bazi seylerden sonra beni karsilarina aldilar kizim eminmisin bak bu insanlara sana deger vermiyor cok cahilce davranislari yapabilirmisin dediler yaparim dedim cok pismanim simdi. Keske dinleseydim

Back
X