• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin rizasi yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nisanlandim ama ailem simdi karsi cikiyor bu evlilige :KK61:
nisanlim dul diye benden 9 yas büyük diye ve onun anne babasi bana deger göstermiyor diye
arada uzaklikta var .. birsürü sey gözlerine batiyor suan
iclerine sinmiyormus vs
ailene sakin karsi cikma onlar ne derse onu yap

Dul olmasını geçelim, yıl 2014 kimse mutsuz olduğu evliliği " elalem ne der, dul der, ot der, çöp der " diye sürdümesin zaten.
Yaş farkı da çok abartı değil.
Amma velakin, "nişanlımın ailesi bana değer vermiyor" diyorsan , orada duracaksın.
Evlenince, kapımı kapatırım, bayramda seyranda görsem ne ala olmuyor cicim.
Adamı alınca ailesi yanında eşantiyon geliyor mutlaka. Seni geçtim, ailen bile böyle bir şeyi farkettiyse bir dur , bir kulak ver.
Mesela ne yaptılar da ailen böyle düşünüyor?
Nedir gözlerine batan?

nisanlandim ama ailem simdi karsi cikiyor bu evlilige :KK61:
nisanlim dul diye benden 9 yas büyük diye ve onun anne babasi bana deger göstermiyor diye
arada uzaklikta var .. birsürü sey gözlerine batiyor suan
iclerine sinmiyormus vs
Valla bence gayet haklılar ailesi değer vermiyorsa ilk sorun başlamış bile dul olmasının nedeni ne karısı vefat mi etmiş değilse eminim kı ailevi nedenden ayrılmıştır bence bunları göz önünde bulundur bi daha düşün

Ailenin sözünden çıkma, çıkıp da pişman olmayan yok!

Bir gün o insan gidebilir ama ailen her zaman seni sever sana sahip çıkar bu gün üzülür yarın şükredersin 3 günlük dünyada aileni kırmaya değmez.. Ailen senin mutluluğunu ister hem onun ailesi sana çok değer vermiyormuş kesin bir bildikleri var canım ya hakkında hayırlısı...

Aileni dinle yoksa ileride çok pişman olabilirsin pişman olduğunda onlardan ne yüzle yardım isteyeceksin ki çok mahcup olursun.

Valla benim ailemde karsi cikiyor ama sadece irkindan dolayi istemiyorlar tanistiklari icin filan degil. Ama seninkilerin sebepleri mantikli geldi bana sonucta nisana okay demisler demek ki tanidikca istemediler.

Ailenin rızası yoksa yol yakınken dön derim .... Sonrası çok daha kötü oluyor ...

Bence de aileni dinle. Açıkca belli oluyor mutsuz olacağınız.

Bende seninle aynı durumdayim benim de ailem istemiyor tek fark nişanlı değilim sevgiliyiz. Ayrılmam için elinden geleni yapıyor. Çok kararsızım. Allah hakkımızda hayirlisini versin..

Evli Kadınla msjlaşıp aynı kadına kredi kartını verdiği ortaya çıkan sizin nişanlınız değilmiydi hatta aynı kadın size bir Sürü hakaret etmiştide nişanlınız kadına hiç bir şey dememişti .. Siz hala nişanlımısınız yahu ?

Evli Kadınla msjlaşıp aynı kadına kredi kartını verdiği ortaya çıkan sizin nişanlınız değilmiydi hatta aynı kadın size bir Sürü hakaret etmiştide nişanlınız kadına hiç bir şey dememişti .. Siz hala nişanlımısınız yahu ?
Buna benzer bir yaziyi bende diger konunun altina yazdim.bakalim ne cikacak.

Su durumda ailem hakli görünüyor
Tersi de olabilir ama küçük bir ihtimal

bir konunuz daha var "nişanlım arkamdan iş çeviriyor" diye.
aileniz karşı çıkmakta çok da haksız sayılmaz.
bence kulak verin.
zararın neresinden dönseniz kardır.
daha fazla sıkıntılara gebe gibi ilişkiniz.

Aileniz onay vermiyorsa tek başınıza bir yola çıkmayın derim tek kişilik ve kolay bir hayat beklemiyor evlilikte sizi

Back
X