• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin rizasi yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ailenin sözünü dinlemeni öneririm.

Canım hiç bir aile kolay kolay kızının nişan atmasını istemez ta ki ilerde kızının boşanabileceğini ön görene kadar.

Karşı çıkılan evlilikte mutlu olan görmedim

Ben varim 18 yaşında evlendim 13 aylık evliyim ailem karşı çıktı olmaz dedi bende kaçtım eşimi begenmediler. Ama eşim öğle iyi bir insan ki ilk askimdi kaçtım şimdide çok mutluyum ailemi affetmiyorum bizi ayırmaya çalıştılar.

Ben varim 18 yaşında evlendim 13 aylık evliyim ailem karşı çıktı olmaz dedi bende kaçtım eşimi begenmediler. Ama eşim öğle iyi bir insan ki ilk askimdi kaçtım şimdide çok mutluyum ailemi affetmiyorum bizi ayırmaya çalıştılar.

peki esinin ailesinin tutumu nasil oldu?

allah mutluluğunu daim etsin de daha bir yıldır evliymişsin canım hele bi dur :KK39:

valla yakin zamanda bende bi kacma vakkasi yasiycam sanirim da ondan soruyorum :KK48:

hic pismanlik duydun mu peki? Kavga ederken filan?

Canim bak evlilikte bazen anlasmazlik çıkıyor. Mühim olan sonrası.
Olmadı ama sadece 1 kere oldu oda benim yuzumdendi. Ama oldu bitti.allaha şükür mutluyuz çocuk bile düşünüyoruz :)

Sende daha gecen sizlaniyordun borc harc kadin kufurler etti bilmem ne diye simdide ailem karsi diye sizlaniyosun belliki belani ariyosun aranan bulur

Bu konuları okuyunca korkuyorum bizimkiler de bizi dinlemezse diye.

Ailenin lafina bi kulak ver derim

Cunkiiiiii yarin bir gun evliliginde bi sorun yasayacak olsan illlk yaninda aileni gormek isteyeceksin

Bundan emin olabilirsin

nisanlandim ama ailem simdi karsi cikiyor bu evlilige :KK61:
nisanlim dul diye benden 9 yas büyük diye ve onun anne babasi bana deger göstermiyor diye
arada uzaklikta var .. birsürü sey gözlerine batiyor suan
iclerine sinmiyormus vs

Ailenin rızası dışında adım atmayın...
bundan dolayı öyle bir ağzım yandı ki..
bunu bilir bunu söylerim.
nokta.

aile sebeblerinde haklı gibi 9 yaş büyük deyip karşı çıksalar neyse
dul deyip karşı çıksalar onada neyse
ama ailesi sana değer vermiyor dedin mi dur
daha şimdiden nişanlılarken böyleler evlenince neler yapabilirler oğlumuzun ikinci evliliği biraz geri çekilelim de yok
daha diğer konuyu arkadaşlar okumuş ben okumadım sadece burdan söylüyorum

Back
X