Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşı çıkılan evlilikte mutlu olan görmedim
Ben varim 18 yaşında evlendim 13 aylık evliyim ailem karşı çıktı olmaz dedi bende kaçtım eşimi begenmediler. Ama eşim öğle iyi bir insan ki ilk askimdi kaçtım şimdide çok mutluyum ailemi affetmiyorum bizi ayırmaya çalıştılar.
Ben varim 18 yaşında evlendim 13 aylık evliyim ailem karşı çıktı olmaz dedi bende kaçtım eşimi begenmediler. Ama eşim öğle iyi bir insan ki ilk askimdi kaçtım şimdide çok mutluyum ailemi affetmiyorum bizi ayırmaya çalıştılar.
allah mutluluğunu daim etsin de daha bir yıldır evliymişsin canım hele bi dur![]()
peki esinin ailesinin tutumu nasil oldu?
Dört senedir flört ediyorduk ilk aşkım kendisi onu çok iyi tanıyorum yetmez mi sence?
Vallahi kendi ailemden daha sıcaklar sanki öz ailem onları gibi çokseviyorum ailesini.
daha yaşın küçük ve burada okuduklarımdan sonra mutlu giden şeylerin bile ilerisi için "acaba" diyorum ben.
allah daim etsin mutluluğunu canım![]()
valla yakin zamanda bende bi kacma vakkasi yasiycam sanirim da ondan soruyorum
hic pismanlik duydun mu peki? Kavga ederken filan?
Suanda bende bu moddayim... Kasiniyorlar sonra kasidilarmi sikayet ediyorlar...Sende daha gecen sizlaniyordun borc harc kadin kufurler etti bilmem ne diye simdide ailem karsi diye sizlaniyosun belliki belani ariyosun aranan bulur
nisanlandim ama ailem simdi karsi cikiyor bu evlilige
nisanlim dul diye benden 9 yas büyük diye ve onun anne babasi bana deger göstermiyor diye
arada uzaklikta var .. birsürü sey gözlerine batiyor suan
iclerine sinmiyormus vs
KatiliyorumKarşı çıkılan evlilikte mutlu olan görmedim