• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin rizasi yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben varim 18 yaşında evlendim 13 aylık evliyim ailem karşı çıktı olmaz dedi bende kaçtım eşimi begenmediler. Ama eşim öğle iyi bir insan ki ilk askimdi kaçtım şimdide çok mutluyum ailemi affetmiyorum bizi ayırmaya çalıştılar.

18 yaşında evlendin mutlusun kaçtın
Aileni affetmiyorsun
O yaşta ilk aşkın olması normal :)
Ailene gelince affetmiyorum nedemek?
Bu yaşta okuman lazımdı aferin sana

boşanmış olması ve aradaki yaş farkı önemli değil anlastıktan sonra ...ama ailesinin sana deger vermemesi sorun...benim eşimde boşanmış aramızda da 13 yas fark var eşim ve ailesi üzerime titriyor bir dediğim iki olmuyor tabi bende bu davranışlarına hürmetle karsılık veriyorum bazı ufak tefek seyleri sorun etmiyorum hersey karsılıklı düşün elitler arası kıskançlık olur değil mi 5 eltim var hepsi ablam gibi en ufak sıkıntımda yardıma gelirler kaynımlar da öyle kayınpederim her defasından benden ne kadar memnun olgugunu dile geitrir ...ailem önce istemedi ama eşimi ve ailesini gördükten tamam deiler sonra aralarından su sızmıyor simdi benden cok damatlarıyla konusuyorlar annem bana ogluma iyi bak diyor düşünün :nazar::nazar::nazar:

yani eger aile san değer vermiyor ve senin annen babanda bu yüzden istemiyorlarsa içlerine sinmiyorsa ki birseyleri bilip hisseder onlar onları dinle:KK20:

nisanlandim ama ailem simdi karsi cikiyor bu evlilige :KK61:
nisanlim dul diye benden 9 yas büyük diye ve onun anne babasi bana deger göstermiyor diye
arada uzaklikta var .. birsürü sey gözlerine batiyor suan
iclerine sinmiyormus vs

Aileni çok ayıpladım doğrusu. Seni senden 9 yaş büyük, dul bir adama hem de elin evli kadınlarıyla mesajlaşan, onlarla borç alış verişi yapan, kredi kartını başka kadınlara kullandıran bir şahısa gönül rızasıyla vermeliler. Sonuçta sene 2014 bunlar olağan şeyler..
yazık vallahi yazık o ailene.. kendini geçtim ailene de mi acımıyorsun anlamıyorum ki..

18 yaşında evlendin mutlusun kaçtın
Aileni affetmiyorsun
O yaşta ilk aşkın olması normal :)
Ailene gelince affetmiyorum nedemek?
Bu yaşta okuman lazımdı aferin sana

Hiç kimse kimsenin neler yaşadığını bilmez on yargıli olup yorum yapma bence.
Liseyi bitirdim. Herkezin kendi tercihi..
Herkes kendi hayatına baksın önce

Dul erkek hanımı mutlu edememiş seni mi edecek

vardır bunun defosu

neyse evlende gör ,ailenide dinlemiyorsun o zaman yaşayarak anlayacaksın

Bu arada konu sahibi!
Otur çok düşün olur mu hayatının dönüm noktası bir anlık bir karar verip bütün hayatını karartma.
Yaşanan olayları baz alarak ben yapabilir miyim de sonra karar ver emi Birtanem bu arada ailenin dediklerini kulak arkası yapma Onların düşünceleride önemlidir
Ölç biç tart.. Karar senin Hayatta senin..

Back
X